070 666 6666
Haagsetaxi
Erasmusweg 6L, 2532 CP Den Haag

Taxi Wassenaar

Wij staan klaar, met onze taxi in Wassenaar

Ook de gemeente Wassenaar bezoeken wij regelmatig met onze herkenbare taxi’s, om mensen op te halen, of weer thuis te brengen. Ook brengen we klanten van consulaten en bedrijven op hun plaats van bestemming, om ze op het afgesproken tijdstip weer op te halen. Wordt ’t wat later (of vroeger) dan gepland: wij zijn flexibel en passen ons aan, aan de wensen van de klant. Een taxi in Wassenaar: ja, want voor ons bekend terrein.

Voor zowel privé- als zakelijk vervoer zijn wij ook voor jou een prima partner. Wij werken stipt, komen afspraken na en bieden chauffeurs met kennis van zaken, en van de omgeving. Het liefst gaan wij een lange termijn relatie aan met onze klanten. Woon je in Wassenaar, werk je er regelmatig of ga je er zakelijk op bezoek: ook Wassenaar is per taxi uitstekend bereikbaar.

Het is niet altijd de beste keuze om met je eigen auto te gaan en soms wil je ook simpelweg een chauffeur die jou rijdt. Je biedt je klant de service om opgehaald te worden op Schiphol en laat hem daar weer terugbrengen, mooi op tijd voor zijn vlucht. Wij ontzorgen, ook met onze taxi in Wassenaar.

Sla uw Wassenaarse slag door te kiezen voor onze taxiservice!

Wassenaar Taxi
Taxi Wassenaar

Taxt nodig in Wassenaar? Onze operators wachten op uw telefoontje:

070 666 6666

U kunt ook een taxi online bestellen

Betaalmethode (*)

Ophaal adres

Bestemming

Betaalmethode (*)

Ophaal adres

Bestemming

Factuurgegevens

Gegevens Klant(Hotel)

.