Taxi Schiphol

Taxi Schiphol

HTS Taxi Schiphol is een professionele taxidienst die zich richt op het bieden van comfortabel en betrouwbaar vervoer van en naar de luchthaven Schiphol. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd en veilig op de luchthaven aankomt, en dat u bij aankomst weer snel en gemakkelijk op uw bestemming bent.

Wij bieden verschillende soorten taxidiensten, zoals individueel vervoer, groepsvervoer en luxe vervoer. Onze taxi’s zijn altijd goed onderhouden en van hoge kwaliteit, zodat u kunt genieten van een comfortabele en ontspannen rit.

Bij HTS Taxi Schiphol begrijpen we dat reizen stressvol kan zijn. Daarom bieden wij een eenvoudige online boekingsservice, waarbij u gemakkelijk en snel uw taxi kunt reserveren. U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen om uw reservering te plaatsen.

Wij bieden ook Meet & Greet-services aan, waarbij onze chauffeurs u op de luchthaven verwelkomen en u helpen met uw bagage. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van uw weg op de luchthaven en kunt u ontspannen en genieten van uw reis.

Onze tarieven zijn betaalbaar en transparant, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Wij accepteren alle gangbare betaalmethoden, waaronder online betalingen, contant, creditcard en pinpas.

Taxi Schiphol

Bij HTS Taxi Schiphol staan wij bekend om onze punctualiteit en klantvriendelijke service. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en beschikken over uitgebreide kennis van de regio en de beste routes naar de luchthaven.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele taxidienst naar Schiphol, dan bent u bij HTS Taxi Schiphol aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom zoveel klanten voor ons kiezen.

Neem contact met ons op als u vragen of speciale verzoeken heeft. Dit kan via 070 – 666 66 66

Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor vragen, reserveringen en overige verzoeken. U kunt ons ook mailen via info@htstaxi.nl.

Reserveren is ook mogelijk via onderstaand reserveringsformulier.

Boek uw rit hieronder of bel ons via 070 – 666 66 66

Journey Information

+

Options

Map

Loading map...
Distance
Journey Time

Waarom kiezen voor HTS Taxi Schiphol?

  1. Fleet: HTS Taxi Schiphol beschikt over een moderne en diverse vloot van voertuigen, waaronder personenauto’s, stationwagens en minibussen. Dit maakt het bedrijf geschikt voor zowel individuele als groepstransport.

  2. Professionalisme: HTS Taxi Schiphol staat bekend om zijn professionele en vriendelijke chauffeurs, die altijd op tijd aankomen en passagiers op een comfortabele en efficiënte manier naar hun bestemming vervoeren.
  3. Flexibiliteit: HTS Taxi Schiphol biedt zijn diensten aan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit betekent dat je altijd op een taxi kunt rekenen, ongeacht het tijdstip van de dag of de week.
  4. Prijzen: HTS Taxi Schiphol biedt concurrerende en transparante prijzen voor zijn diensten. Het bedrijf hanteert geen verborgen kosten en biedt duidelijke prijsinformatie op hun website of via telefoon.
  5. Betalingsopties: HTS Taxi Schiphol accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder contant geld, creditcard en online betalingen. Dit maakt het voor passagiers gemakkelijk om de taxidiensten van het bedrijf te betalen.

In het algemeen zijn wij een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele, efficiënte en betaalbare taxiservice op Schiphol.

Wij staat bekend om onze snelle respons en betrouwbare service, en doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Of u nu een zakenreis, een gezinsuitje of een avondje uit heeft gepland, HTS Taxi Schiphol zorgt ervoor dat u comfortabel en zorgeloos op uw bestemming aankomt.

Neem contact met ons op als u vragen of speciale verzoeken heeft. Dit kan via 070-6666666.
Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor vragen, reserveringen en overige verzoeken. U kunt ons ook mailen via info@htstaxi.nl.
Reserveren is ook mogelijk via het online reserveringsformulier op onze website.

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen over onze taxidiensten?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 6666 666 of mailen naar info@htstaxi.nl

Click Here

Adres:

HTS Taxi Den Haag Wesselsstraat 331, 2572 SB Den Haag, Netherlands

KVK-nummer: 69681694

Callcenter:

Tel:   070 – 666 66 66
Mail: info@htstaxi.nl

Call Now Button