Taxi Den Haag

TAXI THE HAGUE | THE HAGUE TAXI SERVICE

Taxi Den Haag

HTS Taxi Den Haag = snel, veilig en comfortabel vervoer in Den Haag en regio Haaglanden

Bent u op zoek naar een taxi in Den Haag? Kies dan voor snel, comfortabel en veilig vervoer door de Haagse Taxi Service. Zodra u contact opneemt, staan wij binnen 10 minuten voor uw deur om u te vervoeren naar uw bestemming.
U kunt ons inschakelen voor zakelijk vervoer, VIP-vervoer of hotelvervoer. Kortom, wij zijn uw totaalpartner op het gebied van taxivervoer. Wilt u onze dienstverlening ervaren? Bel ons dan via 070-6666666 of reserveer direct uw taxi online door hier te klikken.

De taxidiensten van de Haagse Taxi Service

HTS Taxi Den Haag biedt een ruim aanbod aan taxidiensten. Onze callcenter is 24-uur per dag bereikbaar voor reserveringen. Waar u zich ook bevindt in Den Haag, wij komen u graag ophalen om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen. U kunt ons bereiken voor alle soorten vervoer, waaronder zorgvervoer, luchthavenvervoer of groepsvervoer. U kunt hier een inzicht vinden van al onze taxidiensten.
Met onze taxidiensten willen wij kwaliteit, luxe en veiligheid verwezenlijken. HTS Taxi Den Haag heeft een ruim aanbod aan voertuigen, waaronder taxibussen met een vervoerscapaciteit van meerdere passagiers, zodat wij al onze klanten tegelijkertijd kunnen vervoeren.
Wilt u meer weten over onze taxi’s of taxichauffeurs? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24-uur gereed om u te woord te staan.

 

De hoteltaxi in Den Haag

Bent u op vakantie of om zakelijke redenen in Den Haag? U kunt dan vertrouwen op onze service. Wij halen u op vanaf het vliegveld en brengen u naar uw hotel of verblijf en andersom. Vooral in de nacht kunt u geen gebruik maken van het openbaar vervoer. Wij staan dan gereed om u te vervoeren naar het station of vliegveld.
Onze representatieve en gekwalificeerde chauffeurs vervoeren u comfortabel, snel en veilig naar uw bestemming. Wij werken samen met verschillende hotels in Den Haag en omstreken, zoals Bastion Rijswijk, Best Western, Hotel Hoevervoorde en Van der Valk Nootdorp. Voor meer informatie over hotelvervoer kunt u hier terecht.


Vervoer van en naar het vliegveld

HTS Taxi Den Haag brengt u natuurlijk ook naar luchthavens, zoals Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport, Brussels Airport of Eindhoven Airport. Tevens is het ophalen vanaf het vliegveld voor ons geen enkel probleem. Voor alle tarieven verwijzen wij u naar: Airport tarieven. Voor meer informatie over luchthavenvervoer kunt u hier terecht. Reserveer eenvoudig via onze website of neem telefonisch contact op en onze centralisten helpen u graag verder.

HTS Taxi Den Haag


VIP-vervoer met HTS Taxi Den Haag

Wilt u voor uw gasten of werkgever VIP-vervoer regelen? Wij hebben speciaal uitgeruste wagens om dat te verzorgen. Onze VIP-service is bedoeld voor speciaal vervoer van bijvoorbeeld: directie, burgemeesters, ambassadeurs, politici en andere belangrijke zakenrelaties. U kunt het volgende verwachten wanneer u gebruik maakt van onze VIP-vervoer:

 • Voldoende bagageruimte
 • Een welkomstdrankje in de taxi
 • Een gekwalificeerde VIP-chauffeur
 • Speciaal uitgeruste taxi’s met privacy-glas
 • Mogelijkheid om naar het buitenland te reizen inclusief VIP-chauffeur


Schakel ons in voor luxe trouwvervoer

Uw bruiloft is alleen compleet als u een luxe taxi huurt bij de Haagse Taxi Service. Wij regelen niet alleen het vervoer van bruid en bruidegom maar ook vrienden, familie of gasten kunnen rekenen op onze dienstverlening. Onze ruime wagenpark biedt namelijk voldoende mogelijkheden voor grote groepen. Wij vervoeren u en uw gasten in luxe naar de trouwzaal of een andere locatie naar wens.
Zo regelen wij dat deze speciale dag nog onvergetelijker wordt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op en ontvang direct een offerte over de tarieven.


Ons zorgvervoer

HTS Taxi Den Haag verzorgt ook vervoer als u met spoed naar het ziekenhuis moet. Voorbeelden hiervan zijn: bevalling, verwondingen, afspraken in het ziekenhuis. Om dit voor u zo snel en makkelijk mogelijk te verzorgen, adviseren wij om zo snel mogelijk telefonisch contact op te nemen.

Ook kunt u ons benaderen als u vervoerd wilt worden met een lage instap of ruime beenruimte. Als u andere verzoeken heeft, kunt u dit natuurlijk doorgeven.

Omdat wij samenwerken met ziekenhuizen in Den Haag, hebben wij ervaring met het vervoeren van patiënten. Wij halen u op bij de ingang van het ziekenhuis en de chauffeur geeft u de gewenste begeleiding bij het in- en uitstappen. Vervolgens vervoeren wij u veilig en comfortabel naar uw bestemming. Wanneer u een afspraak heeft in het ziekenhuis, kunt u vooraf reserveren. Wij zorgen er dan voor dat wij op tijd voor de deur staan. Tevens is het mogelijk om een taxi te huren voor een langer termijn. Voor meer informatie over zorgvervoer kunt u hier terecht.


Leerlingenvervoer door HTS Taxi Den Haag

HTS Taxi Den Haag werkt samen met verschillende scholen in Den Haag en is dus ervaren op het gebied van leerlingenvervoer. Wij vervoeren al jaren kinderen (met of zonder beperking) van en naar school. Tevens verzorgen wij bijvoorbeeld het vervoer van schoolreisjes en uitjes. Wij zorgen ervoor dat het vervoer veilig en correct verloopt. Onderwijsinstellingen die bijzonder onderwijs verschaffen, kunnen ook gebruikmaken van ons vervoer. Wij halen de leerlingen dagelijks op en brengen ze weer veilig thuis. Onze chauffeurs weten hoe ze moeten omgaan met kinderen en verzorgen een fijne en betrouwbare rit.

De Haagse Taxi Service is een Toegestane Taxi Organisatie.
Dat betekent dat wij onze klanten voorzien van een kwalitatieve en prettige reiservaring. Behoefte aan meer informatie over de scherpe tarieven die wij hanteren? Neem dan contact met ons op of kijk op de volgende pagina: leerlingenvervoer.


Het vervoeren van pakketten, brieven en goederen met de koeriersdienst van de Haagse Taxi Service

Als taxicentrale beperken wij ons niet alleen tot het vervoeren van personen, u kunt ons namelijk ook inschakelen voor het vervoeren van pakketten, brieven en andere goederen. Dit wordt ook wel koeriersdienst genoemd. Uiteraard hebben wij een ruim aantal taxi’s en taxibussen hiervoor beschikbaar. Met deze taxi’s en taxibussen realiseren wij ook vlot en betrouwbaar pakketvervoer. Wat wilt u vervoeren met onze koeriersdienst? Of het nu gaat om het vervoer van vertrouwelijke documenten of geconditioneerd vervoer tot maximaal 1.000 kg, wij zorgen ervoor dat uw kostbare documenten of pakketten veilig en correct op de plaats van bestemming aankomen. Onze koeriersdienst is zeer scherp geprijsd. Voor meer vragen of individuele verzoeken, kunt contact opnemen. Als u wat meer informatie hierover wilt verwijderen wij u naar: koeriersdienst.


Overige taxidiensten

Voor alle overige vervoer kunt u ons telefonisch benaderen. Voor meer informatie verwijzen we u naar de volgende pagina: taxidiensten.

Neem contact met ons op als u vragen of speciale verzoeken heeft. Dit kan via 070-6666666. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor vragen, reserveringen en overige verzoeken. U kunt ons ook mailen via info@htstaxi.nl. Reserveren is ook mogelijk via het online reserveringsformulier op onze website.

Boek uw rit hieronder of bel ons via 070 – 666 66 66

Journey Information

+

Options

Map

Loading map...
Distance
Journey Time

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen over onze taxidiensten?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 6666 666 of mailen naar info@htstaxi.nl
  Click Here

  Adres:

  HTS Taxi Den Haag Wesselsstraat 331, 2572 SB Den Haag, Netherlands

  KVK-nummer: 69681694

  Callcenter:

  Tel:   070 – 666 66 66
  Mail: info@htstaxi.nl

  Call Now Button