skip to Main Content
HTS Taxi
  • 24/7 bereikbaar
  • Taxi vaak binnen 10 min.
  • Betrouwbare service
  • Klantvriendelijke chauffeurs

Met de taxi naar Scheveningen

Heb je een taxi in Scheveningen nodig en zoek je hiervoor een betrouwbaar taxibedrijf? HTS Taxi brengt jou eenvoudig overal van A naar B. Wij staan bekend om onze goede kwaliteit en uitmuntende service richting al onze klanten. Boek daarom eenvoudig een taxi voor jouw verblijf in en rondom Scheveningen en maak direct kennis met al onze voordelen.

Het gemak van een taxi

Dankzij een taxi heb je nergens geen omkijken naar. Of je nu een hapje gaat eten aan de boulevard, de film bezoekt of bij iemand op bezoek gaat, HTS Taxi zorgt te allen tijde voor flexibel en comfortabel vervoer. Zelfs als je met een kapotte auto voor de deur staat en een taxi nodig hebt, kun je een beroep doen op onze taxiservice. Voor zowel een straat taxi, zorgvervoer, zakelijk vervoer of een koeriersdienst zit je bij ons helemaal goed.

Taxi Scheveningen

Taxi Scheveningen-Schiphol v.v.

Wilt u vanuit huis comfortable en snel vervoert worden naar het vliegveld? Of met meer personen een bus bestellen om naar Schiphol te gaan? Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van taxivervoer van en naar luchthavens. Vertrekt uw vlucht ‘s nachts? Geen probleem wij rijden 24/7 om u veilig en betrouwbaar naar uw bestemming te brengen.

Wij brengen u niet alleen naar Schiphol, maar ook naar andere vliegvelden zoals:

  • Brussel Airport
  • Groningen Airport
  • Lelystad Airport
  • Eindhoven Airport
  • Rotterdam The Hague Airport

Ons vervoer naar luchthavens is ook nog zeer scherp geprijsd. Wilt u direct reserveren in Scheveningen? Doe dit dan snel en makkelijke online via onze website.

Zorgvervoer met onze taxi in Scheveningen

Moet u van en naar het ziekenhuis of huisartsenpost? Wij staan voor u klaar en dienen de begeleiding die is gewenst. Onze ervaren chauffeur komt u op de gewenste locatie ophalen. Wij helpen u met ons speciale zorg vervoer. Staat u afspraak met het ziekenhuis of huisartsenpost al ingepland? Besteld vooraf uw taxi zodat wij op tijd bij u kunnen zijn. Het is ook mogelijk om een taxi voor de hele dag te bestellen. Neem contact met ons op en geef uw specifieke wensen aan ons door.

Taxi met chauffeur in Scheveningen

Wilt u voor uw bedrijf of privé gasten laten vervoeren? Wij vervoeren diverse gasten en verzorgen hun reis in een luxe en representatieve wagen. In de meest comfortabele manier halen en brengen wij uw gasten Rijswijk. Ontvangt u regelmatig gasten? Ook dan staan wij voor u klaar, wij zullen gedurende de rit u en uw bedrijf zoveel mogelijk representeren. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Vraag naar de mogelijkheden.

Taxi Service voor uw trouwvervoer

Tijdens de meest prachtige dag van uw leven verzorgen wij u en uw gasten in comfort en stijl. Start uw mooiste dag in een van onze luxe en moderne Mercedes-Benz. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van grote groepen en bieden hierin genoeg mogelijkheden. Wij willen u graag ontzorgen op deze grote dag.

Het vervoeren van pakketten, brieven en goederen met de koeriersdienst

Als taxibedrijf beperken wij ons niet alleen tot het vervoeren van personen, ook voor het vervoeren van pakketten, brieven en andere goederen zit u bij ons helemaal goed. Wij hebben namelijk ook een koeriersdienst. Of het nou gaat om het vervoeren van betrouwbare documenten of geconditioneerd vervoer tot maximaal 1.00 kg, wij staan voor u klaar en brengen het snel en veilig op de gewenste bestemming. Wij hebben een groot aantal taxi’s en taxibussen klaar staan om uw pakketten te vervoeren. Voor de actuele tarieven neemt u contact met ons op. U kunt dan direct uw volume- en individuele wensen aan ons doorgeven.

Leerlingenvervoer met de taxi

Uw leerlingen veilig van A naar B laten vervoeren? U kunt ook bijvoorbeeld het jaarlijkse schooluitje of een uitstapje met de klas regelen. Veilig en betrouwbaar vervoeren wij uw leerlingen en studenten. Onze chauffeurs weten hoe ze met kinderen moeten omgaan en verzorgen een fijne en betrouwbare rit. HTS Taxi Den Haag is namelijk ook een zogenaamde TTO-houder. Middels ons TTO kenmerk kunt u rekenen op onze betrouwbaarheid, stiptheid en service.

Zorgeloze hotelservice in Scheveningen

Wilt u uw gasten van A naar B brengen? Schakel HTS Taxi Den Haag in. Wij verzorgen uw gasten en zakenrelaties in alle comfort naar hun bestemming. Onze representatieve chauffeurs zullen u ophalen en vervoeren in onze luxe taxi’s naar uw gewenste bestemming. Dit geldt ook voor het ophalen en wegbrengen van uw gasten naar luchthavens zoals Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport of Brussels Airport. Dient u 24 uur van te voren uw reservering in? Dan kunnen wij een speciale hotel kortingstarief aanbieden. Ons taxibedrijf is dan ook 24/7 bereikbaar voor het maken van reserveringen of eventuele vragen als het gaat om een taxi in Scheveningen.