skip to Main Content
HTS Taxi
 • 24/7 bereikbaar
 • Taxi vaak binnen 10 min.
 • Betrouwbare service
 • Klantvriendelijke chauffeurs

HTS Taxi Den Haag biedt snel, veilig en comfortabel vervoer in Leidschendam

Heeft u Taxi nodig in Leidschendam? Dan kunt u altijd rekenen op ons. Wij zorgen voor snel, comfortabel en veilig vervoer van of naar Leidschendam. Of u nu behoefte heeft aan een snelle taxi die u binnen 10 minuten aan uw deur staat, gebruik wilt maken van zakelijk vervoer of een taxibus nodig heeft voor groepsvervoer of uitgaansvervoer, u kunt altijd op HTS Taxi Den Haag rekenen. Bel ons direct via 070-6666666 of boek direct uw taxi online.

Een taxi in Leidschendam, ons pakkie an

Je gaat met je vrienden stappen in Den Haag en bent zo verstandig om je auto thuis te laten. Je reserveert makkelijk een taxi op je smartphone en op de afgesproken tijd staat hij bij jou voor de deur. Heb je er ’s nachts genoeg van, is de pot leeg of gaat de kroeg dicht: contact ons even van tevoren en we halen jullie zo dichtbij mogelijk weer op. Met de taxi naar Leidschendam: voor ons dagelijks werk.

Vriendinnen vragen je of je meegaat een dagje shoppen in Den Haag. Jij hebt daar uiteraard wel zin in maar ziet ’t niet zitten om met volle tassen terug te fietsen of in een volle bus te staan. Ook voor shopverkeer is ons taxibedrijf prima geschikt: jullie gaan voorin, de net geshopte kleding en schoenen achterin. Van en naar Leidschendam, met de taxi in een paar minuten gepiept.

De beste kwaliteit en service

HTS Taxi Den Haag levert in Leidschendam de beste kwaliteit en service. Ons ruime wagenpark bevat zowel luxe personenwagens als een scala aan 8-persoons bussen. Wij zijn een van de grootste TTO-houders in de omgeving. TTO (oftewel Toegelaten Taxi Organisatie) houdt in dat wij extra kwaliteit, comfort en zekerheid bieden. Deze TTO-vergunning garandeert u ook dat onze taxichauffeurs zich aan de kwaliteitsnormen houden en tevens erkend zijn. Kortom, in Leidschendam bent u met HTS Taxi Den Haag verzekerd van een optimale rit.

Taxi Leidschendam

Gaat u op vakantie?

Eindelijk is het zo ver uw vakantie is begonnen, vertrekt uw vliegreis midden in de nacht of arriveert uw vlucht dan pas op Schiphol? Helaas rijd het openbaar vervoer ‘s nachts niet. HTS Taxi Den Haag staat in Leidschendam voor u klaar om u weg te brengen of op te halen. Zo weet u zeker dat u uw vlucht niet gaat missen. Onze chauffeur zal u afzetten bij de vertrekhal, zodat u niet ver hoeft te lopen met uw bagage. Wij zorgen ervoor dat u zonder stress aan uw vakantie kunt beginnen. Of u nu overdag of ‘s nachts vertrekt, wij zorgen dat we op tijd zijn en u in alle comfort op uw gewenste bestemming aankomt. Reist u met meerdere personen? Dan is het tarief ook lager.

Zorgvervoer met onze taxi

Heeft u een afspraak in het ziekenhuis of huisartsenpost? Bel dan HTS Taxi Den Haag. Wij zijn snel te plaatse en vervoeren u veilig naar uw plek van bestemming. Om het zekere voor het onzekere te nemen, kunt u het beste uw taxi vooraf bestellen. Wilt u dat de taxi wacht gedurende de afspraak? Bij ons kunt u ook een taxi voor de gehele dag inhuren. wij zijn zeer flexibel. Laat ons uw wensen weten middels ons reserveringsformulier.

Taxi met chauffeur in Leidschendam

Onze taxiservice is gespecialiseerd in het vervoeren van diverse gasten, wat zij in een luxe en representatieve wagen doen. Wenst u voor uw bedrijf of privé gasten om op de meest comfortabele manier te laten ophalen en wegbrengen in Leidschendam? Met onze taxiservice maakt u een gastvrije indruk en voorziet u uw gasten in luxe gemakken. Ontvangt u regelmatig gasten? Wij staan ook dan voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen dat wij gedurende rit u en uw bedrijf zoveel mogelijk representeren. Vraag ons naar de mogelijkheden omtrent een taxi met chauffeur voor uw gasten.

Taxi Service voor uw trouwvervoer

Wist u dat wij ook taxi service aanbieden voor bruiloften? Start uw mooiste dag in een van onze luxe en moderne Mercedes-Benz. Wij vervoeren u en uw bruiloftsgasten gedurende de meest prachtige dag van uw leven in comfort en stijl. Wij kunnen u ontzorgen op deze grote dag. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van grote groepen en bieden hierin genoeg mogelijkheden. Neem met ons contact op en vraag naar de mogelijkheden.

VIP-taxi vervoer van of naar Leidschendam

Uw gasten zijn van belang, wij staan klaar voor u. Ontvangt u belangrijke gasten en wenst u deze te laten ophalen van het vliegveld of een andere locatie? Of Wilt u uw gasten in de regio Leidschendam comfortabel van A naar B brengen? Onze uitgebreide VIP-Taxi Service staat klaar om uw gasten te vervoeren. Kies voor de VIP-Taxi Service, voor een enkele rit maar ook voor vaste afspraken wat betreft permanent vervoer. Neem contact met ons op, zodat wij u van een passend aanbod kunnen voorzien. Onze VIP-taxi vervoer bevat:

 • Taxi sedan- en busmodellen met extra beenruimte
 • Privacy Glas
 • Een welkomstdrankje in de taxi
 • Gekwalificeerde VIP-chauffeur
 • Voldoende bagageruimte
 • Naar het buitenland reizen incl VIP-chauffeur
 • Achteraf betalen door middel van een factuur

Kortom, wij hebben een uitgebreid aanbod binnen ons VIP-taxi vervoer, waarmee wij ons onderscheiden van andere taxibedrijven. Directie, de burgemeester, ambassadeurs, politici en belangrijke zakenrelaties gingen u al voor.

Leerlingenvervoer met de taxi

Wij vervoeren uw leerlingen en studenten veilig en betrouwbaar. Ook voor uw leerlingenvervoer of opleiding kunt u bij ons terecht. Wij kunnen uw leerlingen en studenten ophalen en wegbrengen. Wij zijn ook inzetbaar voor schoolreisjes. Middels ons TTO kenmerk kunt u rekenen op onze betrouwbaarheid, stiptheid en service.

Zorgeloze hotelservice

Wij hebben een uitstekende hotelservice, wij brengen uw gasten en zakenrelaties van en naar hotel. Wij voeren voeren u en uw gasten in alle comfort van hotel naar hotel. Dit geldt ook voor het ophalen en wegbrengen van uw gasten naar luchthavens zoals Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport of Brussels Airport. Onze representatieve chauffeurs zullen u ophalen en vervoeren in onze luxe taxi’s naar uw gewenste bestemming. Dient u 24 uur van te voren uw reservering in? Dan kunnen wij een speciale hotel kortingstarief aanbieden. Wij zijn dan ook 24/7 bereikbaar voor het maken van reserveringen of eventuele vragen.

Wij bieden prettig en comfortabel taxivervoer. Jij kan relaxen, onze chauffeur doet met plezier zijn werk. En als jullie met meer zijn, vallen de kosten per persoon reuze mee. Met parkeren in de stad ben je vele malen duurder uit. Taxi en Leidschendam: een prima combinatie. Wij zijn er graag voor je, en onze prijzen passen ook prima bij jouw portemonnee.