Taxiservice

Taxiservice Den Haag

Journey Information

+

Options

Map

Loading map...
Distance
Journey Time
Click Here

TAXI DEN HAAG

Taxiservice Den Haag staat voor u klaar om u snel, comfortabel, veilig en goedkoop te vervoeren naar het vliegveld, treinstation of een andere bestemming in Nederland. HTS werkt alleen met relatief nieuwe voertuigen en gediplomeerde chauffeurs.

Click Here

AIRPORT TAXI

HTS Taxi Den Haag is gespecialiseerd in het vervoer van- en naar het vliegveld. Met onze ervaren chauffeurs en luxe wagenpark bent u bij ons op het juiste adres.
Dagelijks rijden onze chauffeurs naar Rotterdam The Hague en/of Schiphol Airport. Op verzoek rijden wij natuurlijk ook naar luchthavens in België of Duitsland en heel Europa.

Click Here

TROUWVERVOER

Een onvergetelijke bruiloft kan niet zonder het huren van een luxe Mercedes-Benz. Op uw bruiloft verdient u alle luxe, en dat verzorgen wij natuurlijk voor u! Wij verzorgen en plannen al jaren het vervoer van de bruid en bruidegom. Ook bieden wij vervoer voor al uw gasten, familie of vrienden.

Click Here

HOTEL SERVICE

HTS Taxi Den Haag werkt al jaren samen met verschillende hotels in regio Haaglanden zoals het Van der Valk in Nootdorp en het Bastion in Rijswijk. Wij verschijnen zo snel mogelijk voor het hotel en brengen u veilig en comfortabel naar uw bestemming.

GROEPS- EN LEERLINGENVERVOER

Taxiservice Den Haag kent geen limiet en verzorgd  groepsvervoer tot 100 personen. Het enige wat u hoeft te doen is een mail sturen met alle informatie en wij regelen het vervoer van uw evenement of bedrijfsuitje.

Wij vervoeren tevens ook leerlingen voor verschillende scholen in regio Haaglanden. Onze vriendelijke chauffeurs hebben veel ervaring met de omgang van (beperkte) kinderen. Wij vervoeren alle leerlingen naar de wens van ouders en school.

Click Here

KOERIERSDIENST

Taxiservice Den Haag beperkt zich niet alleen tot het vervoeren van personen, maar ook bagage, pakketten, brieven en andere goederen kunnen veilig worden vervoerd.

Click Here

VIP VERVOER

Taxiservice Den Haag verzorgt ook het vervoer van bedrijven zoals Sony en BNN VARA. De directeuren en televisiesterren van zulke bedrijven vervoeren wij in luxe naar hun bestemming. Ook artiesten en influencers kiezen voor HTS. Met onze zakelijk uitgeruste wagens en chauffeurs garanderen wij u een onvergetelijke dienstverlening!

Click Here

TOERISTENSERVICE

Den Haag is een stad met ongelofelijk veel bezienswaardigheden. Dat betekent dat onze stad veel te bieden heeft voor toeristen. Met onze Engels sprekende chauffeurs is het voor u veel makkelijker om te communiceren. U kunt onze wagens en chauffeurs per uur of per dag inhuren. Natuurlijk kunt u ons ook gewoon bellen om vervoerd te worden naar uw bestemming.

Haagse Taxi Service

HTS Taxi Den Haag staat bekend als één van de grootste taxicentrale in regio Haaglanden. Tevens hebben wij als Toegelaten Taxi Organisatie (TTO) meer dan 100 wagens rijden in de regio. HTS staat voor eenheid, duidelijkheid, eerlijkheid, klantgerichtheid, gastvrijheid en alle factoren die het imago van de taxibranche in Den Haag op een positieve wijze beïnvloeden. Wij, als TTO, onderscheiden ons door het leveren van kwalitatief hoogstaand taxivervoer.

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen over onze taxidiensten?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 6666 666 of mailen naar info@htstaxi.nl
  Click Here

  Adres:

  HTS Taxi Den Haag Wesselsstraat 331, 2572 SB Den Haag, Netherlands

  KVK-nummer: 69681694

  Callcenter:

  Tel:   070 – 666 66 66
  Mail: info@htstaxi.nl

  Call Now Button