skip to Main Content

Taxi van Den Haag naar Schiphol? Bel de Haagse Taxi Service!

Let op: Er kan worden gescrollt in het formulier. Werkt het formulier niet naar behoren? Klik dan hier.
HTS Taxi
 • 24/7 bereikbaar
 • Taxi vaak binnen 10 min.
 • Betrouwbare service
 • Klantvriendelijke chauffeurs

Uw taxi van Schiphol naar Den Haag en andersom

Heeft u een taxi nodig van Schiphol naar Den Haag of van Den Haag naar Schiphol? Laat u dan veilig, snel en comfortabel vervoeren door de Haagse Taxi Service. U kunt onze Airport taxi 24 uur per dag bellen om u op te halen in Den Haag of Schiphol. Wij kunnen zelfs al binnen 10 minuten bij u voor de deur staan. Tevens verzorgen wij zakelijk vervoer, VIP-vervoer of groepsvervoer met een taxibus. Wij zijn dus uw totaalpartner op het gebied van taxivervoer. Wilt u direct onze airport taxi van of naar Schiphol inschakelen vanuit Den Haag? Bel ons dan op 070-6666666 of boek uw taxi gemakkelijk online.

Het taxi vervoer naar Schiphol vanuit Den Haag

Als taxi centrale hebben wij ons gespecialiseerd in het verzorgen van vervoer van en naar luchthavens. Onze airport taxi vervoert u van Den Haag naar Schiphol of andersom. Wenst u naar een ander vliegveld dan Schiphol gebracht te worden? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij verzorgen het vervoer van en naar vliegvelden in heel Nederland en daarbuiten. Dit zijn de vliegvelden waar wij u graag naartoe brengen vanuit Den Haag:

 • Brussel Airport
 • Groningen Airport
 • Lelystad Airport
 • Eindhoven Airport
 • Rotterdam The Hague Airport

Taxi Den Haag Schiphol

Vervoer van en naar het vliegveld

Heeft u een taxirit van Schiphol naar Den Haag gereserveerd? En heeft u een speciaal verzoek voor het vervoer? Dan kunt u altijd op ons rekenen. Wij willen voor iedereen een snelle en veilige rit naar Schiphol of een andere luchthaven verwezenlijken. U wordt door onze gecertificeerde en vriendelijke chauffeur in een mooie en comfortabele wagen naar de plaats van bestemming gereden. Het fijne aan onze taxi airport service is dat het ook nog uitstekend geprijsd is. Voor de actuele tarieven van onze airport taxi bekijkt u onze website of neemt u contact met ons op. U kunt dan direct uw gewenste taxivervoer reserveren.

De hoteltaxi in Den Haag

Ook wanneer u op vakantie gaat in regio Den Haag of wanneer u een zakelijke reis op de planning heeft staan, kunt u het vervoer eenvoudig regelen via de Haagse Taxi Service. Hiervoor schakelt u gewoon onze hotel taxi in. De hotel taxi brengt u van Den Haag naar Schiphol of van Schiphol naar het hotel waar u verblijft. U komt bijvoorbeeld ‘s nachts aan op Schiphol airport en wilt zo snel mogelijk naar uw hotel in Den Haag. Het openbaar vervoer is geen optie, omdat deze ‘s nachts niet rijdt. De hotel taxi dan de oplossing. Wij komen u zo snel mogelijk halen op Schiphol en brengen u veilig en snel naar het gewenste hotel. Wanneer u minimaal 24 uur van tevoren reserveert, geniet u ook nog van onze hotel kortingsprijzen.

De diensten van de Haagse Taxi Service

Naast dat onze taxi u van Den Haag naar Schiphol brengt of andersom, kunt u ons ook inschakelen voor andere taxi diensten. U belt onze gecertificeerde chauffeurs bijvoorbeeld voor zorgvervoer, trouwvervoer, VIP vervoer, leerlingenvervoer of de koeriersdienst. Voor al onze diensten hebben wij de kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Ons uitgebreide wagenpark helpt mee aan realiseren van een optimaal comfort en veiligheid. Wij hebben onder andere luxe personenwagens en 8-persoonsbussen in onze collectie. Heeft u behoefte aan meer informatie over de taxi’s die wij gebruiken of de taxi chauffeurs die voor ons werken? Neem dan contact met ons op.

De VIP taxicentrale in Den Haag

Krijgt u een speciale gast of gasten op bezoek? Arriveren zij bijvoorbeeld op Schiphol en wilt u hen veilig en snel naar Den Haag brengen? Dan biedt onze speciale VIP taxicentrale uitkomst. Onze VIP taxi wordt ingezet voor belangrijke personen als directie, burgemeesters, ambassadeurs, politici en belangrijke zakenrelaties. Wat kunt u verwachten van het vervoer wanneer u onze VIP taxi inschakelt? Onze VIP taxi’s bieden het volgende:

 • Privacy glas
 • Voldoende bagageruimte
 • Een welkomstdrankje in de taxi
 • Een gekwalificeerde VIP chauffeur
 • Luxe taxi sedan- busmodellen met extra beenruimte
 • Mogelijkheid om naar het buitenland te reizen inclusief VIP chauffeur

Taxi centrale den haag

Wij verzorgen uw luxe trouwvervoer

Zoekt u voor uw bruiloft een speciale, luxe auto om u de gehele dag te vervoeren? Dan zit u helemaal goed bij de Haagse Taxi Service. Wij hebben namelijk prachtige en luxe Mercedes-Benz auto’s die u als bruid en bruidegom op stijlvolle wijze rondrijden. Met ons uitgebreide wagenpark hebben wij ook vervoersoplossingen voor grote groepen. U kunt uw gasten dus ook een luxe en comfortabel rit naar de trouwlocatie bieden. Met onze hulp kunt u uw grote dag nog specialer maken. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw gasten. Voor meer informatie over onze tarieven voor het trouwvervoer neemt u contact met ons op. Wij informeren u dan direct over de mogelijkheden op het gebied van trouwvervoer.

Ons zorgvervoer

Heeft u in Den Haag behoefte aan een taxi die u op comfortabele wijze naar het ziekenhuis brengt? De chauffeurs van de Haagse Taxi Service staan graag voor u klaar. Ons taxicentrale heeft een speciaal zorgvervoer taxi die u of uw familie en vrienden van en naar het ziekenhuis brengen. Wanneer het een rit van of naar het ziekenhuis betreft, is een rustige en comfortabele rijstijl gepast. Onze vriendelijke chauffeurs zullen hier rekening mee houden wanneer zij u rondrijden in regio Den Haag. Wij halen u bij de terugweg op bij de ingang van het ziekenhuis. De chauffeur zal u bij het in- en uitstappen de gewenste begeleiding bieden. Het is mogelijk om uw zorgvervoer van tevoren te reserveren. Wij staan dan op tijd voor uw deur, zodat u snel en comfortabel naar het ziekenhuis kan worden gebracht. Tevens is het mogelijk om een taxi voor de hele dag te bestellen. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons zorgvervoer of het doorgeven van specifieke wensen.

Leerlingenvervoer door de Haagse Taxi Service in Den Haag

Wilt u uw leerlingen veilig van A naar B te brengen in Den Haag of omgeving? Benader dan de Haagse Taxi Service voor leerlingenvervoer. U kunt ons inschakelen voor het vervoer van het jaarlijkse schoolreisje of een klassenuitje. Onze chauffeurs kunnen goed met kinderen omgaan en zorgen voor een veilige en comfortabele rit. Ook onderwijsinstellingen die bijzonder onderwijs verschaffen kunnen bij ons terecht. Wij halen de leerlingen dagelijks op en brengen ze weer veilig thuis. Wilt u meer weten over de scherpe prijzen die wij hanteren voor het leerlingenvervoer? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Schakel in Den Haag onze taxi centrale in

Heeft u een taxi nodig van Schiphol naar Den Haag of andersom? Of wilt u ons inschakelen voor zorgvervoer, leerlingenvervoer of een VIP taxi? Dan kunt u ons 24 uur per dag bellen via telefoonnummer 070-6666666. Mailen is ook mogelijk via [email protected] of u reserveert via het online contactformulier op onze website. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor ons airport taxi van Den Haag naar Schiphol.