Zorgvervoer

Zorgvervoer verzorgd door de Haagse Taxi Service

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en veilige taxiservice voor zorgvervoer, dan is HTS Taxi Den Haag de perfecte keuze voor jou. Deze service is speciaal ontworpen om mensen met een mobiliteitsbeperking, ouderen en andere zorgbehoevenden comfortabel en veilig van A naar B te brengen.

HTS Taxi Den Haag biedt een breed scala aan diensten die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van mensen die extra zorg en ondersteuning nodig hebben. Of je nu naar een afspraak bij de dokter moet, een dagje uit wilt of gewoon naar huis wilt worden gebracht na een ziekenhuisopname, wij zorgen voor een stressvrije en veilige reis.

De chauffeurs van de Haagse Taxi Service zijn speciaal opgeleid en getraind om te werken met mensen die extra ondersteuning nodig hebben. Ze hebben uitgebreide kennis van de benodigde zorg en zijn getraind om met verschillende hulpmiddelen om te gaan, zoals rolstoelen en rollators. Bovendien zijn ze allemaal getraind in EHBO en kunnen ze indien nodig medische hulp bieden.

Taxi Den Haag

Alle voertuigen van HTS Taxi Den Haag zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en voorzieningen om de reis nog comfortabeler en veiliger te maken. Zo hebben alle voertuigen een verlaagde instap, zodat het in- en uitstappen makkelijker is en zijn ze uitgerust met bevestigingspunten voor rolstoelen en andere hulpmiddelen.

Als je speciale wensen hebt, zoals extra ondersteuning of medische begeleiding, dan kun je deze wensen van tevoren doorgeven. Wij zullen ons uiterste best doen om aan deze wensen te voldoen en je een veilige en comfortabele reis te bezorgen.

Kortom, de Haagse Taxi Service biedt mensen met een mobiliteitsbeperking, ouderen en andere zorgbehoevenden een veilige en comfortabele manier om van A naar B te komen. Met deskundige chauffeurs, comfortabele voertuigen en een breed scala aan diensten en voorzieningen, kun je erop vertrouwen dat je in goede handen bent bij ons.

Boek uw rit hieronder of bel ons via 070 – 666 66 66

Journey Information

+

Options

Map

Loading map...
Distance
Journey Time

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen over onze taxidiensten?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 6666 666 of mailen naar info@htstaxi.nl
  Click Here

  Adres:

  HTS Taxi Den Haag Wesselsstraat 331, 2572 SB Den Haag, Netherlands

  KVK-nummer: 69681694

  Callcenter:

  Tel:   070 – 666 66 66
  Mail: info@htstaxi.nl

  Call Now Button