skip to Main Content

Zorg vervoer

Let op: Er kan worden gescrollt in het formulier. Werkt het formulier niet naar behoren? Klik dan hier.
HTS Taxi
  • Taxi binnen 10 min.
  • 24/7 Callcenter
  • PIN/Creditcard in taxi
  • Airport-service

Wij vervoeren u in tijden wanneer u ons nodig heeft.

Het komt wel eens voor dat u zelf niet in staat bent om naar het ziekenhuis of bejaardentehuis te gaan. Wij staan dan klaar om u in alle veiligheid en comfort te vervoeren naar waar u heen moet. HTS werkt tevens met verschillende zorginstellingen en ziekenhuizen. Wij brengen/halen u wanneer u zelf niet de mogelijkheid heeft omdat u bijvoorbeeld ziek of slecht ter been bent. Ook zijn wij bereid om u te vervoeren wanneer u hoogzwanger bent en u moet spoed naar het ziekenhuis moet om te bevallen.

Taxi van/naar het ziekenhuis

Wij halen u thuis of bij de ingang van het ziekenhuis op en bieden u de begeleiding die u wenst. Ook helpen onze chauffeurs met inladen van uw rollator of krukken. Onze chauffeurs zijn ervaren in zulke gevallen en houden hierbij rekening met hun rijgedrag.

Heeft u een ingeplande afspraak en wilt u liever niet wachten op een taxi? U kunt bij ons van te voren reserveren zodat wij tijdig aan uw deur kunnen staan om u op te halen.

U kunt elk gewenst moment een taxi reserveren bij ons. Tevens kunt u onze chauffeurs inhuren voor een paar uur of door de dag heen. Op verzoek kunnen onze chauffeurs ook op u wachten tijdens uw afspraak in het ziekenhuis. Geef uw specifieke wensen aan tijdens het reserveren (bij opmerkingen) of vraag onze centralist wat de beste oplossing voor u is.