Taxi Kijkduin

Taxi Kijkduin

HTS Taxi Kijkduin is de beste keuze als u op zoek bent naar een betrouwbare, professionele en betaalbare taxiservice in Kijkduin. Wij begrijpen dat reizen soms stressvol kan zijn en daarom bieden wij een comfortabele en veilige reis aan. Onze chauffeurs zijn zeer ervaren en kennen de omgeving van Kijkduin als geen ander.

HTS Taxi Kijkduin biedt verschillende soorten taxidiensten aan, waaronder ritten naar luchthavens, hotels, treinstations en andere bestemmingen in en rondom Kijkduin. Onze tarieven zijn eerlijk, transparant en concurrerend. Wij geloven in het bieden van uitstekende service tegen betaalbare tarieven.

Of u nu alleen reist of met een groep, wij hebben de juiste voertuigen om aan uw behoeften te voldoen. Onze taxi’s zijn comfortabel, goed onderhouden en uitgerust met moderne technologieën, zodat u tijdens uw reis kunt genieten van alle comfort en gemakken.
De chauffeurs van HTS Taxi Kijkduin zijn beleefd, vriendelijk en professioneel en zorgen ervoor dat u veilig en op tijd op uw bestemming aankomt.

Neem contact met ons op als u vragen of speciale verzoeken heeft. Dit kan via 070 – 666 66 66

Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor vragen, reserveringen en overige verzoeken. U kunt ons ook mailen via info@htstaxi.nl.

Reserveren is ook mogelijk via onderstaand reserveringsformulier.

Boek uw rit hieronder of bel ons via 070 – 666 66 66

Journey Information

+

Options

Map

Loading map...
Distance
Journey Time

Waarom kiezen voor HTS Taxi Kijkduin?

  1. Fleet: HTS Taxi Kijkduin beschikt over een moderne en diverse vloot van voertuigen, waaronder personenauto’s, stationwagens en minibussen. Dit maakt het bedrijf geschikt voor zowel individuele als groepstransport.

  2. Professionalisme: HTS Taxi Kijkduin staat bekend om zijn professionele en vriendelijke chauffeurs, die altijd op tijd aankomen en passagiers op een comfortabele en efficiënte manier naar hun bestemming vervoeren.
  3. Flexibiliteit: HTS Taxi Kijkduin biedt zijn diensten aan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit betekent dat je altijd op een taxi kunt rekenen, ongeacht het tijdstip van de dag of de week.
  4. Prijzen: HTS Taxi Kijkduin  biedt concurrerende en transparante prijzen voor zijn diensten. Het bedrijf hanteert geen verborgen kosten en biedt duidelijke prijsinformatie op hun website of via telefoon.
  5. Betalingsopties: HTS Taxi Kijkduin accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder contant geld, creditcard en online betalingen. Dit maakt het voor passagiers gemakkelijk om de taxidiensten van het bedrijf te betalen.

In het algemeen zijn wij een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele, efficiënte en betaalbare taxiservice in Den Haag en omgeving.

Wij staat bekend om onze snelle respons en betrouwbare service, en doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Of u nu een zakenreis, een gezinsuitje of een avondje uit heeft gepland, HTS Taxi Kijkduin zorgt ervoor dat u comfortabel en zorgeloos op uw bestemming aankomt.

Neem contact met ons op als u vragen of speciale verzoeken heeft. Dit kan via 070-6666666. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor vragen, reserveringen en overige verzoeken. U kunt ons ook mailen via info@htstaxi.nl.
Reserveren is ook mogelijk via het online reserveringsformulier op onze website.

Taxi Kijkduin
'Strand Kijkduin'

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen over onze taxidiensten?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 6666 666 of mailen naar info@htstaxi.nl

Click Here

Adres:

HTS Taxi Den Haag Wesselsstraat 331, 2572 SB Den Haag, Netherlands

KVK-nummer: 69681694

Callcenter:

Tel:   070 – 666 66 66
Mail: info@htstaxi.nl

Call Now Button