Taxi Ypenburg

HTS Taxi Ypenburg: modern wagenpark met verschillende voertuigen

HTS Taxi Ypenburg biedt betrouwbare en comfortabele taxidiensten aan voor individuele en zakelijke klanten in Ypenburg. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en hebben uitgebreide kennis van de regio, zodat u altijd op tijd en veilig op uw bestemming aankomt.

Wij beschikken over een modern wagenpark met verschillende voertuigen, van luxe sedans tot ruime taxibusjes, die zijn uitgerust met de nieuwste technologie en comfortabele stoelen. Daarnaast hechten we veel waarde aan een uitstekende klantenservice en transparante tarieven, zonder extra kosten voor bagage, nachtritten of vertragingen.

Taxi Ypenburg

Bij HTS Taxi Ypenburg kunt u gemakkelijk online of telefonisch reserveren voor een rit naar de luchthaven, het treinstation, een zakelijke bijeenkomst of een avondje uit. Wij bieden ook speciale diensten, zoals VIP-vervoer en groepsvervoer, om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Ons doel is om uw vervoerservaring zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Daarom staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar en bieden wij u altijd een vriendelijke en professionele service.

Contacteer HTS Taxi Ypenburg vandaag nog om uw reservering te maken of om meer informatie te krijgen over onze diensten. Dit kan via 070-666 66 66. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor vragen, reserveringen en overige verzoeken. U kunt ons ook mailen via info@htstaxi.nl. Reserveren is ook mogelijk via het online reserveringsformulier op onze website. Wij zorgen ervoor dat u altijd op tijd en ontspannen op uw bestemming aankomt.

Boek uw rit hieronder of bel ons via 070 – 666 66 66

Journey Information

+

Options

Map

Loading map...
Distance
Journey Time

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen over onze taxidiensten?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 6666 666 of mailen naar info@htstaxi.nl

Click Here

Adres:

HTS Taxi Den Haag Wesselsstraat 331, 2572 SB Den Haag, Netherlands

KVK-nummer: 69681694

Callcenter:

Tel:   070 – 666 66 66
Mail: info@htstaxi.nl

Call Now Button