skip to Main Content

Taxi diensten

Let op: Er kan worden gescrollt in het formulier. Werkt het formulier niet naar behoren? Klik dan hier.
HTS Taxi
  • 24/7 bereikbaar
  • Taxi vaak binnen 10 min.
  • Betrouwbare service
  • Klantvriendelijke chauffeurs

Beschikbare diensten van Taxi HTS

Hieronder vindt u een overzicht van de door ons aangeboden taxi diensten:

TAXI DEN HAAG

De Haagse Taxi Service staat voor u klaar om u snel, comfortabel en veilig te brengen naar de bestemming, zoals het station, theater of gewoon voor een ritje naar het centrum.

VLIEGVELD TAXI

Kies voor onze 24/7 vliegveld taxi dienst. Wij brengen u op tijd van Den Haag naar Schiphol en andere luchthavens. Maak gebruik van onze voordelige luchthaven transfer tarieven.

TROUWVERVOER

Een onvergetelijke bruiloft kan niet zonder het huren van een luxe Mercedes-Benz. We kunnen zowel het vervoer van het echtpaar als de gasten optimaal verzorgen.

HOTEL SERVICE

Een flexibele en discrete taxi service ingericht voor zakelijk en privé vervoer van en naar het hotel. Onze comfortabele hotel service bieden wij geheel naar uw wens.

GROEPSVERVOER

Bent u op zoek naar een bus voor leerlingen- of groepsvervoer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een offerte aan en profiteer van onze voordelige tarieven.

KOERIERSDIENST

Haagse Taxi Service te Den Haag beperkt zich niet alleen tot het vervoeren van personen. Ook pakketten, brieven en andere goederen kunnen veilig worden vervoerd.

VIP VERVOER

Voor de directie en andere speciale gasten biedt de Haagse Taxi Service luxe en comfortabele VIP taxi’s. Met een uiterst nette en discrete taxi chauffeur.

TOERISTEN TAXI

Met onze toeristen taxi service brengen wij toeristen en andere liefhebbers langs verschillende toeristische attracties en andere highlights in Den Haag en daarbuiten.

Standaard tarief

STANDAARD

Personenvervoer in Den Haag en omstreken.

€2,22 /km

Zakelijk taxi tarief

ZAKELIJK

Het juiste adres voor representatief vervoer!

€2,22 /km

Tarief Taxi Bus

BUS

Wij vervoeren ook grote groepen met taxibus.

€2,79 /km