Taxi Leidschenveen

Taxi Leidschenveen

HTS Taxi Leidschenveen is uw betrouwbare partner voor alle taxiritten in en rondom Leidschenveen. Wij bieden onze klanten een uitstekende service en een zeer betaalbare prijs voor al hun taxibehoeften. Onze ervaren en professionele chauffeurs zijn altijd op tijd en zorgen voor een comfortabele en veilige reis naar uw bestemming.

Of u nu een taxi nodig heeft voor een zakenreis, een rit naar het vliegveld of een avondje uit, bij HTS Taxi Leidschenveen bent u aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder regulier taxivervoer, luchthaventransfers, groepsvervoer en zelfs VIP-vervoer voor speciale gelegenheden.

Bovendien zijn al onze taxi’s goed onderhouden en van hoge kwaliteit. We zorgen ervoor dat onze klanten comfortabel reizen en zich veilig voelen tijdens hun reis. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en behulpzaam en hebben uitgebreide kennis van de regio Leidschenveen en omgeving.

Bij HTS Taxi Leidschenveen bieden we ook online reserveringen aan, zodat u uw taxi van tevoren kunt boeken en zeker kunt zijn van een snelle en efficiënte service. U kunt ons gemakkelijk bereiken via telefoon of e-mail en wij zijn 24/7 beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van uw taxirit.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare taxidienst in Leidschenveen en omgeving, dan is HTS Taxi Leidschenveen de beste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf waarom zoveel klanten voor ons kiezen.

Neem contact met ons op als u vragen of speciale verzoeken heeft. Dit kan via 070 – 666 66 66

Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor vragen, reserveringen en overige verzoeken. U kunt ons ook mailen via info@htstaxi.nl.

Reserveren is ook mogelijk via onderstaand reserveringsformulier.

Boek uw rit hieronder of bel ons via 070 – 666 66 66

Journey Information

+

Options

Map

Loading map...
Distance
Journey Time

Waarom kiezen voor HTS Taxi Leidschenveen?

  1. Fleet: HTS Taxi Leidschenveen beschikt over een moderne en diverse vloot van voertuigen, waaronder personenauto’s, stationwagens en minibussen. Dit maakt het bedrijf geschikt voor zowel individuele als groepstransport.

  2. Professionalisme: HTS Taxi Leidschenveen staat bekend om zijn professionele en vriendelijke chauffeurs, die altijd op tijd aankomen en passagiers op een comfortabele en efficiënte manier naar hun bestemming vervoeren.
  3. Flexibiliteit: HTS Taxi Leidschenveen biedt zijn diensten aan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit betekent dat je altijd op een taxi kunt rekenen, ongeacht het tijdstip van de dag of de week.
  4. Prijzen: HTS Taxi Leidschenveen biedt concurrerende en transparante prijzen voor zijn diensten. Het bedrijf hanteert geen verborgen kosten en biedt duidelijke prijsinformatie op hun website of via telefoon.
  5. Betalingsopties: HTS Taxi Leidschenveen accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder contant geld, creditcard en online betalingen. Dit maakt het voor passagiers gemakkelijk om de taxidiensten van het bedrijf te betalen.

In het algemeen zijn wij een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele, efficiënte en betaalbare taxiservice in Den Haag en omgeving.

Wij staat bekend om onze snelle respons en betrouwbare service, en doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Of u nu een zakenreis, een gezinsuitje of een avondje uit heeft gepland, HTS Taxi Leidschenveen zorgt ervoor dat u comfortabel en zorgeloos op uw bestemming aankomt.

Neem contact met ons op als u vragen of speciale verzoeken heeft. Dit kan via 070-6666666. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor vragen, reserveringen en overige verzoeken. U kunt ons ook mailen via info@htstaxi.nl.
Reserveren is ook mogelijk via het online reserveringsformulier op onze website.

Taxi Leidschenveen
'De Terp van Leidschenveen'

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen over onze taxidiensten?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 6666 666 of mailen naar info@htstaxi.nl

Click Here

Adres:

HTS Taxi Den Haag Wesselsstraat 331, 2572 SB Den Haag, Netherlands

KVK-nummer: 69681694

Callcenter:

Tel:   070 – 666 66 66
Mail: info@htstaxi.nl

Call Now Button