Taxi Scheveningen

Dagje naar het strand? HTS Taxi Scheveningen regelt het.

Of je nu op zoek bent naar vervoer vanaf het strand naar huis of een ritje vanaf Scheveningen naar Schiphol, HTS Taxi Scheveningen staat voor je klaar. Onze taxi’s zijn beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar een snelle en comfortabele rit, tegen een betaalbare prijs.

Wij zijn een bekend taxibedrijf in Scheveningen en hebben jarenlange ervaring in het aanbieden van professioneel taxivervoer. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en beschikken over uitgebreide kennis van de regio, waardoor ze je snel en veilig naar je bestemming kunnen brengen.

Bij HTS Taxi Scheveningen staan klanttevredenheid en service voorop. We begrijpen dat elke klant uniek is en daarom bieden we persoonlijk taxivervoer op maat. Of je nu alleen reist of met een groep, we hebben de juiste taxi voor jouw specifieke behoeften.

 
Taxi Scheveningen

Onze taxi’s zijn goed onderhouden en voorzien van airconditioning, waardoor je altijd comfortabel en ontspannen op je bestemming aankomt. We hanteren transparante tarieven, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Daarnaast zijn we altijd beschikbaar en bieden we 24/7 service. Of je nu een taxi nodig hebt voor een vroege ochtendvlucht of een late avondafspraak, we zijn er om je te helpen.

Kortom, als je op zoek bent naar betrouwbaar, veilig en comfortabel taxivervoer in Scheveningen, dan is HTS Taxi Scheveningen de beste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om je volgende rit te boeken.

Reserveer online of bel ons via 070 – 666 66 66. Als u verdere vragen heeft kunt u ons ook mailen.

 

Taxi Scheveningen

Boek uw rit hieronder of bel ons via 070 – 666 66 66

Journey Information

+

Options

Map

Loading map...
Distance
Journey Time

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen over onze taxidiensten?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 6666 666 of mailen naar info@htstaxi.nl

Click Here

Adres:

HTS Taxi Den Haag Wesselsstraat 331, 2572 SB Den Haag, Netherlands

KVK-nummer: 69681694

Callcenter:

Tel:   070 – 666 66 66
Mail: info@htstaxi.nl

Call Now Button