skip to Main Content

Taxi Ypenburg

HTS Taxi
  • Taxi binnen 10 min.
  • 24/7 Callcenter
  • PIN/Creditcard in taxi
  • Airport-service

TAXI YPENBURG: WIJ ZIJN AL ONDERWEG

Je bent op een verjaardag en blijft wat langer dan gedacht. En omdat het zo gezellig is drink je net iets meer dan je van plan was. Ons advies: laat je auto staan en schakel ons in, wij brengen je in een paar minuten per taxi van Ypenburg terug naar huis.

Jullie willen naar de bios in Den Haag centrum, maar het is en blijft slecht weer. Het is niet zover vanaf Ypenburg, maar laat je je graag nat regenen? Of kies je voor een droge plek in onze comfortabele taxi’s? Als je een taxibus neemt, bent je waarschijnlijk per persoon ook nog eens goedkoper uit. Ook Ypenburg bereiken wij met onze taxi’s snel.

Taxi Ypenburg

Voor die belangrijke vergadering hebben jullie als bedrijf besloten om al je gasten op te halen en weer terug te brengen, gewoon als service, om te laten zien dat je hun inzet waardeert. Neem contact met ons op en wij ontzorgen jou. Contact leggen kan heel makkelijk online, net als het maken van een afspraak. Jij bepaalt wanneer en waar klanten opgehaald worden, en hoe laat ze klaar zijn voor de terugreis. Wij voeren dit uit, precies zoals jullie dat willen. Dat is ons dagelijkse werk. Taxi van en naar Ypenburg: wij plannen uw ritten graag in.