Taxi Nootdorp

HTS Taxi Nootdorp: uitstekende klantenservice en betaalbare prijzen

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van comfortabele en betrouwbare taxiritten, voor zowel individuele als zakelijke klanten.

Onze professionele chauffeurs zijn goed opgeleid en kennen de regio Nootdorp op hun duimpje, zodat u altijd op tijd op uw bestemming aankomt. We beschikken over een modern wagenpark met verschillende voertuigen, van luxe sedans tot ruime taxibusjes, om aan al uw vervoersbehoeften te voldoen.

Taxi Nootdorp

Bij HTS Taxi Nootdorp streven we naar een uitstekende klantenservice en betaalbare prijzen. Onze tarieven zijn transparant en we rekenen geen extra kosten voor bagage, nachtritten of vertragingen. Bovendien kunt u bij ons gemakkelijk online of telefonisch reserveren, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Of u nu een rit nodig heeft naar de luchthaven, het treinstation, een zakelijke bijeenkomst of een avondje uit, HTS Taxi Nootdorp staat altijd voor u klaar. Wij bieden ook speciale diensten, zoals VIP-vervoer en groepsvervoer, om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw reservering te maken of om meer informatie te krijgen over onze diensten. Dit kan via 070-6666666. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor vragen, reserveringen en overige verzoeken. U kunt ons ook mailen via info@htstaxi.nl. Reserveren is ook mogelijk via het online reserveringsformulier op onze website.

Wij kijken ernaar uit om u een aangename en comfortabele rit te bezorgen met HTS Taxi Nootdorp.


Boek uw rit hieronder of bel ons via 070 – 666 66 66

Journey Information

+

Options

Map

Loading map...
Distance
Journey Time

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen over onze taxidiensten?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 6666 666 of mailen naar info@htstaxi.nl

Click Here

Adres:

HTS Taxi Den Haag Wesselsstraat 331, 2572 SB Den Haag, Netherlands

KVK-nummer: 69681694

Callcenter:

Tel:   070 – 666 66 66
Mail: info@htstaxi.nl

Call Now Button