skip to Main Content

Taxi Centrale in Den Haag? Bel HTS Taxi Den Haag!

HTS Taxi
 • 24/7 bereikbaar
 • Taxi vaak binnen 10 min.
 • Betrouwbare service
 • Klantvriendelijke chauffeurs

Bel onze Taxi Centrale voor snel, veilig en comfortabel vervoer in Den Haag

Bent u op zoek naar een goede taxi centrale in regio Den Haag? Kies dan voor snel, comfortabel en veilig vervoer door HTS Taxi Den Haag. Wanneer u ons opbelt vanuit Den Haag, staan wij binnen 10 minuten voor uw deur om u op te halen. U kunt onze taxi centrale in Den Haag en omgeving inschakelen voor zakelijk vervoer, VIP-vervoer en groepsvervoer met een taxibus. Kortom, wij zijn uw totaalpartner op het gebied van taxivervoer. Wilt u ook onze taxicentrale inschakelen in Den Haag? Bel ons dan via 070-6666666 of boek direct uw taxi online.

De dienstverlening van HTS Taxi Den Haag

Onze Taxi Centrale biedt een ruim aanbod aan taxidiensten. De Taxi Centrale is 24-uur per dag bereikbaar voor reserveringen. Waar u zich ook bevindt in Den Haag, wij komen u graag ophalen om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen. Naast het inschakelen van een straattaxi via onze taxi centrale, kunt u onze gecertificeerde chauffeurs ook opbellen voor zorgvervoer, onze luchthaven service of de koeriersdienst. Met onze diensten willen wij de beste kwaliteit en service verwezenlijken. Wij hebben een ruim wagenpark met onder andere personenwagens en 8-persoonsbussen. Wilt u meer weten over onze taxi’s of taxichauffeurs? Neem dan contact met ons op.

Taxi Centrale Den Haag

De hoteltaxi in Den Haag

Bent u op vakantie of zakelijke reis in Den Haag? En wilt u naar het hotel toe waar u verblijft? Of moet u van uw hotel naar het vliegveld toe? Dan staat HTS Taxi Den Haag graag voor u klaar met haar taxi centrale. Wanneer u ook een rit nodig heeft, ‘s nacht of overdags, u kunt op onze hulp rekenen. Onze representatieve chauffeurs staan voor de deur en brengen u met een luxe auto comfortabel, snel en veilig naar uw bestemming. Wij brengen u bijvoorbeeld naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport. Brussels Airport of Eindhoven Airport. Wanneer u minimaal 24 uur van tevoren reserveert, geniet u ook nog van onze hotel kortingsprijzen.

Vervoer van en naar het vliegveld

Gaat u vanuit Den Haag op reis of vakantie? En bent u op zoek naar een taxi centrale die u met een privé taxi of personenbus naar Schiphol of andere luchthaven kan brengen? Bel dan naar de taxicentrale van HTS Taxi Den Haag. Onze specialisatie ligt bij het verzorgen van taxivervoer van en naar luchthavens. Wilt u naar een andere luchthaven dan Schiphol? Ook dan kunt u op onze hulp rekenen. Wij brengen u bijvoorbeeld naar:

 • Brussel Airport
 • Groningen Airport
 • Lelystad Airport
 • Eindhoven Airport
 • Rotterdam The Hague Airport

Heeft u een speciaal verzoek voor het vervoer vanuit Den Haag naar de luchthaven? Dan willen wij u graag helpen. U wordt met een mooie en comfortabele wagen naar de gewenste luchthaven gebracht door onze vriendelijke chauffeur. Het mooie is dat ons luchthavenvervoer ook nog zeer goed geprijsd is. Reserveer vandaag nog eenvoudig via onze website of bel naar onze taxicentrale in Den Haag.

De VIP taxicentrale in Den Haag

Komen er speciale gasten bij u langs en wilt u hen comfortabel en veilig vervoeren met een taxi in Den Haag? Schakel dan HTS Taxi Den Haag in voor de VIP taxiservice. Deze speciale VIP taxiservice is bedoeld voor belangrijke personen als de directie, burgemeesters, ambassadeurs, politici en belangrijke zakenrelaties. U kunt het volgende verwachten van onze taxi centrale wanneer u onze VIP service inschakelt:

 • Privacy glas
 • Voldoende bagageruimte
 • Een welkomstdrankje in de taxi
 • Een gekwalificeerde VIP chauffeur
 • Luxe taxi sedan- busmodellen met extra beenruimte
 • Mogelijkheid om naar het buitenland te reizen inclusief VIP chauffeur

Schakel ons in voor luxe trouwvervoer

Bent u voor uw speciale dag op zoek naar luxe en stijlvol vervoer? Zoek dan niet verder, maar schakel een prachtige Mercedes-Benz auto van onze taxi centrale. Niet alleen de bruid en bruidegom kunnen rekenen op stijlvol vervoer, ook voor de gasten van de bruiloft kunnen wij comfortabel vervoer regelen. Ons grote wagenpark biedt namelijk voldoende mogelijkheden voor grote groepen. Met onze mooie auto’s brengen wij u en uw gasten naar de trouwzaal of andere locatie. Op deze manier kunnen wij uw grote dag nog specialer maken! Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per mail contact met onze taxicentrale op en ontvang direct een offerte voor meer duidelijkheid over de tarieven.

Ons zorgvervoer

Wenst u vanuit Den Haag comfortabel naar het ziekenhuis te worden gebracht? Dan kunt u zeker op onze taxicentrale rekenen. U schakelt gewoon ons speciale zorgvervoer in. Met ons zorgvervoer brengen wij u of uw familie en vrienden comfortabel van en naar het ziekenhuis. Wij halen u op bij de ingang van het ziekenhuis en de chauffeur geeft u de gewenste begeleiding bij het instappen. Vervolgens rijden wij u veilig en comfortabel naar uw bestemming. Wanneer u een afspraak heeft ingepland in het ziekenhuis, kunt u vooraf ook reserveren bij onze taxi centrale. Wij zorgen er dan voor dat wij op tijd voor de deur staan. Tevens is het mogelijk om een taxi voor de hele dag te bestellen. Benader ons voor meer informatie over ons zorgvervoer of het doorgeven van specifieke wensen.

Taxi Centrale Den Haag

Leerlingenvervoer door HTS Taxi Den Haag in Den Haag

Wenst u uw leerlingen op een veilige manier van A naar B te brengen in regio Den Haag? Schakel dan de chauffeurs van de HTS Taxi Den Haag in voor ons leerlingenvervoer. Onze taxi centrale verzorgt bijvoorbeeld het vervoer van het jaarlijkse schoolreisje of het bijzondere uitje met uw leerlingen. Wij zorgen ervoor dat het vervoer veilig en correct verloopt. Onderwijsinstellingen die bijzonder onderwijs verschaffen, kunnen ook gebruikmaken van ons leerlingenvervoer. Wij halen de leerlingen dagelijks op en brengen ze weer thuis. De chauffeurs van onze taxicentrale weten hoe ze moeten omgaan met kinderen en verzorgen een fijne en betrouwbare rit. HTS Taxi Den Haag is een zogenaamde Toegestane Taxi Organisatie. Dat betekent dat wij onze klanten voorzien van een kwalitatieve en prettige reiservaring. Behoefte aan meer informatie over de scherpe tarieven die wij hanteren? Neem dan contact op met onze taxi centrale in Den Haag.

Het vervoeren van pakketten, brieven en goederen met de koeriersdienst

Als taxicentrale beperken wij ons niet alleen tot het vervoeren van personen, u kunt ons namelijk ook inschakelen voor het vervoeren van pakketten, brieven en andere goederen. Dit wordt ook wel onze koeriersdienst genoemd. Uiteraard hebben wij een groot aantal taxi’s en taxibussen op de weg. Met deze taxi’s en taxibussen realiseren wij ook vlot en betrouwbaar pakketvervoer. Wat wilt u vervoeren met onze koeriersdienst? Of het nu gaat om het vervoer van vertrouwelijke documenten of geconditioneerd vervoer tot maximaal 1.000 kg, wij zorgen ervoor dat uw kostbare documenten of pakketten veilig en correct op de plaats van bestemming aankomen. Het mooie van onze koeriersdienst is dat het ook nog zeer scherp geprijsd is. Voor meer informatie over onze tarieven neemt u contact op met onze taxi centrale. U kunt dan direct uw volume- en individuele wensen aan ons doorgeven.

Schakel in Den Haag onze taxi centrale in

Wenst u in Den Haag onze taxicentrale in te schakelen voor veilig en comfortabel vervoer? Of wilt u meer te weten komen over de tarieven die wij hanteren of onze speciale diensten? Neem dan contact met ons op via 070-6666666. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor vragen en reserveringen. U kunt ons ook mailen via e-mailadres info@htstaxi.nl. Reserveren is ook mogelijk via het online contactformulier op onze website. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen voor onze taxi centrale in Den Haag.