HTS-taxichauffeurs

De taxichauffeurs van HTS: wat kunt u van ze verwachten?

HTS is een afkorting voor Haagse Taxi Service en staat voor een betrouwbare en veilige taxidienst in Den Haag en omgeving. De taxichauffeurs van HTS zijn niet zomaar chauffeurs, ze zijn specialisten in hun vakgebied. Ze zijn gecertificeerd en hebben uitgebreide kennis van het wegennetwerk, rijden veilig en comfortabel en zijn altijd op tijd.

De chauffeurs van HTS zijn zeer ervaren en hebben een uitstekende kennis van het wegennetwerk in Den Haag en omgeving. Hierdoor kunnen ze snel en efficiënt naar uw bestemming navigeren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de route.

Taxi Den Haag
Ervaren chauffeurs
De taxichauffeurs van HTS zijn servicegericht en hebben jarenlange ervaring in de taxibranche.
Betaalbare tarieven
Duidelijke prijsopgave met talloze betalingsmogelijkheden.
24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar
Onze callcenter is altijd bereikbaar voor vragen, suggesties of verzoeken.
Previous
Next

Een van de belangrijkste kenmerken van de taxichauffeurs van HTS is dat ze servicegericht zijn. Ze begrijpen dat elke klant uniek is en hebben daarom oog voor de wensen en behoeften van hun klanten. Ze zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en professioneel en zorgen ervoor dat u op een veilige en comfortabele manier op uw bestemming aankomt.

Daarnaast zijn de taxi’s van HTS comfortabel en van hoge kwaliteit. Ze worden regelmatig onderhouden en zijn voorzien van de nieuwste technologieën en veiligheidssystemen. De taxichauffeurs van HTS zijn goed op de hoogte van deze systemen en kunnen u helpen ze te gebruiken indien nodig.

Taxi Den Haag

Tot slot zijn de tarieven van HTS-transfers altijd transparant en betaalbaar. U krijgt vooraf een duidelijke prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent. Bovendien biedt HTS verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder contant, pin of creditcard. Ook kunt u online betalen via onze reserveringsformulier.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare, veilige en comfortabele taxidienst in Den Haag en omgeving, dan zijn de taxichauffeurs van HTS een uitstekende keuze. Met hun kennis, ervaring en servicegerichte houding zorgen ze ervoor dat u altijd op een veilige en prettige manier op uw bestemming aankomt.

Neem contact met ons op als u vragen of speciale verzoeken heeft. Dit kan via 070-6666666. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor vragen, reserveringen en overige verzoeken. U kunt ons ook mailen via info@htstaxi.nl. Reserveren is ook mogelijk via het online reserveringsformulier op onze website.

Boek uw rit hieronder of bel ons via 070 – 666 66 66

Journey Information

+

Options

Map

Loading map...
Distance
Journey Time

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen over onze taxidiensten?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 6666 666 of mailen naar info@htstaxi.nl

Click Here

Adres:

HTS Taxi Den Haag Wesselsstraat 331, 2572 SB Den Haag, Netherlands

KVK-nummer: 69681694

Callcenter:

Tel:   070 – 666 66 66
Mail: info@htstaxi.nl

Call Now Button