skip to Main Content
HTS Taxi
 • 24/7 bereikbaar
 • Taxi vaak binnen 10 min.
 • Betrouwbare service
 • Klantvriendelijke chauffeurs

Taxi nodig in Wateringen? Wij komen aan!

Wij staan garant voor betrouwbaar en behulpzaam taxivervoer in de regio Den Haag, en uiteraard valt ook Wateringen binnen deze regio. Een taxi in Wateringen is bij ons snel online geregeld. Makkelijker kan niet.

Of je nou ergens in Wateringen staat en snel vervoer nodig hebt om te gaan shoppen in Den Haag, of dat je je in hartje centrum van Den Haag bevindt en terug naar Wateringen wil, of dat je vanuit Wateringen een dagje naar het strand wil en jouw geplande vervoer laat het afweten: wij staan ook in Wateringen met een taxi voor je klaar, elke dag weer.

Taxi Wateringen

Een taxibedrijf met uitstekende chauffeurs en jarenlange ervaring

Den Haag is een dichtbevolkte stad, met druk verkeer en verkeersaders die niet altijd berekend zijn op het aanbod van auto’s. Onze chauffeurs hebben veel ervaring, en hebben ook de door jou gewenste route waarschijnlijk al vaak gereden: altijd vinden zij de voor jou snelste route richting bestemming. Ook Wateringen bereiken onze taxi’s vlug!

Elke service kost geld en ook een taxi rijdt niet gratis. Wij bieden echter waar voor je geld. Je reist snel, comfortabel en veilig van A naar B, en weer terug. We hebben er veel voor over om onze klanten tevreden te laten zijn, en niet alleen die ene rit. Een klant die de volgende keer weer voor ons kiest, dat is waar wij het voor doen. Een taxi voor Wateringen? Wij zijn er snel!

De hoteltaxi in Wateringen

Verblijft u tijdens uw vakantie of zakelijke reis in een hotel in regio Wateringen? En heeft u een taxi nodig die u van of naar het hotel rijdt? Dan kunt u rekenen op HTS Taxi Den Haag. Misschien moet u ‘s nachts een vlucht halen op het vliegveld. Gebruik maken van het openbaar vervoer is dan niet mogelijk. Gelukkig bieden wij met onze taxiservice hulp. Onze representatieve chauffeurs brengen u met een luxe auto comfortabel, snel en veilig naar het gewenste vliegveld zoals Schiphol, Rotterdam The Hague Airport. Brussels Airport of Eindhoven Airport. Reserveert u minimaal 24 uur van tevoren? Dan geniet u ook nog van onze hotel kortingsprijzen.

Vervoer van en naar het vliegveld

Wenst u vanuit Wateringen een privé taxi of een meer personenbus te bestellen om naar Schiphol te gaan? Schakel dan onze taxi services in. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van taxivervoer van en naar luchthavens. Wij brengen u niet alleen naar Schiphol, maar ook naar andere vliegvelden zoals:

 • Brussel Airport
 • Groningen Airport
 • Lelystad Airport
 • Eindhoven Airport
 • Rotterdam The Hague Airport

Tevens is het mogelijk om speciale verzoeken te doen. Met onze mooie voertuigen en gekwalificeerde chauffeurs zorgen wij voor veel comfort tijdens de rit. Ons vervoer naar luchthavens is ook nog zeer scherp geprijsd. Wilt u direct reserveren in Wateringen? Doe dit dan snel en makkelijke online via onze website.

De VIP taxiservice in Wateringen

Wenst u speciale gasten of directie comfortabel en op luxe wijze te vervoeren met een taxi in Wateringen of omgeving? Dan kunt u ook terecht bij ons taxibedrijf. Wij bieden namelijk een speciale VIP taxiservice. De service is bedoeld voor het vervoer van bijvoorbeeld directie, de burgemeester, ambassadeurs, politici en belangrijke zakenrelaties. Wanneer u onze VIP taxiservice inschakelt bieden wij het volgende:

 • Privacy glas
 • Voldoende bagageruimte
 • Een welkomstdrankje in de taxi
 • Een gekwalificeerde VIP chauffeur
 • Luxe taxi sedan- busmodellen met extra beenruimte
 • Mogelijkheid om naar het buitenland te reizen inclusief VIP chauffeur
 • Schakel ons in voor luxe trouwvervoer

Wilt u luxe en stijlvol vervoer op uw speciale dag? Dan schakelt u gewoon de HTS Taxi Den Haag voor trouwvervoer in. Wij verzorgen niet alleen het vervoer van de bruid en bruidegom, maar ook het vervoer van de gasten. Wij hebben namelijk voldoende mogelijkheden voor grote groepen. Onze speciale trouw taxi’s zijn luxe en moderne Mercedes-Benz auto’s. Wij brengen u comfortabel naar de trouwzaal of andere gewenste locatie. Met onze hulp wordt uw grote dag nog specialer! Vraag geheel vrijblijvend telefonisch of per mail een offerte aan voor meer informatie over de tarieven.

Ons zorgvervoer

Heeft u in Wateringen behoefte aan een taxi service van of naar het ziekenhuis? Dan kunt u ook rekenen op HTS Taxi Den Haag. Wij helpen u met ons speciale zorg vervoer. Onze ervaren chauffeur komt u of uw vrienden en familie ophalen bij de ingang van het ziekenhuis en biedt de begeleiding die u wenst. De chauffeur brengt u comfortabel en veilig naar de gewenste locatie. Heeft u een afspraak ingepland bij het ziekenhuis? Dan kunt u bij ons vooraf reserveren zodat wij op tijd bij u voor de deur staan. Het is ook mogelijk om een taxi voor de hele dag te bestellen. Neem contact met ons op en geef uw specifieke wensen aan ons door.

Leerlingenvervoer door HTS Taxi Wateringen

Wilt u uw leerlingen veilig van A naar B laten vervoeren in regio Wateringen? Kies dan voor ons speciale leerlingen vervoer. U kunt via ons bijvoorbeeld het vervoer voor het jaarlijkse schooluitje of een uitstapje met de klas regelen. Wij zorgen voor correct verlopend leerlingenvervoer. Ook onderwijsinstellingen die bijzonder onderwijs verschaffen kunnen ons inschakelen voor het dagelijks ophalen en wegbrengen van de leerlingen. Onze chauffeurs weten hoe ze moeten omgaan met kinderen en verzorgen een fijne en betrouwbare rit. Ons taxibedrijf is namelijk ook een zogenaamde TTO-houder. Als Toegestane Taxi Organisatie voorzien wij onze klanten van een kwalitatieve en prettige reiservaring. Meer weten over de scherpe prijzen die wij hanteren of direct een taxi in Wateringen reserveren? Neem dan contact met ons op.

Het vervoeren van pakketten, brieven en goederen met de koeriersdienst

Als taxibedrijf beperken wij ons niet alleen tot het vervoeren van personen, ook voor het vervoeren van pakketten, brieven en andere goederen zit u bij ons helemaal goed. Wij hebben namelijk een zogenaamde koeriersdienst. Wij hebben een groot aantal taxi’s en taxibussen op de weg en realiseren hiermee ook vlot en betrouwbaar pakketvervoer. Of het nu gaat om het vervoer van vertrouwelijke documenten of geconditioneerd vervoer tot maximaal 1.000 kg, wij brengen het snel en veilig op de gewenste bestemming. Heeft u een ad hoc spoedopdracht? Dan kunt u zeker op onze expertise rekenen. Wist u dan onze koeriersdienst ook nog zeer scherp geprijsd is? Voor de actuele tarieven neemt u contact met ons op. U kunt dan direct uw volume- en individuele wensen aan ons doorgeven.

Reserveer direct een taxi in Wateringen

Wilt u in Wateringen onze taxi inschakelen voor comfortabel, veilig en snel vervoer? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze tarieven of onze speciale diensten? Benader ons dan via het volgende telefoonnummer: 070-6666666. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor uw vragen en reserveringen. U kunt uw vraag ook stellen via e-mailadres info@htstaxi.nl. Reserveren is ook mogelijk via het online contactformulier op onze website. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor onze taxi service in Wateringen.