skip to Main Content

Taxi diensten

Let op: Er kan worden gescrollt in het formulier. Werkt het formulier niet naar behoren? Klik dan hier.
HTS Taxi
  • Taxi binnen 10 min.
  • 24/7 Callcenter
  • PIN/Creditcard in taxi
  • Airport-service

 Taxidiensten van de Haagse Taxi Service

Hieronder vindt u een overzicht van de door ons aangeboden diensten:

TAXI DEN HAAG

De Haagse Taxi Service staat voor u klaar om u snel, comfortabel, veilig en goedkoop te vervoeren naar het vliegveld, treinstation of een andere bestemming in Nederland. HTS werkt alleen met relatief nieuwe voertuigen en gediplomeerde chauffeurs.

AIRPORT TAXISERVICE

De Haagse Taxi Service is gespecialiseerd in het vervoer van- en naar het vliegveld. Met onze ervaren chauffeurs en luxe wagenpark bent u bij ons op het juiste adres. 

Dagelijks rijden onze chauffeurs naar Rotterdam The Hague en/of Schiphol Airport. Op verzoek rijden wij natuurlijk ook naar luchthavens in België of Duitsland en heel Europa.

TROUWVERVOER

Een onvergetelijke bruiloft kan niet zonder het huren van een luxe Mercedes-Benz. Op uw bruiloft verdient u alle luxe, en dat verzorgen wij natuurlijk voor u! Wij verzorgen en plannen al jaren het vervoer van de bruid en bruidegom. Ook bieden wij vervoer voor al uw gasten, familie of vrienden.

HOTEL SERVICE

De Haagse Taxi Service werkt al jaren samen met verschillende hotels in regio Haaglanden zoals het Van der Valk in Nootdorp en het Bastion in Rijswijk. Wij verschijnen zo snel mogelijk voor het hotel en brengen u veilig en comfortabel naar uw bestemming. 

GROEPS- EN LEERLINGENVERVOER

De Haagse Taxi Service kent geen limiet en verzorgd wel vervoer tot 100 personen. Het enige wat u hoeft te doen is een mail sturen met alle informatie en wij regelen het vervoer van uw evenement of bedrijfsuitje. 

Wij vervoeren tevens ook leerlingen voor verschillende scholen in regio Haaglanden. Onze vriendelijke chauffeurs hebben veel ervaring met de omgang van (beperkte) kinderen. Wij vervoeren alle leerlingen naar de wens van ouders en school.

KOERIERSDIENST

De Haagse Taxi Service beperkt zich niet alleen tot het vervoeren van personen, maar ook bagage, pakketten, brieven en andere goederen kunnen veilig worden vervoerd.

VIP VERVOER

HTS verzorgt ook het vervoer van bedrijven zoals Sony en BNN VARA. De directeuren en televisiesterren van zulke bedrijven vervoeren wij in luxe naar hun bestemming. Ook artiesten en influencers kiezen voor HTS. Met onze zakelijk uitgeruste wagens en chauffeurs garanderen wij u een onvergetelijke dienstverlening!

TOERISTENDIENST

Den Haag is een stad met ongelofelijk veel bezienswaardigheden. Dat betekent dat onze stad veel te bieden heeft voor toeristen. Met onze Engels sprekende chauffeurs is het voor u veel makkelijker om te communiceren. U kunt onze wagens en chauffeurs per uur of per dag inhuren. Natuurlijk kunt u ons ook gewoon bellen om vervoerd te worden naar uw bestemming.

Zakelijk taxi tarief

STANDAARD

Personenvervoer in Den Haag en heel Nederland.
Starttarief €3,36

€2,47/km

Zakelijk taxi tarief

ZAKELIJK

Het adres om in luxe vervoerd te worden.
Wachttarief €0,41 (per min.)

€2,47/km

Tarief Taxi Bus

BUS

Geldt voor vervoer t/m 8 personen.
Starttarief €6,83

€3,11/km