skip to Main Content
HTS Taxi
 • 24/7 bereikbaar
 • Taxi vaak binnen 10 min.
 • Betrouwbare service
 • Klantvriendelijke chauffeurs

Een taxi in Nootdorp, snel online of telefonisch geregeld

Een taxi bestellen in Nootdorp was nog nooit zo snel geregeld. Onze taxidiensten zijn van alle markten thuis en geven de beste service en kwaliteit, die een klant mag wensen. Met onze luxe taxi’s zit je comfortabel en veilig samen met een van onze vriendelijke chauffeurs, waarbij gastvrijheid en vakkennis voorop staan. Onze gediplomeerde chauffeurs beschikken bovendien over een uitgebreide stratenkennis. Hij rijdt je overal naartoe en haalt je, indien gewenst ook weer op.

Wat kun je bij ons verwachten?

Doordat onze taxiritten een vast tarief handhaaft, weet je precies waar je aan toe bent en zijn we voor iedereen, mede door onze scherpe prijzen betaalbaar. Reguliere ritten, maar ook zakelijke ritten doen we met plezier. Wij doen er alles aan om elke rit zorgeloos en prettig te maken. Onze wagens zijn van topklasse en worden dagelijks onderhouden. Ons werkgebied zit in Nootdorp en de regio’s eromheen, maar ook de ritten erbuiten doen we met de kwaliteit en service, waar we om bekend staan. Heb je een van onze taxidiensten nodig, je kunt ons bellen of online bestellen. Wij staan altijd voor je klaar. Bij taxi Nootdorp, ben je niet zomaar een passagier. Je bent onze gast en we horen graag wat je van onze dienstverlening vindt. Vraag naar onze speciale tarieven, acties of aanbiedingen.

Taxi Nootdorp

Taxi Nootdorp-Schiphol v.v.

Heeft u een vliegreis geboekt die midden in de nacht vertrekt of arriveert op Schiphol? Dan is het openbaar vervoer geen optie. Dan kunt u ervoor kiezen om uw auto op Schiphol te parkeren voor een tarief waarvan u een andere reis kunt boeken. Of u kiest voor HTS Taxi Den Haag Nootdorp. dat is wel zo comfortabel en dan weet u zeker dat u uw vlucht niet mist. Bovendien zet onze chauffeur u voor de vertrekhal af en hoeft u niet ver te lopen met uw bagage. En als met meerdere personen reist, valt het tarief alleszins mee en begint uw voordelig en uitgerust aan uw reis of vakantie. HTS Taxi Den Haag Nootdorp van en naar Schiphol is een slimme manier van reizen. Dag en nacht!

Zorgvervoer met taxi in Nootdorp

Moet u met spoed naar het ziekenhuis, een huisartsenpost of een andere zorgverlener? Bel dan HTS Taxi Den Haag in Nootdorp. Wij staan snel voor u klaar en vervoeren u veilig naar de plaats van bestemming. Uiteraard kunt u erop vertrouwen dat onze chauffeurs hierbij rekening houden met hun rijgedrag. Heeft u een ingeplande afspraak bij een zorginstantie en wilt u liever niet wachten op een taxi? Bestel dan uw taxi vooraf. Dan weet u zeker dat we ruim op tijd bij u voor de deur staan om u op te halen. Wilt u dat uw taxi op u wacht tijdens uw afspraak? Dat kan! Wilt u een taxi bestellen voor een hele dag? Wij zijn heel flexibel.Maak uw wensen kenbaar in het reserveringsformulier en wij staan voor u klaar!

Taxi Nootdorp

Taxi met chauffeur in Nootdorp

Wilt u privé of voor uw bedrijf uw gasten op een comfortabele manier vanuit Nootdorp laten ophalen of wegbrengen naar een andere locatie. Daarmee maakt u een zeer gastvrije en verzorgde indruk. Bovendien hoeft u er zelf, of een van uw medewerkers, er niet voor op en neer te rijden. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in het vervoeren van uw gasten. Dat doen zij met een luxe, zeer representatieve auto. Ontvangt u regelmatig gasten? Informeer dan naar de mogelijkheden en speciale tarieven voor uw Taxi met chauffeur in Nootdorp.

Taxi Service in Nootdorp voor uw trouwvervoer

Bent u al bekend met onze taxiservice voor bruiloften in Nootdorp? Een onvergetelijke trouwerij begint in Nootdorp in een luxe en moderne Mercedes-Benz! Wij verzorgen het vervoer van u en uw bruiloftsgasten tijdens een van de mooiste dagen van uw leven. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van groepen van en naar de trouwlocatie. Dus ook voor grote gezelschappen hebben wij voldoende mogelijkheden. Daar heeft u op uw speciale dag geen omkijken naar. Vraag ons gerust naar de uitgebreide mogelijkheden.

VIP-taxi vervoer in Nootdorp

Ontvangt u binnenkort belangrijke gasten en wilt ze laten ophalen vanaf het vliegveld. Of wilt u belangrijke gasten comfortabel van uw bedrijfslocatie in Nootdorp naar een andere locatie vervoeren? Maak dan gebruik van onze VIP-Taxiservice in Nootdorp. Voor VIPS hebben wij luxe en comfortabele VIP-taxi’s uit ons uitgebreide en gevarieerde wagenpark. U kunt onze VIP-Taxiservice reserveren voor een enkele rit, maar u kunt ook een vaste afspraak met ons maken voor meer permanente vervoersafspraken. Wij zijn zeer ervaren in het vervoeren van directieleden, politici, zakenrelaties, ambassadeurs en artiesten. Neem voor een passend aanbod contact met ons voor een voordelige aanbieding.
Welke service bieden wij bij onder andere bij onze VIP-Taxiservice in Nootdorp?

 • Taxi sedan- en busmodellen met extra beenruimte
 • Privacy Glas
 • Een welkomstdrankje in de taxi
 • Gekwalificeerde VIP-chauffeur
 • Voldoende bagageruimte
 • Naar het buitenland reizen incl VIP-chauffeur
 • Achteraf betalen door middel van een factuur

Leerlingenvervoer met taxi in Nootdorp

Wij verzorgen ook leerlingenvervoer voor uw school of opleiding per taxi in Nootdorp en de omliggende gemeenten in de regio. Wij verzorgen met veel plezier het dagelijkse vervoer – ophalen en wegbrengen – van uw leerlingen.Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor het jaarlijkse schoolreisje. U kunt met HTS Taxi Den Haag uitstekende afspraken maken voor het veilig en betrouwbaar vervoeren van uw leerlingen en studenten. Als Toegestane Taxi Organisatie (TTO) kunt u bij HTS Taxi Den Haag vertrouwen op goede en stipte afspraken en service.

Zorgeloze hotelservice met de taxi in Nootdorp

Moeten uw gasten of zakenrelaties van en naar hun hotel vervoerd worden? Maak dan gebruik van de onberispelijke hotelservice van HTS Taxi Den Haag in Nootdorp. Wij vervoeren u en uw gasten van en naar uw hotel. U wordt bij uw hotel opgehaald en door onze representatieve chauffeurs en in één van onze luxe taxi’s naar uw gewenste bestemming gebracht. Onze hotelservice geldt uiteraard ook voor het ophalen en/of brengen van uw gasten naar bijvoorbeeld Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport of Brussels Airport. Als u minimaal 24 uur vooraf reserveert bieden wij u speciale hotel kortingstarieven. U kunt 24/7 contact met ons opnemen voor vragen of het maken van reserveringen.

Contact met HTS Taxi Den Haag Nootdorp

HTS Taxi Den Haag Nootdorp is 24/7 bereikbaar. Bel met 070 66 66 666 (7×6) voor meer informatie over onze taxitarieven, het reserveren van uw taxi in Nootdorp, of voor bijvoorbeeld groepsvervoer. U kunt ook ons contactformulier invullen met u taxivervoer wensen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!