skip to Main Content

Koeriersdienst

HTS Taxi
  • Taxi binnen 10 min.
  • 24/7 Callcenter
  • PIN/Creditcard in taxi
  • Airport-service

Koeriersdienst: vervoer van pakketten, brieven en andere goederen

Haagse Taxi Service te Den Haag beperkt zich niet alleen tot het vervoeren van personen. Wij bieden ook koeriersdiensten aan zoals het vervoeren van pakketen, brieven en andere goederen.

Door het grote aantal taxi’s en taxibussen dat wij dagelijks op de weg hebben kunnen wij mede op het gebied van pakketvervoer een vlotte en vertrouwelijke service bieden.

Kortom, heeft u vervoersoplossingen nodig met auto en chauffeur (of driver only), neem dan contact op met Haagse Taxi Service.

Maak kennis met de scherpe prijzen die het bedrijf u kan bieden, afhankelijk van uw volume- en individuele wensen.

Het pakketvervoer van Haagse Taxi Service bieden altijd uitkomst zeker in een tijd waarin het begrip back to core business geldt en de ondernemer op een gespannen arbeidsmarkt zijn eigen personeel hard nodig heeft om intern zijn zaakjes te regelen, is het een fijne gedachte dat het laatste stukje logistiek door Haagse Taxi Service vakkundig uit handen wordt genomen.

Koeriersdienst

Haagse Taxi Service te Den Haag kan de meest uiteenlopende opdrachten uitvoeren, van het vervoer van vertrouwelijke documenten tot en met geconditioneerd vervoer tot maximaal 1.000 kg en uiteraard worden alle ad-hoc oftewel spoedopdrachten direct uitgevoerd.

Kortom, heeft u vervoersoplossingen nodig met auto en chauffeur (of driver only), neem dan contact op met Haagse Taxi Service Koeriersdienst. En maak kennis met de scherpe prijzen die het bedrijf u kan bieden, afhankelijk van uw volume- en individuele wensen.

De directie en personeel van de Haagse Taxi Service staan voor u klaar.