skip to Main Content

Taxi nodig in Den Haag? Bel de Haagse Taxi Service!

Let op: Er kan worden gescrollt in het formulier. Werkt het formulier niet naar behoren? Klik dan hier.
HTS Taxi
 • Taxi binnen 10 min.
 • 24/7 Callcenter
 • PIN/Creditcard in taxi
 • Airport-service

Haagse Taxi Service: voor snel, veilig en comfortabel vervoer in Den Haag

Heeft u Taxi nodig in Den Haag? Dan kunt u altijd rekenen op De Haagse Taxi Service. Wij zorgen voor snel, comfortabel en veilig vervoer van of naar Den Haag. Of u nu behoefte heeft aan een snelle taxi die u binnen 10 minuten aan uw deur staat, gebruik wilt maken van zakelijk vervoer of een taxibus nodig heeft voor groepsvervoer of uitgaansvervoer, u kunt altijd op de Haagse Taxi Service rekenen. Bel ons direct via 070-6666666 of boek direct uw taxi online.

De dienstverlening van de Haagse Taxi Service

De Haagse Taxi Service heeft een ruim aanbod aan diensten. Uiteraard kunt u ons 24-uur per dag opbellen voor onze taxiservice in Den Haag. Naast een snel, comfortabel en veilig vervoer met onze straattaxi kunt u ons ook inschakelen voor zorgvervoer, onze luchthaven service en onze koeriersdienst. Voor al onze diensten hebben wij kwaliteit en service hoog in het vaandel zijn. We beschikken over een ruim wagenpark, variërend van personenwagens tot 8-persoonsbussen. De auto’s worden bestuurd door goed opgeleid en vriendelijk personeel die u 24 uur per dag kunt inschakelen voor vervoer.

Taxi Den Haag

De hoteltaxi in Den Haag

Verblijft u tijdens uw vakantie of zakelijke reis in een hotel in regio Den Haag? En heeft u een taxi nodig die u van of naar het hotel rijdt? Dan kunt u rekenen op de Haagse Taxi Service. Misschien moet u ‘s nachts een vlucht halen op het vliegveld. Gebruik maken van het openbaar vervoer is dan niet mogelijk. Gelukkig bieden wij met onze taxiservice hulp. Onze representatieve chauffeurs brengen u met een luxe auto comfortabel, snel en veilig naar het gewenste vliegveld zoals Schiphol, Rotterdam The Hague Airport. Brussels Airport of Eindhoven Airport. Reserveert u minimaal 24 uur van tevoren? Dan geniet u ook nog van onze hotel kortingsprijzen.

Vervoer van en naar het vliegveld

Wenst u vanuit Den Haag een prive taxi of een meer personenbus te bestellen om naar Schiphol te gaan? Schakel dan de Haagse Taxi Service in. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van taxivervoer van en naar luchthavens. Wij brengen u niet alleen naar Schiphol, maar ook naar andere vliegvelden zoals:

 • Brussel Airport
 • Groningen Airport
 • Lelystad Airport
 • Eindhoven Airport
 • Rotterdam The Hague Airport

Tevens is het mogelijk om speciale verzoeken te doen. Met onze mooie voertuigen en gekwalificeerde chauffeurs zorgen wij voor veel comfort tijdens de rit. Ons vervoer naar luchthavens is ook nog zeer scherp geprijsd. Wilt u direct reserveren in Den Haag? Doe dit dan snel en makkelijke online via onze website.

De VIP taxiservice in Den Haag

Wenst u speciale gasten of directie comfortabel en op luxe wijze te vervoeren met een taxi in Den Haag? Dan kunt u ook terecht bij De Haagse Taxi Service. Wij bieden namelijk een speciale VIP taxiservice. De service is bedoeld voor het vervoer van bijvoorbeeld directie, de burgemeester, ambassadeurs, politici en belangrijke zakenrelaties. Wanneer u onze VIP taxiservice inschakelt bieden wij het volgende:

 • Privacy glas
 • Voldoende bagageruimte
 • Een welkomstdrankje in de taxi
 • Een gekwalificeerde VIP chauffeur
 • Luxe taxi sedan- busmodellen met extra beenruimte
 • Mogelijkheid om naar het buitenland te reizen inclusief VIP chauffeur

Schakel ons in voor luxe trouwvervoer

Wilt u luxe en stijlvol vervoer op uw speciale dag? Dan schakelt u gewoon de Haagse Taxi Service voor trouwvervoer in. Wij verzorgen niet alleen het vervoer van de bruid en bruidegom, maar ook het vervoer van de gasten. Wij hebben namelijk voldoende mogelijkheden voor grote groepen. Onze speciale trouw taxi’s zijn luxe en moderne Mercedes-Benz auto’s. Wij brengen u comfortabel naar de trouwzaal of andere gewenste locatie. Met onze hulp wordt uw grote dag nog specialer! Vraag geheel vrijblijvend telefonisch of per mail een offerte aan voor meer informatie over de tarieven.

Taxi Den Haag

Ons zorgvervoer

Heeft u in Den Haag behoefte aan een taxi service van of naar het ziekenhuis? Dan kunt u ook rekenen op de Haagse Taxi Service. Wij helpen u met ons speciale zorg vervoer. Onze ervaren chauffeur komt u of uw vrienden en familie ophalen bij de ingang van het ziekenhuis en biedt de begeleiding die u wenst. De chauffeur brengt u comfortabel en veilig naar de gewenste locatie. Heeft u een afspraak ingepland bij het ziekenhuis? Dan kunt u bij ons vooraf reserveren zodat wij op tijd bij u voor de deur staan. Het is ook mogelijk om een taxi voor de hele dag te bestellen. Neem contact met ons op en geef uw specifieke wensen aan ons door.

Leerlingenvervoer door de Haagse Taxi Service in Den Haag

Wilt u uw leerlingen veilig van A naar B laten vervoeren in regio Den Haag? Kies dan voor ons speciale leerlingen vervoer. U kunt via ons bijvoorbeeld het vervoer voor het jaarlijkse schooluitje of een uitstapje met de klas regelen. Wij zorgen voor correct verlopend leerlingenvervoer. Ook onderwijsinstellingen die bijzonder onderwijs verschaffen kunnen ons inschakelen voor het dagelijks ophalen en wegbrengen van de leerlingen. Onze chauffeurs weten hoe ze moeten omgaan met kinderen en verzorgen een fijne en betrouwbare rit. De Haagse Taxi Service is namelijk ook een zogenaamde TTO-houder. Als Toegestane Taxi Organisatie voorzien wij onze klanten van een kwalitatieve en prettige reiservaring. Meer weten over de scherpe prijzen die wij hanteren? Neem dan contact met ons op.

Het vervoeren van pakketten, brieven en goederen met de koeriersdienst

Als taxibedrijf beperken wij ons niet alleen tot het vervoeren van personen, ook voor het vervoeren van pakketten, brieven en andere goederen zit u bij ons helemaal goed. Wij hebben namelijk een zogenaamde koeriersdienst. Wij hebben een groot aantal taxi’s en taxibussen op de weg en realiseren hiermee ook vlot en betrouwbaar pakketvervoer. Of het nu gaat om het vervoer van vertrouwelijke documenten of geconditioneerd vervoer tot maximaal 1.000 kg, wij brengen het snel en veilig op de gewenste bestemming. Heeft u een ad hoc spoedopdracht? Dan kunt u zeker op onze expertise rekenen. Wist u dan onze koeriersdienst ook nog zeer scherp geprijsd is? Voor de actuele tarieven neemt u contact met ons op. U kunt dan direct uw volume- en individuele wensen aan ons doorgeven.

Reserveer direct een taxi in Den Haag

Wilt u in Den Haag onze taxi inschakelen voor comfortabel, veilig en snel vervoer? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze tarieven of onze speciale diensten? Benader ons dan via het volgende telefoonnummer: 070-6666666. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor uw vragen en reserveringen. U kunt uw vraag ook stellen via e-mailadres [email protected]. Reserveren is ook mogelijk via het online contactformulier op onze website. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor onze taxi service in Den Haag.