skip to Main Content

Taxi in Rijswijk? Haagse Taxiservice: snel, voordelig en comfortabel

HTS Taxi
 • Taxi binnen 10 min.
 • 24/7 Callcenter
 • PIN/Creditcard in taxi
 • Airport-service

Haagse Taxi Service: ook in Rijswijk goed op weg

De Haagse Taxi Service in Rijswijk is de snelste, veiligste, voordeligste en meest comfortabele manier van vervoer voor als u snel ergens moet zijn. Met ons gevarieerde wagenpark en onze goed opgeleide chauffeurs bent u, of zijn uw gasten, snel op de plaats van bestemming. Of het nu om een klein ritje gaat, of een grote afstand; met de Haagse Taxi Service in Rijswijk bent u altijd goed op weg. Onderstaand ziet u een overzicht van onze taxidiensten in Rijswijk. Of bel ons direct via 070-6666666 of boek direct uw taxi online.

Altijd goed op weg met de Haagse Taxi Service in Rijswijk

De Haagse Taxi Service in Rijswijk levert goede kwaliteit en service. We beschikken over een ruim wagenpark dat varieert van luxe personenwagens tot 8-persoons bussen. De Haagse Taxi Service in Rijswijk is een van de grootste TTO-houders in de regio Den Haag. TTO (Toegelaten Taxi Organisatie) staat voor extra kwaliteit en garandeert u comfort en zekerheid. Door het uitgeven van de TTO-vergunning verzekert de gemeente u dat alleen de taxichauffeurs die zich aan de kwaliteitsnormen houden, klanten op kunnen halen bij taxistandplaatsen en erkende bedrijven. Ook in Rijswijk weet u zeker dat u goed op weg bent met de Haagse Taxi Service.

Taxi Rijswijk

Taxi Rijswijk-Schiphol v.v.

Heeft u een vliegreis geboekt die midden in de nacht vertrekt of arriveert op Schiphol? Dan is het openbaar vervoer geen optie. Dan kunt u ervoor kiezen om uw auto op Schiphol te parkeren voor een tarief waarvan u een andere reis kunt boeken. Of u kiest voor de Haagse Taxi Service Rijswijk. dat is wel zo comfortabel en dan weet u zeker dat u uw vlucht niet mist. Bovendien zet onze chauffeur u voor de vertrekhal af en hoeft u niet ver te lopen met uw bagage. En als met meerdere personen reist, valt het tarief alleszins mee en begint uw voordelig en uitgerust aan uw reis of vakantie. De Haagse Taxi Service Rijswijk van en naar Schiphol is een slimme manier van reizen. Dag en nacht!

Zorgvervoer met taxi in Rijswijk

Moet u met spoed naar het ziekenhuis, een huisartsenpost of een andere zorgverlener? Bel dan de Haagse Taxi Service in Rijswijk. Wij staan snel voor u klaar en vervoeren u veilig naar de plaats van bestemming. Uiteraard kunt u erop vertrouwen dat onze chauffeurs hierbij rekening houden met hun rijgedrag. Heeft u een ingeplande afspraak bij een zorginstantie en wilt u liever niet wachten op een taxi? Bestel dan uw taxi vooraf. Dan weet u zeker dat we ruim op tijd bij u voor de deur staan om u op te halen. Wilt u dat uw taxi op u wacht tijdens uw afspraak? Dat kan! Wilt u een taxi bestellen voor een hele dag? Wij zijn heel flexibel.Maak uw wensen kenbaar in het reserveringsformulier en wij staan voor u klaar!!

Taxi Rijswijk

Taxi met chauffeur in Rijswijk

Wilt u privé of voor uw bedrijf uw gasten op een comfortabele manier vanuit Rijswijk laten ophalen of wegbrengen naar een andere locatie. Daarmee maakt u een zeer gastvrije en verzorgde indruk. Bovendien hoeft u er zelf, of een van uw medewerkers, er niet voor op en neer te rijden. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in het vervoeren van uw gasten. Dat doen zij met een luxe, zeer representatieve auto. Ontvangt u regelmatig gasten? Informeer dan naar de mogelijkheden en speciale tarieven voor uw Taxi met chauffeur in Rijswijk.

Taxi Service in Rijswijk voor uw trouwvervoer

Bent u al bekend met onze taxiservice voor bruiloften in Rijswijk? Een onvergetelijke trouwerij begint in Rijswijk in een luxe en moderne Mercedes-Benz! Wij verzorgen het vervoer van u en uw bruiloftsgasten tijdens een van de mooiste dagen van uw leven. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van groepen van en naar de trouwlocatie. Dus ook voor grote gezelschappen hebben wij voldoende mogelijkheden. Daar heeft u op uw speciale dag geen omkijken naar. Vraag ons gerust naar de uitgebreide mogelijkheden.

VIP-taxi vervoer in Rijswijk

Ontvangt u binnenkort belangrijke gasten en wilt ze laten ophalen vanaf het vliegveld. Of wilt u belangrijke gasten comfortabel van uw bedrijfslocatie in Rijswijk naar een andere locatie vervoeren? Maak dan gebruik van onze VIP-Taxiservice in Rijswijk. Voor VIPS hebben wij luxe en comfortabele VIP-taxi’s uit ons uitgebreide en gevarieerde wagenpark. U kunt onze VIP-Taxiservice reserveren voor een enkele rit, maar u kunt ook een vaste afspraak met ons maken voor meer permanente vervoersafspraken. Wij zijn zeer ervaren in het vervoeren van directieleden, politici, zakenrelaties, ambassadeurs en artiesten. Neem voor een passend aanbod contact met ons voor een voordelige aanbieding.
Welke service bieden wij bij onder andere bij onze VIP-Taxiservice in Rijswijk?

  • Taxi sedan- en busmodellen met extra beenruimte
  • Privacy Glas
  • Een welkomstdrankje in de taxi
  • Gekwalificeerde VIP-chauffeur
  • Voldoende bagageruimte
  • Naar het buitenland reizen incl VIP-chauffeur
  • Achteraf betalen door middel van een factuur

Leerlingenvervoer met taxi in Rijswijk

Wij verzorgen ook leerlingenvervoer voor uw school of opleiding per taxi in Rijswijk en de omliggende gemeenten in de regio. Wij verzorgen met veel plezier het dagelijkse vervoer – ophalen en wegbrengen – van uw leerlingen.Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor het jaarlijkse schoolreisje. U kunt met de Haagse Taxi Service uitstekende afspraken maken voor het veilig en betrouwbaar vervoeren van uw leerlingen en studenten. Als Toegestane Taxi Organisatie (TTO) kunt u bij de Haagse Taxi Service vertrouwen op goede en stipte afspraken en service.

Zorgeloze hotelservice met de taxi in Rijswijk

Moeten uw gasten of zakenrelaties van en naar hun hotel vervoerd worden? Maak dan gebruik van de onberispelijke hotelservice van de Haagse Taxi Service in Rijswijk. Wij vervoeren u en uw gasten van en naar uw hotel. U wordt bij uw hotel opgehaald en door onze representatieve chauffeurs en in één van onze luxe taxi’s naar uw gewenste bestemming gebracht. Onze hotelservice geldt uiteraard ook voor het ophalen en/of brengen van uw gasten naar bijvoorbeeld Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport of Brussels Airport. Als u minimaal 24 uur vooraf reserveert bieden wij u speciale hotel kortingstarieven. U kunt 24/7 contact met ons opnemen voor vragen of het maken van reserveringen.

Contact met de Haagse Taxi Service Rijswijk

De Haagse Taxi Service Rijswijk is 24/7 bereikbaar. Bel met 070 66 66 666 (7×6) voor meer informatie over onze taxitarieven, het reserveren van uw taxi in Rijswijk, of voor bijvoorbeeld groepsvervoer. U kunt ook ons contactformulier invullen met u taxivervoer wensen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!