skip to Main Content

Toeristen taxi nodig? Ontdek Nederland met de Haagse Taxi Service!

HTS Taxi
  • Taxi binnen 10 min.
  • 24/7 Callcenter
  • PIN/Creditcard in taxi
  • Airport-service

Privé vervoer met privé chauffeur voor toeristen

De Haagse Taxi Centrale kunt u inschakelen als privé taxi voor privé vervoer van toeristen en andere gasten. Op uw verzoek verzorgen wij het het vervoer van uw gasten met een privé chauffeur. Er is een mogelijkheid de hele dag een privé taxi aan te vragen, hierdoor kunt u toeristen snel van en naar attracties in Den Haag en de rest van Nederland, België en Duitsland worden gebracht. Bestel snel uw privé taxi, dagtaxi of toeristen taxi in Den Haag met privé chauffeur bij de Haagse Taxi Service via 070-6666666 of boek direct uw taxi online.

Comfortabel en veilig privé vervoer

Met de privé taxi van de Haagse Taxi Service reist iedereen rustig, comfortabel, veilig en snel naar de plaats van bestemming. Overal in het land. Onze speciaal hiervoor opgeleide chauffeurs hanteren een kalme rijstijl die de reis zeer plezierig maakt. U komt uitgerust waar u zijn moet. Wie nog wat moet lezen of werken, kan dat op de achterbank van de taxi intussen rustig doen. U wordt op elke bestemming keurig voor de deur afgezet, zodat u vanuit de taxi snel naar binnen kunt.

Prive Taxi Den Haag

Privé vervoer naar attracties

Wilt u uw gasten laten genieten van al het moois dat onze regio en de rest van Nederland te bieden heeft? Ook dan is een privé taxi een handige keuze. Uw gasten worden door onze ervaren chauffeurs naar alle toeristische highlights vervoerd tot aan de ingang. Aansluitend wacht de privéchauffeur met de taxi op het afgesproken tijdstip bij de uitgang om uw gasten verder te vervoeren of terug naar hun hotel te brengen.

Dagtaxi voor privédoeleinden

De Haagse Taxi Service kunt u heel flexibel inzetten. U kunt bijvoorbeeld een taxi reserveren voor een dag. U heeft dan de hele dag uw eigen taxi met chauffeur tot uw beschikking. Een dagtaxi is handig als u veel afspraken op een dag heeft en tussendoor ook moet werken. Zo heeft u voor een vast bedrag de hele dag een privé taxi tegen een scherp tarief, zonder dat u zich zorgen hoeft maken dat de meter loopt. Dat is wel zo rustig.

Taxi city tour of rondtour

U kunt met de Haagse Taxi Service ook een City tour doen door Den Haag, Amsterdam of een andere toeristische trekpleister in Nederland of daarbuiten. U krijgt een uitgebreide rondrit langs alle toeristische highlights in de stad en u heeft daarbij de mogelijkheid om uitstapjes te doen. Uw taxi wacht op u! U hoeft dus zelf niet uit te zoeken waar u naartoe moet. U heeft geen parkeerstress en geen parkeerkosten Onze chauffeurs kennen de weg en weten altijd waar ze moeten zijn om u een goede indruk van de stad te geven. Zo heeft u in een betrekkelijk korte tijd ‘alles’ gezien. Dat is wel zo comfortabel. Zeker als u weinig tijd heeft!

VIP-taxi voor VIP-vervoer

Komen er speciale gasten bij u langs en wilt u hen comfortabel en veilig vervoeren met een taxi in in het land? Schakel dan de Haagse Taxi Centrale in voor de VIP-taxiservice. Deze speciale VIP-taxiservice is bedoeld voor belangrijke personen zoals de directie, burgemeesters, ambassadeurs, politici en belangrijke zakenrelaties. Voor deze VIPS kunt u enkele extra’s bestellen, zoals:

  • Privacy glas
  • Voldoende bagageruimte
  • Een welkomstdrankje in de taxi
  • Een gekwalificeerde VIP-chauffeur
  • Luxe taxi sedan- busmodellen met extra beenruimte
  • Mogelijkheid om naar het buitenland te reizen, inclusief VIP-chauffeur

Toeristen Privé Taxi Den Haag

Privé hoteltaxi

U kunt voor uw gasten en andere toeristen ook een privé hoteltaxi reserveren. Wij rijden naar diverse luchthavens in Europa om uw gasten op te halen en/of weg te brengen. Op elk gewenst moment van de dag. Onze representatieve chauffeurs staan voor de deur en brengen uw gasten met een luxe auto comfortabel, snel en veilig naar hun bestemming. Wij rijden bijvoorbeeld naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport. Brussels Airport of Eindhoven Airport. Wanneer u minimaal 24 uur van tevoren reserveert, geniet u ook nog van onze hotel kortingsprijzen. Uiteraard kunt u ook met ons afspreken dat uw gasten de taxi de hele dag of tijdens hun hele verblijf tot hun beschikking hebben als price taxi. Informeer gerust naar de mogelijkheden en de tarieven van een dagtaxi.

Trouwen in luxe taxi met privé chauffeur

Bent u voor uw speciale dag op zoek naar luxe en stijlvol trouwvervoer? Zoek dan niet verder, maar schakel een prachtige Mercedes-Benz auto van de Haagse Taxi Service. U wordt dan comfortabel naar uw trouwlocatie vervoerd door uw privéchauffeur. Niet alleen de bruid en bruidegom kunnen rekenen op stijlvol vervoer, ook voor de gasten van de bruiloft kunnen wij comfortabel vervoer regelen. Ons grote wagenpark biedt namelijk voldoende mogelijkheden voor grote groepen. Met onze mooie auto’s brengen wij u en uw gasten naar de trouwzaal of andere locatie. Op deze manier kunnen wij uw grote dag nog specialer maken! Gaat u na afloop van uw trouwerij lekker op huwelijksreis? Laat u dan door uw privé taxi naar het vliegveld brengen! Wel zo handig. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op en ontvang direct een offerte voor meer informatie over de tarieven.

Snel, veilig en comfortabel privé vervoer in Den Haag

Wilt u een privé taxi reserveren voor een korte of langere periode? Gaat u trouwen? Wilt u een privé rondtour doen door de stad. Wilt u uw gasten laten rondrijden langs alle belangrijke toeristische trekpleisters in de stad? Kies dan voor privé vervoer met een privé chauffeur van de Haagse Taxi Service. Wij staan dan geheel tot uw beschikking. U kunt ons ook inschakelen voor zakelijk vervoer, VIP-vervoer of groepsvervoer met een taxibus. Kortom, wij zijn uw totaalpartner op het gebied van taxivervoer. Wilt u ook onze taxiservice inschakelen voor vervoer naar toeristische trekpleisters in Den Haag of daarbuiten? Bel onze toeristen taxi in Den Haag dan via 070-6666666 of boek direct uw taxi online.