skip to Main Content
HTS Taxi
  • 24/7 bereikbaar
  • Taxi vaak binnen 10 min.
  • Betrouwbare service
  • Klantvriendelijke chauffeurs

Vervoer van pakketten, brieven en andere goederen

HTS Taxi Den Haag beperkt zich niet alleen tot het vervoeren van personen. Ook pakketten, brieven en andere goederen kunnen worden vervoerd.

Door het grote aantal taxi’s en taxibussen dat wij dagelijks op de weg hebben kunnen wij mede op het gebied van pakketvervoer een vlotte en vertrouwelijke service bieden.

Kortom, heeft u vervoersoplossingen nodig met auto en chauffeur (of driver only), neem dan contact op met HTS Taxi Den Haag.

En maak kennis met de scherpe prijzen die het bedrijf u kan bieden, afhankelijk van uw volume- en individuele wensen.

Het pakketvervoer van HTS Taxi Den Haag bieden altijd uitkomst zeker in een tijd waarin het begrip back to core business geldt en de ondernemer op een gespannen arbeidsmarkt zijn eigen personeel hard nodig heeft om intern zijn zaakjes te regelen, is het een fijne gedachte dat het laatste stukje logistiek door HTS Taxi Den Haage vakkundig uit handen wordt genomen.

Koeriersdienst

HTS Taxi Den Haag te Den Haag kan de meest uiteenlopende opdrachten uitvoeren, van het vervoer van vertrouwelijke documenten tot en met geconditioneerd vervoer tot maximaal 1.000 kg en uiteraard worden alle ad hoc oftewel spoedopdrachten direct uitgevoerd.

Kortom, heeft u vervoersoplossingen nodig met auto en chauffeur (of driver only), neem dan contact op met HTS Taxi Den Haag Koeriersdienst. En maak kennis met de scherpe prijzen die het bedrijf u kan bieden, afhankelijk van uw volume- en individuele wensen.

De directie en personeel van HTS Taxi Den Haag staan voor U klaar.