Taxi Monster

Taxi Monster

HTS Taxi Monster is een toonaangevende taxidienst die betrouwbaar, veilig en betaalbaar vervoer biedt in en rondom Monster. Wij bieden een uitgebreid scala aan taxidiensten aan, waaronder luchthaventransfers, zakelijk vervoer, groepsvervoer en individueel vervoer.

Onze chauffeurs zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in de taxibranche. Zij kennen de regio Monster en omgeving op hun duimpje en brengen u veilig en comfortabel naar uw bestemming.

Wij bieden verschillende soorten voertuigen aan, van reguliere taxi’s tot luxere voertuigen, zoals limousines. Onze taxi’s zijn uitgerust met moderne technologieën, zoals GPS-navigatie en voertuigvolgsystemen, om de veiligheid van onze passagiers te garanderen.

Bij HTS Taxi Monster begrijpen we dat betrouwbaarheid en stiptheid van groot belang zijn voor onze klanten. Daarom zijn we altijd op tijd en zorgen we ervoor dat u op tijd aankomt op uw bestemming.

Taxi Monster

Het boeken van een taxi bij HTS Taxi Monster is zeer eenvoudig. U kunt ons telefonisch bereiken of online reserveren via onze website. Wij zorgen ervoor dat uw taxi op tijd bij u arriveert, en dat u comfortabel en veilig op uw bestemming aankomt.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare taxidienst in Monster en omgeving, dan bent u bij HTS Taxi Monster aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de kwaliteit van onze diensten.

Neem contact met ons op als u vragen of speciale verzoeken heeft. Dit kan via 070 – 666 66 66

Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor vragen, reserveringen en overige verzoeken. U kunt ons ook mailen via info@htstaxi.nl.

Reserveren is ook mogelijk via onderstaand reserveringsformulier.

Boek uw rit hieronder of bel ons via 070 – 666 66 66

Journey Information

+

Options

Map

Loading map...
Distance
Journey Time

Waarom kiezen voor HTS Taxi Monster?

 1. Fleet: HTS Taxi Monster beschikt over een moderne en diverse vloot van voertuigen, waaronder personenauto’s, stationwagens en minibussen. Dit maakt het bedrijf geschikt voor zowel individuele als groepstransport.

 2. Professionalisme: HTS Taxi Monster staat bekend om zijn professionele en vriendelijke chauffeurs, die altijd op tijd aankomen en passagiers op een comfortabele en efficiënte manier naar hun bestemming vervoeren.
 3. Flexibiliteit: HTS Taxi Monster biedt zijn diensten aan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit betekent dat je altijd op een taxi kunt rekenen, ongeacht het tijdstip van de dag of de week.
 4. Prijzen: HTS Taxi Monster biedt concurrerende en transparante prijzen voor zijn diensten. Het bedrijf hanteert geen verborgen kosten en biedt duidelijke prijsinformatie op hun website of via telefoon.
 5. Betalingsopties: HTS Taxi Monster accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder contant geld, creditcard en online betalingen. Dit maakt het voor passagiers gemakkelijk om de taxidiensten van het bedrijf te betalen.

In het algemeen zijn wij een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele, efficiënte en betaalbare taxiservice in Den Haag en omgeving.

Wij staat bekend om onze snelle respons en betrouwbare service, en doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Of u nu een zakenreis, een gezinsuitje of een avondje uit heeft gepland, HTS Taxi Monster zorgt ervoor dat u comfortabel en zorgeloos op uw bestemming aankomt.

Neem contact met ons op als u vragen of speciale verzoeken heeft. Dit kan via 070-6666666. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor vragen, reserveringen en overige verzoeken. U kunt ons ook mailen via info@htstaxi.nl.
Reserveren is ook mogelijk via het online reserveringsformulier op onze website.

 

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen over onze taxidiensten?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 6666 666 of mailen naar info@htstaxi.nl
  Click Here

  Adres:

  HTS Taxi Den Haag Wesselsstraat 331, 2572 SB Den Haag, Netherlands

  KVK-nummer: 69681694

  Callcenter:

  Tel:   070 – 666 66 66
  Mail: info@htstaxi.nl

  Call Now Button