skip to Main Content

Taxi van Den Haag naar Schiphol? Bel de Haagse Taxi Service!

HTS Taxi
 • Taxi binnen 10 min.
 • 24/7 Callcenter
 • PIN/Creditcard in taxi
 • Airport-service

De luchthavenservice van de Haagse Taxi Service

HTS vervoert al jarenlang haar klanten met tevredenheid naar alle luchthavens binnen Europa. De scherpe prijzen en kwaliteit die wij leveren hebben hier een groot aandeel in. Wanneer u online of telefonisch reserveert zorgen wij ervoor dat u in luxe word vervoerd naar uw bestemming. Wij zijn hiervoor dag en nacht bereikbaar. Ook bij spoedgevallen kunnen wij ervoor zorgen dat onze taxi binnen 10 minuten voor uw deur staat. Onze gediplomeerde chauffeurs zullen u in alle veiligheid vervoeren naar de luchthaven naar uw keuze.
HTS vervoert niet alleen haar klanten naar luchthavens binnen Nederland zoals Schiphol Airport, maar ook luchthavens in België en Duitsland zijn geliefd. De Haagse Taxi Service vervoert de meeste klanten naar Schiphol Airport, maar door de huidige drukte komt het wel eens voor dat onze klanten vliegen vanuit Dusseldorf of Brussel. Tevens verzorgen wij zakelijk vervoer, VIP-vervoer of groepsvervoer met een taxibus. Ook vervoeren wij ministeries of Tweede Kamerleden naar luchthavens binnen Europa. Ten slotte maken veel hotels in Den Haag gebruik van onze uitstekende dienstverlening. Wij zijn dus uw ideale partner op het gebied van taxivervoer.
Wilt u direct gebruikmaken van onze taxi naar Schiphol Airport vanuit Den Haag? Bel ons dan op 070-6666666 of reserveer gemakkelijk via bovenstaand formulier.

Ons taxi vervoer naar Schiphol vanuit Den Haag

Als taxicentrale in Den Haag hebben wij ons gespecialiseerd in het verzorgen van vervoer van en naar luchthavens. Onze airport taxi vervoert u van Den Haag naar Schiphol of een van de andere luchthavens in Europa. Natuurlijk kunt u daarvoor ook bij ons terecht. Wij brengen u naar en/of halen u graag op vanuit:

 • Schiphol Airport
 • Rotterdam Airport
 • Groningen Airport
 • Lelystad Airport
 • Eindhoven Airport
 • Brussel Airport
 • Dusseldorf Airport
 • Antwerpen Airport
 • De overige luchthavens in heel Europa.

Taxi Den Haag Schiphol

Vervoer van en naar het vliegveld

Heeft u een taxirit van Schiphol naar Den Haag gereserveerd en heeft u een speciaal verzoek voor uw rit? Dan kunt u altijd op ons rekenen en ervan uitgaan dat wij zo snel en goed mogelijk gaan helpen. Wij willen voor iedereen een snelle en veilige rit naar Schiphol of een andere luchthaven verwezenlijken. U word door onze gecertificeerde en vriendelijke chauffeur in een representatieve en comfortabele wagen naar de plaats van bestemming gereden. Vooral onze scherpe en rendabele prijzen zorgen ervoor dat u kiest voor de Haagse Taxi Service. Voor de actuele prijzen van onze airport taxi kunt u een kijkje nemen in onze tarieven.

De hoteltaxi in Den Haag

Ook wanneer u op vakantie gaat in regio Den Haag of wanneer u een zakelijke reis op de planning heeft staan, kunt u het vervoer eenvoudig regelen via de Haagse Taxi Service. Hiervoor schakelt u gewoon onze hotel taxi in. De hotel taxi brengt u van Den Haag naar Schiphol of van Schiphol naar het hotel waar u verblijft. U komt bijvoorbeeld ‘s nachts aan op Schiphol airport en wilt zo snel mogelijk naar uw hotel in Den Haag. Het openbaar vervoer is geen optie, omdat deze ‘s nachts niet rijdt. De hotel taxi dan de oplossing. Wij komen u zo snel mogelijk halen op Schiphol en brengen u veilig en snel naar het gewenste hotel. Wanneer u minimaal 24 uur van tevoren reserveert, geniet u ook nog van onze hotel kortingsprijzen.

De diensten van de Haagse Taxi Service

Naast dat onze taxi u van Den Haag naar Schiphol brengt of andersom, kunt u ons ook inschakelen voor andere taxi diensten. U belt onze gecertificeerde chauffeurs bijvoorbeeld voor zorgvervoer, trouwvervoer, VIP vervoer, leerlingenvervoer of de koeriersdienst. Voor al onze diensten hebben wij de kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Ons uitgebreide wagenpark helpt mee aan realiseren van een optimaal comfort en veiligheid. Wij hebben onder andere luxe personenwagens en 8-persoonsbussen in onze collectie. Heeft u behoefte aan meer informatie over de taxi’s die wij gebruiken of de taxi chauffeurs die voor ons werken? Neem dan contact met ons op.

De VIP taxicentrale in Den Haag

Krijgt u een speciale gast of gasten op bezoek? Arriveren zij bijvoorbeeld op Schiphol en wilt u hen veilig en snel naar Den Haag brengen? Dan biedt onze speciale VIP taxicentrale uitkomst. Onze VIP taxi wordt ingezet voor belangrijke personen als directie, burgemeesters, ambassadeurs, politici en belangrijke zakenrelaties. Wat kunt u verwachten van het vervoer wanneer u onze VIP taxi inschakelt? Onze VIP taxi’s bieden het volgende:

 • Privacy glas
 • Voldoende bagageruimte
 • Een welkomstdrankje in de taxi
 • Een gekwalificeerde VIP chauffeur
 • Luxe taxi sedan- busmodellen met extra beenruimte
 • Mogelijkheid om naar het buitenland te reizen inclusief VIP chauffeur

Taxi centrale den haag

Wij verzorgen uw luxe trouwvervoer

Zoekt u voor uw bruiloft een speciale, luxe auto om u de gehele dag te vervoeren? Dan zit u helemaal goed bij de Haagse Taxi Service. Wij hebben namelijk prachtige en luxe Mercedes-Benz auto’s die u als bruid en bruidegom op stijlvolle wijze rondrijden. Met ons uitgebreide wagenpark hebben wij ook vervoersoplossingen voor grote groepen. U kunt uw gasten dus ook een luxe en comfortabel rit naar de trouwlocatie bieden. Met onze hulp kunt u uw grote dag nog specialer maken. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw gasten. Voor meer informatie over onze tarieven voor het trouwvervoer neemt u contact met ons op. Wij informeren u dan direct over de mogelijkheden op het gebied van trouwvervoer.

Ons zorgvervoer

Heeft u in Den Haag behoefte aan een taxi die u op comfortabele wijze naar het ziekenhuis brengt? De chauffeurs van de Haagse Taxi Service staan graag voor u klaar. Ons taxicentrale heeft een speciaal zorgvervoer taxi die u of uw familie en vrienden van en naar het ziekenhuis brengen. Wanneer het een rit van of naar het ziekenhuis betreft, is een rustige en comfortabele rijstijl gepast. Onze vriendelijke chauffeurs zullen hier rekening mee houden wanneer zij u rondrijden in regio Den Haag. Wij halen u bij de terugweg op bij de ingang van het ziekenhuis. De chauffeur zal u bij het in- en uitstappen de gewenste begeleiding bieden. Het is mogelijk om uw zorgvervoer van tevoren te reserveren. Wij staan dan op tijd voor uw deur, zodat u snel en comfortabel naar het ziekenhuis kan worden gebracht. Tevens is het mogelijk om een taxi voor de hele dag te bestellen. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons zorgvervoer of het doorgeven van specifieke wensen.

Leerlingenvervoer door de Haagse Taxi Service in Den Haag

Wilt u uw leerlingen veilig van A naar B te brengen in Den Haag of omgeving? Benader dan de Haagse Taxi Service voor leerlingenvervoer. U kunt ons inschakelen voor het vervoer van het jaarlijkse schoolreisje of een klassenuitje. Onze chauffeurs kunnen goed met kinderen omgaan en zorgen voor een veilige en comfortabele rit. Ook onderwijsinstellingen die bijzonder onderwijs verschaffen kunnen bij ons terecht. Wij halen de leerlingen dagelijks op en brengen ze weer veilig thuis. Wilt u meer weten over de scherpe prijzen die wij hanteren voor het leerlingenvervoer? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Schakel in Den Haag onze taxi centrale in

Heeft u een taxi nodig van Schiphol naar Den Haag of andersom? Of wilt u ons inschakelen voor zorgvervoer, leerlingenvervoer of een VIP taxi? Dan kunt u ons 24 uur per dag bellen via telefoonnummer 070-6666666. Mailen is ook mogelijk via info@htstaxi.nl of u reserveert via het online contactformulier op onze website. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor ons airport taxi van Den Haag naar Schiphol.