skip to Main Content

Taxi Leidschendam

HTS Taxi
  • Taxi binnen 10 min.
  • 24/7 Callcenter
  • PIN/Creditcard in taxi
  • Airport-service

Een taxi in Leidschendam, ons pakkie an

Je gaat met je vrienden stappen in Den Haag en bent zo verstandig om je auto thuis te laten. Je reserveert makkelijk een taxi op je smartphone en op de afgesproken tijd staat hij bij jou voor de deur. Heb je er ’s nachts genoeg van, is de pot leeg of gaat de kroeg dicht: contact ons even van tevoren en we halen jullie zo dichtbij mogelijk weer op. Met de taxi naar Leidschendam: voor ons dagelijks werk.

Vriendinnen vragen je of je meegaat een dagje shoppen in Den Haag. Jij hebt daar uiteraard wel zin in maar ziet ’t niet zitten om met volle tassen terug te fietsen of in een volle bus te staan. Ook voor shopverkeer is ons taxibedrijf prima geschikt: jullie gaan voorin, de net geshopte kleding en schoenen achterin. Van en naar Leidschendam, met de taxi in een paar minuten gepiept.

 

Taxi Leidschendam

Wij bieden prettig en comfortabel taxivervoer. Jij kan relaxen, onze chauffeur doet met plezier zijn werk. En als jullie met meer zijn, vallen de kosten per persoon reuze mee. Met parkeren in de stad ben je vele malen duurder uit. Taxi en Leidschendam: een prima combinatie. Wij zijn er graag voor je, en onze prijzen passen ook prima bij jouw portemonnee.