Taxi Wateringen

HTS Taxi Wateringen: uw betrouwbare en professionele taxidienst

Op zoek naar een betrouwbare en professionele taxidienst in Wateringen en omgeving? HTS Taxi Wateringen biedt een uitstekende service, waarbij we zorgen voor veilig en comfortabel vervoer naar uw bestemming.

De ervaren chauffeurs van HTS Taxi Wateringen zijn getraind om u de beste service te bieden en beschikken over uitgebreide kennis van de regio. Of u nu zakelijk vervoer nodig heeft of een rit naar de luchthaven, wij staan ​​voor u klaar en zorgen voor een efficiënte en probleemloze rit.

Taxi Wateringen
"Het gemeentehuis dat op de hoek van Plein en Heulweg heeft gestaan."

Daarnaast bieden wij, HTS Taxi Wateringen, ook speciaal vervoer voor ouderen en mensen met een beperking, waarbij onze chauffeurs zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding om u veilig en comfortabel op uw bestemming te brengen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele taxidienst in Wateringen en omgeving? Kies dan voor HTS Taxi Wateringen en ervaar de beste service en kwaliteit voor uw vervoersbehoeften. Neem contact met ons op of reserveer online en laat ons u veilig en comfortabel naar uw bestemming brengen.

Neem contact met ons op als u vragen of speciale verzoeken heeft. Dit kan via 070-666 66 66. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor vragen, reserveringen en overige verzoeken.
U kunt ons ook mailen via info@htstaxi.nl. Reserveren is ook mogelijk via het online reserveringsformulier op onze website.

Boek uw rit hieronder of bel ons via 070 – 666 66 66

Reisinformatie

+

Opties

Kaart

Kaart laden...
Afstand
Reistijd

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen over onze taxidiensten?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 6666 666 of mailen naar info@htstaxi.nl
  Callcenter:

  Tel:   070 – 666 66 66
  Mail: info@htstaxi.nl

  Click Here

  Adres:

  HTS Taxi Den Haag
  Erasmusweg 6Q
  2532 CP Den Haag

  Administratie

  Tel:  070 – 666 66 66
  Mail: info@htstaxi.nl

  KVK-nummer: 69681694

  Call Now Button