Taxi Westland

HTS Taxi Westland: snel, veilig en comfortabel naar uw bestemming

Wij zijn er trots op om onze klanten veilig, comfortabel en op tijd naar hun bestemming te brengen, of het nu gaat om een ​​zakelijke bijeenkomst, een luchthaven transfer of een avondje uit.


Onze ervaren en goed opgeleide chauffeurs kennen de regio Westland op hun duimpje en zorgen ervoor dat u altijd op tijd op uw bestemming aankomt. We beschikken over een modern wagenpark met verschillende voertuigen, van luxe sedans tot ruime taxibusjes, om aan al uw vervoersbehoeften te voldoen.

Taxi Westland

Bij HTS Taxi Westland streven we ernaar om onze klanten een uitstekende service te bieden tegen een betaalbare prijs. Onze tarieven zijn transparant en we rekenen geen extra kosten voor bagage, nachtritten of vertragingen. Bovendien kunt u bij ons gemakkelijk online of telefonisch reserveren, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele taxidienst in regio Westland, dan bent u bij HTS Taxi Westland aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om uw reservering te maken of om meer informatie te krijgen over onze diensten. Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen als onze volgende tevreden klant!

Neem contact op met HTS Taxi Westland als u vragen of speciale verzoeken heeft.
Dit kan via 070-666 66 66. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor vragen, reserveringen en overige verzoeken. U kunt ons ook mailen via info@htstaxi.nl. Reserveren is ook mogelijk via het online reserveringsformulier op onze website. 

Boek uw rit hieronder of bel ons via 070 – 666 66 66

Journey Information

+

Options

Map

Loading map...
Distance
Journey Time

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen over onze taxidiensten?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 6666 666 of mailen naar info@htstaxi.nl

Click Here

Adres:

HTS Taxi Den Haag Wesselsstraat 331, 2572 SB Den Haag, Netherlands

KVK-nummer: 69681694

Callcenter:

Tel:   070 – 666 66 66
Mail: info@htstaxi.nl

Call Now Button