Taxi Rijswijk

Taxi Rijswijk: klantvriendelijk en professioneel

Taxi Rijswijk

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele taxiservice in Rijswijk, dan is HTS Taxi Rijswijk de juiste keuze voor jou. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder regulier taxivervoer, zakelijk vervoer en luchthavenvervoer.

Met jarenlange ervaring in de taxi-industrie hebben wij ons gevestigd als een betrouwbare en efficiënte taxiservice in Rijswijk en omstreken. De chauffeurs van HTS Taxi Rijswijk zijn goed opgeleid en hebben uitgebreide kennis van de regio. Ze zijn klantvriendelijk, professioneel en zorgen ervoor dat je altijd op tijd op je bestemming aankomt.

Regulier taxivervoer is ons kernactiviteit. Of je nu naar een afspraak bij de dokter moet, boodschappen wilt doen of gewoon naar huis wilt worden gebracht na een avondje uit, wij zorgen voor een comfortabele en veilige reis. Onze voertuigen zijn modern, goed onderhouden en uitgerust met alle nodige voorzieningen om de reis zo comfortabel mogelijk te maken.

Voor zakelijk vervoer biedt HTS Taxi Rijswijk een op maat gemaakte service die is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van bedrijven en ondernemers. Of je nu naar een zakelijke bijeenkomst moet of naar de luchthaven, HTS Taxi Rijswijk zorgt voor een stipte en professionele service. Ze bieden ook de mogelijkheid om betaling op rekening te regelen, zodat je als bedrijf niet steeds contant geld bij de hand hoeft te hebben.

Als je van of naar de luchthaven reist, dan bieden wij uitstekende luchthavenvervoer. Of je nu naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport of een andere luchthaven moet, wij zorgen ervoor dat je op tijd en zonder stress op de luchthaven aankomt. Ze volgen de vluchtschema’s nauwkeurig, zodat je niet hoeft te wachten bij aankomst en indien nodig kunnen ze helpen met het dragen van bagage.

Als je speciale wensen hebt, zoals het gebruik van een kinderzitje of rolstoel, dan kun je deze wensen van tevoren doorgeven aan ons. Ze zullen hun uiterste best doen om aan deze wensen te voldoen en je een comfortabele en veilige reis te bezorgen.

Kortom, Taxi Rijswijk is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, professionele en klantvriendelijke taxiservice in Rijswijk en omstreken. Met deskundige chauffeurs, moderne voertuigen en een breed scala aan diensten en voorzieningen, kun je erop vertrouwen dat je in goede handen bent.

Reserveer online of bel ons via 070 – 6666 66 66. Als u verdere vragen heeft kunt u ons ook mailen.

Boek uw rit hieronder of bel ons via 070 – 666 66 66

Journey Information

+

Options

Map

Loading map...
Distance
Journey Time

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen over onze taxidiensten?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 6666 666 of mailen naar info@htstaxi.nl
  Click Here

  Adres:

  HTS Taxi Den Haag Wesselsstraat 331, 2572 SB Den Haag, Netherlands

  KVK-nummer: 69681694

  Callcenter:

  Tel:   070 – 666 66 66
  Mail: info@htstaxi.nl

  Call Now Button