skip to Main Content

Taxi in Wassenaar? Haagse Taxiservice: snel, voordelig en comfortabel

HTS Taxi
 • Taxi binnen 10 min.
 • 24/7 Callcenter
 • PIN/Creditcard in taxi
 • Airport-service

Haagse Taxi Service: uw snelle vervoer in Wassenaar

Behoeft u een taxi in Wassenaar? De Haagse Taxi Service brengt u snel, comfortabel en veilig waar u zijn moet. Wij beschikken over een groot en gevarieerd wagenpark en de best opgeleide chauffeurs, die u snel op uw plek van bestemming brengen. Of u nu een kleine of grote rit op de planning heeft staan, met Haagse Taxi Service bent u er zo. Wij bieden diverse diensten aan, zoals personenvervoer, groepsvervoer, zakelijk vervoer, zorgvervoer en zelfs VIP-taxi vervoer.Graag vertellen wij u hieronder meer over onze taxidiensten in Wassenaar.

De beste kwaliteit en service

De Haagse Taxi Service levert in Wassenaar de beste kwaliteit en service. Ons ruime wagenpark bevat zowel luxe personenwagens als een scala aan 8-persoons bussen. Wij zijn een van de grootste TTO-houders in de omgeving. TTO (oftewel Toegelaten Taxi Organisatie) houdt in dat wij extra kwaliteit, comfort en zekerheid bieden. Deze TTO-vergunning garandeert u ook dat onze taxichauffeurs zich aan de kwaliteitsnormen houden en tevens erkend zijn. Kortom, in Wassenaar bent u met de Haagse Taxi Service verzekert van een optimale rit.

Taxi Rijswijk

Taxi Wassenaar-Schiphol v.v.

Heeft u een vliegreis geboekt en vertrekt uw vlucht midden in de nacht? Of arriveert uw vlucht dan pas op Schiphol? Het openbaar vervoer is dan geen optie meer, gezien er ‘s nachts niets meer rijd. Gelukkig is er dan de Haagse Taxi Service om uw weg te brengen of op te halen. Zo weet u zeker dat u uw vlucht niet gaat missen. Daarbij zal onze chauffeur u voor de vertrekhal afzetten, zodat u niet ver hoeft te lopen met uw bagage. En reist u bovendien met meerdere personen, is het tarief ook lager. Wij zorgen ervoor dat u zonder stress aan uw vakantie kunt beginnen. Of u nu overdag of ‘s nachts vertrekt, wij zorgen dat we op tijd zijn en u in alle comfort op uw gewenste bestemming aankomt.

Zorgvervoer met onze taxi

Moet u snel naar het ziekenhuis of de huisartsenpost? Bel dan direct naar de Haagse Taxi Service. Wij zijn snel ter plaatse en vervoeren u veilig naar uw plek van bestemming. U kunt erop vertrouwen dat er bij ons verantwoord gereden wordt. Ook als u een afspraak heeft gemaakt bij de huisarts en het zekere voor het onzekere wenst te nemen, kunt u het beste uw taxi vooraf bestellen. Dan zijn wij ruim op tijd bij u om u op te halen. Wenst u de taxi te laten wachten gedurende uw afspraak? Bij ons kunt u ook een taxi voor een gehele dag inhuren. Oftewel, wij zijn zeer flexibel. Laat ons uw wensen weten middels ons reserveringsformulier, welke u vrij eenvoudig in kunt vullen op onze website.

Taxi met chauffeur in Wassenaar

Wenst u voor uw bedrijf of privé uw gasten op de meest comfortabele manier te laten ophalen en wegbrengen in Wassenaar? Met onze taxiservice maakt u een gastvrije indruk. Het voordeel is ook dat u zelf niet heen en weer hoeft te rijden en tijd overhoud voor andere zaken. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in het vervoeren van diverse gasten, wat zij in een luxe en representatieve wagen doen. Indien u regelmatig gasten ontvangt en wenst te vervoeren, staan wij ook voor u klaar. Bij ons kunt u erop rekenen dat wij gedurende de rit u en uw bedrijf zoveel mogelijk representeren. Vraag ons naar de mogelijkheden omtrent een taxi met chauffeur voor uw gasten.

Taxi Wassenaar

Taxi Service voor uw trouwvervoer

Heeft u al al gehoord dat wij ook een taxiservice voor bruiloften bieden? Uw trouwerij begint onvergetelijk in onze luxe en moderne Mercedes-Benz. Wij vervoeren u en uw bruiloftsgasten gedurende de meest prachtige dag van uw leven. En dat geheel in alle comfort en stijl. Zo zijn wij gespecialiseerd in het vervoeren van grote groepen en bieden wij voor grote gezelschappen genoeg mogelijkheden. Zo kunnen wij u op uw grote dag geheel ontzorgen. Vraag ons wat mogelijk is voor uw bruiloft en het vervoeren van uw gasten.

VIP-taxi vervoer van of naar Wassenaar

Ontvangt u belangrijke gasten en wenst u deze te laten ophalen van het vliegveld of een andere locatie? Of wilt u uw gasten in de regio Wassenaar comfortabel van uw bedrijf naar een andere locatie laten brengen? Kies dan voor onze uitgebreide VIP-Taxi Service. In ons wagenpark hebben wij diverse luxe en comfortabele VIP-taxi’s staan. U kunt ons voor een enkele rit boeken, maar ook vaste afspraken met ons maken omtrent permanent vervoer. Zo hebben wij al
directieleden, politici, zakenrelaties, ambassadeurs en artiesten mogen vervoeren. Neem contact met ons op, zodat wij u van een passend aanbod kunnen voorzien. Onze VIP-taxi vervoer bevat:

 • Taxi sedan- en busmodellen met extra beenruimte
 • Privacy Glas
 • Een welkomstdrankje in de taxi
 • Gekwalificeerde VIP-chauffeur
 • Voldoende bagageruimte
 • Naar het buitenland reizen incl VIP-chauffeur
 • Achteraf betalen door middel van een factuur

Kortom, wij hebben een uitgebreid aanbod binnen ons VIP-taxi vervoer, waarmee wij ons onderscheiden van andere taxibedrijven.

Leerlingenvervoer met de taxi

Wij kunnen ook het leerlingenvervoer van uw school of opleiding per taxi verzorgen in Wassenaar en omliggende gemeenten. Zo kunnen wij dagelijks leerlingen ophalen en wegbrengen. Ook voor schoolreisjes zijn wij inzetbaar. U kunt met onze taxiservice goede afspraken maken omtrent het zo veilig en betrouwbaar mogelijk vervoeren van uw leerlingen en studenten. Middels ons TTO kenmerk kunt u rekenen op onze betrouwbaarheid, stiptheid en service.

Zorgeloze hotelservice

Wenst u uw gasten en zakenrelaties van en naar het hotel te vervoeren? Gebruik dan onze uitmuntende hotelservice die wij u te bieden hebben. Wij kunnen u en uw gasten in alle comfort van hotel naar hotel vervoeren. Onze representatieve chauffeurs halen u bij het hotel op en vervoeren u vervolgens in een van onze luxe taxi’s naar uw gewenste bestemming. Dit geldt eveneens voor het ophalen of wegbrengen van uw gasten naar luchthavens zoals Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport of Brussels Airport. Indien u 24 uur van tevoren uw reservering indient, kunnen wij speciale hotel kortingstarieven bieden. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het maken van reservering of eventuele vragen. Neem contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn.

Zet de Haagse Taxi Service in Wassenaar in!

U kunt de Haagse Taxi Service 24/7 in Wassenaar inschakelen. Hiervoor kunt u ons direct bellen via 070 66 66 666 (7×6) voor meer informatie over onze taxitarieven, het reserveren van uw taxi in Wassenaar of het huren van een taxi voor uw groepsvervoer. U kunt ook ons contactformulier invullen, waarbij u uw wensen kenbaar kunt maken. Wij komen dan snel uw taxirit in Wassenaar op de meest luxe en comfortabele wijze verzorgen!