Taxi Wassenaar

HTS Taxi Wassenaar: betrouwbaar, veilig en professioneel

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele taxidienst in Wassenaar en omgeving, dan bent u bij HTS Taxi Wassenaar aan het juiste adres. Wij bieden verschillende diensten aan, waaronder personenvervoer, zakelijk vervoer en luchthavenvervoer, en zorgen ervoor dat u veilig, comfortabel en op tijd op uw bestemming aankomt.

Onze ervaren chauffeurs zijn opgeleid om u de beste service te bieden en beschikken over uitgebreide kennis van de regio. Of het nu gaat om een zakelijke afspraak in Den Haag, een dagje strand in Scheveningen of een transfer naar Schiphol, wij staan voor u klaar en zorgen ervoor dat uw reis vlekkeloos verloopt.

Taxi Wassenaar
Kasteel Oud Wassenaar

Waarom kiezen voor HTS Taxi Wassenaar?

 • Betrouwbaarheid: wij zijn altijd op tijd en zorgen ervoor dat u veilig op uw bestemming aankomt.

 • Comfort: onze moderne en goed onderhouden voertuigen zijn voorzien van alle gemakken en bieden u de meest comfortabele reiservaring.

 • Klantgerichtheid: bij HTS Taxi Wassenaar staat de klant altijd centraal en doen wij er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

 • Transparante prijzen: wij hanteren transparante tarieven, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 • Online reserveren: u kunt gemakkelijk online een taxi reserveren via onze website.

Daarnaast bieden wij speciaal vervoer voor ouderen en mensen met een beperking, waarbij onze chauffeurs zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding om u veilig en comfortabel op uw bestemming te brengen.

Bent u op zoek naar een veilige, betrouwbare en professionele taxidienst in Wassenaar en omgeving? Kies dan voor HTS Taxi Wassenaar en ervaar de beste service en kwaliteit voor uw vervoersbehoeften. Wij staan voor u klaar en kijken er naar uit om u van dienst te zijn.

Neem contact met ons op als u vragen of speciale verzoeken heeft. Dit kan via 070-666 66 66. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor vragen, reserveringen en overige verzoeken. U kunt ons ook mailen via info@htstaxi.nl. Reserveren is ook mogelijk via het online reserveringsformulier op onze website.

Boek uw rit hieronder of bel ons via 070 – 666 66 66

Journey Information

+

Options

Map

Loading map...
Distance
Journey Time

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen over onze taxidiensten?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 6666 666 of mailen naar info@htstaxi.nl
  Click Here

  Adres:

  HTS Taxi Den Haag Wesselsstraat 331, 2572 SB Den Haag, Netherlands

  KVK-nummer: 69681694

  Callcenter:

  Tel:   070 – 666 66 66
  Mail: info@htstaxi.nl

  Call Now Button