skip to Main Content
HTS Taxi
 • 24/7 bereikbaar
 • Taxi vaak binnen 10 min.
 • Betrouwbare service
 • Klantvriendelijke chauffeurs

Reserveer direct online uw Taxi in Ypenburg

Je bent op een verjaardag en blijft wat langer dan gedacht. En omdat het zo gezellig is drink je net iets meer dan je van plan was. Ons advies: laat je auto staan en schakel ons in, wij brengen je in een paar minuten per taxi van Ypenburg terug naar huis.

Jullie willen naar de bios in Den Haag centrum, maar het is en blijft slecht weer. Het is niet zover vanaf Ypenburg, maar laat je je graag nat regenen? Of kies je voor een droge plek in onze comfortabele taxi’s? Als je een taxibus neemt, bent je waarschijnlijk per persoon ook nog eens goedkoper uit. Ook Ypenburg bereiken wij met onze taxi’s snel.

Voor die belangrijke vergadering hebben jullie als bedrijf besloten om al je gasten op te halen en weer terug te brengen, gewoon als service, om te laten zien dat je hun inzet waardeert. Neem contact met ons op en wij ontzorgen jou. Contact leggen kan heel makkelijk online, net als het maken van een afspraak. Jij bepaalt wanneer en waar klanten opgehaald worden, en hoe laat ze klaar zijn voor de terugreis. Wij voeren dit uit, precies zoals jullie dat willen. Dat is ons dagelijkse werk. Taxi van en naar Ypenburg: wij plannen uw ritten graag in.

Taxi Ypenburg

Taxi Ypenburg-Schiphol v.v.

Heeft u een vliegreis geboekt en vertrekt uw vlucht midden in de nacht? Of arriveert uw vlucht dan pas op Schiphol? Het openbaar vervoer is dan in Ypenburg geen optie meer, gezien er ‘s nachts niets meer rijd. Gelukkig is er dan ons taxibedrijf om uw weg te brengen of op te halen. Zo weet u zeker dat u uw vlucht niet gaat missen. Daarbij zal onze chauffeur u voor de vertrekhal afzetten, zodat u niet ver hoeft te lopen met uw bagage. En reist u bovendien met meerdere personen, is het tarief ook lager. Wij zorgen ervoor dat u zonder stress aan uw vakantie kunt beginnen. Of u nu overdag of ‘s nachts vertrekt, wij zorgen dat we op tijd zijn en u in alle comfort op uw gewenste bestemming aankomt.

Zorgvervoer met onze taxi

Moet u snel van Ypenburg naar het ziekenhuis of de huisartsenpost? Bel dan direct naar HTS Taxi Den Haag. Wij zijn snel ter plaatse en vervoeren u veilig naar uw plek van bestemming. U kunt erop vertrouwen dat er bij ons verantwoord gereden wordt. Ook als u een afspraak heeft gemaakt bij de huisarts en het zekere voor het onzekere wenst te nemen, kunt u het beste uw taxi vooraf bestellen. Dan zijn wij ruim op tijd bij u om u op te halen. Wenst u de taxi te laten wachten gedurende uw afspraak? Bij ons kunt u ook een taxi voor een gehele dag inhuren. Oftewel, wij zijn zeer flexibel. Laat ons uw wensen weten middels ons reserveringsformulier, welke u vrij eenvoudig in kunt vullen op onze website.

Taxi met chauffeur in Ypenburg

Wenst u voor uw bedrijf of privé uw gasten op de meest comfortabele manier te laten ophalen en wegbrengen in Ypenburg? Met onze taxiservice maakt u een gastvrije indruk. Het voordeel is ook dat u zelf niet heen en weer hoeft te rijden en tijd overhoud voor andere zaken. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in het vervoeren van diverse gasten, wat zij in een luxe en representatieve wagen doen. Indien u regelmatig gasten ontvangt en wenst te vervoeren, staan wij ook voor u klaar. Bij ons kunt u erop rekenen dat wij gedurende de rit u en uw bedrijf zoveel mogelijk representeren. Vraag ons naar de mogelijkheden omtrent een taxi met chauffeur voor uw gasten.

Taxi Service voor uw trouwvervoer

Heeft u al al gehoord dat wij ook een taxiservice voor bruiloften bieden? Uw trouwerij begint onvergetelijk in onze luxe en moderne Mercedes-Benz. Wij vervoeren u en uw bruiloftsgasten gedurende de meest prachtige dag van uw leven. En dat geheel in alle comfort en stijl. Zo zijn wij gespecialiseerd in het vervoeren van grote groepen en bieden wij voor grote gezelschappen genoeg mogelijkheden. Zo kunnen wij u op uw grote dag geheel ontzorgen. Vraag ons wat mogelijk is voor uw bruiloft en het vervoeren van uw gasten.

VIP-taxi vervoer van of naar Ypenburg

Ontvangt u belangrijke gasten en wenst u deze te laten ophalen van het vliegveld of een andere locatie? Of wilt u uw gasten in de regio Ypenburg comfortabel van uw bedrijf naar een andere locatie laten brengen? Kies dan voor onze uitgebreide VIP-Taxi Service. In ons wagenpark hebben wij diverse luxe en comfortabele VIP-taxi’s staan. U kunt ons voor een enkele rit boeken, maar ook vaste afspraken met ons maken omtrent permanent vervoer. Zo hebben wij al directieleden, politici, zakenrelaties, ambassadeurs en artiesten mogen vervoeren. Neem contact met ons op, zodat wij u van een passend aanbod kunnen voorzien. Onze VIP-taxi vervoer bevat:

 • Taxi sedan- en busmodellen met extra beenruimte
 • Privacy Glas
 • Een welkomstdrankje in de taxi
 • Gekwalificeerde VIP-chauffeur
 • Voldoende bagageruimte
 • Naar het buitenland reizen incl VIP-chauffeur
 • Achteraf betalen door middel van een factuur

Kortom, wij hebben een uitgebreid aanbod binnen ons VIP-taxi vervoer, waarmee wij ons onderscheiden van andere taxibedrijven.

Leerlingenvervoer met de taxi

Wij kunnen ook het leerlingenvervoer van uw school of opleiding per taxi verzorgen in Ypenburg en omliggende gemeenten. Zo kunnen wij dagelijks leerlingen ophalen en wegbrengen. Ook voor schoolreisjes zijn wij inzetbaar. U kunt met onze taxiservice goede afspraken maken omtrent het zo veilig en betrouwbaar mogelijk vervoeren van uw leerlingen en studenten. Middels ons TTO kenmerk kunt u rekenen op onze betrouwbaarheid, stiptheid en service.

Zorgeloze hotelservice

Wenst u uw gasten en zakenrelaties van en naar het hotel te vervoeren? Gebruik dan onze uitmuntende hotelservice die wij u te bieden hebben. Wij kunnen u en uw gasten in alle comfort van hotel naar hotel vervoeren. Onze representatieve chauffeurs halen u bij het hotel op en vervoeren u vervolgens in een van onze luxe taxi’s naar uw gewenste bestemming. Dit geldt eveneens voor het ophalen of wegbrengen van uw gasten naar luchthavens zoals Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport of Brussels Airport. Indien u 24 uur van tevoren uw reservering indient, kunnen wij speciale hotel kortingstarieven bieden. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het maken van reservering of eventuele vragen. Neem contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn.

Schakel dan onze uitstekende taxi in Ypenburg in!

U kunt de onze taxi service in Ypenburg 24/7 inschakelen. Hiervoor kunt u ons direct bellen via 070-6666666 (7×6) voor meer informatie over onze taxitarieven, het reserveren van uw taxi in Ypenburg of het huren van een taxi voor uw groepsvervoer. U kunt ook ons contactformulier invullen, waarbij u uw wensen kenbaar kunt maken. Wij komen dan snel uw taxirit in Ypenburg op de meest luxe en comfortabele wijze verzorgen!