Over ons

Over ons: wat bieden wij?

HTS Taxi is een taxibedrijf gevestigd in Den Haag. Ons bedrijf biedt taxi-diensten aan in regio Haaglanden, waaronder vervoer naar en van de luchthaven, zakelijk vervoer, groepsvervoer en meer. Voor al onze taxidiensten kunt u hier terecht.

HTS Taxi is bekend om zijn hoge kwaliteit dienstverlening en moderne voertuigen. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie en staat bekend om zijn professionele en vriendelijke chauffeurs en hun vermogen om passagiers snel en comfortabel naar hun bestemming te vervoeren.

Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder reguliere taxi-ritten, vervoer naar en van de luchthaven, zakelijk vervoer, leerlingenvervoer en meer. Het bedrijf accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder contant geld, creditcard en online betalingen.

Waarom kiezen voor de Haagse Taxi Service?

 1. Fleet: HTS Taxi beschikt over een moderne en diverse vloot van voertuigen, waaronder personenauto’s, stationwagens en minibussen. Dit maakt het bedrijf geschikt voor zowel individuele als groepstransport.
 2. Professionalisme: HTS Taxi staat bekend om zijn professionele en vriendelijke chauffeurs, die altijd op tijd aankomen en passagiers op een comfortabele en efficiënte manier naar hun bestemming vervoeren.
 3. Flexibiliteit: HTS Taxi biedt zijn diensten aan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit betekent dat je altijd op een taxi kunt rekenen, ongeacht het tijdstip van de dag of de week.
 4. Prijzen: HTS Taxi biedt concurrerende en transparante prijzen voor zijn diensten. Het bedrijf hanteert geen verborgen kosten en biedt duidelijke prijsinformatie op hun website of via telefoon.
 5. Betalingsopties: HTS Taxi accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder contant geld, creditcard en online betalingen. Dit maakt het voor passagiers gemakkelijk om de taxidiensten van het bedrijf te betalen.

In het algemeen zijn wij een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele, efficiënte en betaalbare taxiservice in Den Haag en omgeving.

Het bedrijf staat bekend om zijn snelle respons en betrouwbare service, en het doet er alles aan om haar klanten tevreden te stellen. Of u nu een zakenreis, een gezinsuitje of een avondje uit heeft gepland, HTS taxi zorgt ervoor dat u comfortabel en zorgeloos op uw bestemming aankomt.

Neem contact met ons op als u vragen of speciale verzoeken heeft. Dit kan via 070-6666666. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor vragen, reserveringen en overige verzoeken. U kunt ons ook mailen via info@htstaxi.nl. Reserveren is ook mogelijk via het online reserveringsformulier op onze website.

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen over onze taxidiensten?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 6666 666 of mailen naar info@htstaxi.nl
  Click Here

  Adres:

  HTS Taxi Den Haag Wesselsstraat 331, 2572 SB Den Haag, Netherlands

  KVK-nummer: 69681694

  Callcenter:

  Tel:   070 – 666 66 66
  Mail: info@htstaxi.nl

  Call Now Button