Airport tarieven

Airport tarieven

PROFITEER NU VAN ONZE SCHERPE AIRPORT TARIEVEN VOOR SCHIPHOL / ROTTERDAM AIRPORT / EINDHOVEN AIRPORT!

Wij bieden u een comfortabele en betrouwbare manier om van en naar de luchthaven te reizen. Of u nu op zakenreis gaat of op vakantie, wij zorgen ervoor dat u op tijd op de luchthaven aankomt en veilig en comfortabel terugkeert naar huis.

Onze ervaren chauffeurs kennen de beste routes en houden rekening met eventuele verkeersomstandigheden om ervoor te zorgen dat u op tijd op de luchthaven aankomt. We bieden scherpe airport tarieven van en naar alle belangrijke luchthavens in de regio, waaronder Schiphol, Rotterdam Airport, Charles de Gaulle, Frankfurt, Dusseldorf en vele andere.

Onze vloot bestaat uit comfortabele voertuigen van hoge kwaliteit, zoals Mercedes-Benz, Audi en BMW. We bieden verschillende voertuigcategorieën om aan uw behoeften en budget te voldoen, waaronder standaard, luxe en busjes voor groepen. Onze voertuigen zijn goed onderhouden en uitgerust met moderne voorzieningen om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Airport tarieven

We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, dus we maken het boekingsproces eenvoudig en gemakkelijk. U kunt online boeken via onze website en u krijgt onmiddellijk een bevestiging van uw boeking. We bieden ook een klantenservice die 24 uur per dag beschikbaar is om eventuele vragen of verzoeken te beantwoorden.

Onze airport tarieven zijn transparant en eerlijk. U betaalt altijd de prijs die op de website is vermeld, ongeacht verkeersomstandigheden of andere onvoorziene omstandigheden. Er zijn geen verborgen kosten of extra toeslagen.

Kies voor onze luchthavenvervoerservice en geniet van een stressvrije reis naar de luchthaven. Boek nu online en ontdek waarom we de voorkeursdienst zijn voor luchthavenvervoer in de regio.

Boek uw rit hieronder of bel ons via 070 – 666 66 66

Journey Information

+

Options

Map

Loading map...
Distance
Journey Time

RESERVEER ALVAST UW HEEN- EN TERUGREIS EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 10% KORTING. GELDIG VOOR ALLE LUCHTHAVEN RITTEN!

VOOR MEER INFORMATIE KUNT U CONTACT OPNEMEN MET ONS! 
BEL 070 666 66 66 OF MAIL NAAR INFO@HTSTAXI.NL

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen over onze taxidiensten?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 6666 666 of mailen naar info@htstaxi.nl

Click Here

Adres:

HTS Taxi Den Haag Wesselsstraat 331, 2572 SB Den Haag, Netherlands

KVK-nummer: 69681694

Callcenter:

Tel:   070 – 666 66 66
Mail: info@htstaxi.nl

Call Now Button