skip to Main Content

Leerlingenvervoer

HTS Taxi
  • Taxi binnen 10 min.
  • 24/7 Callcenter
  • PIN/Creditcard in taxi
  • Airport-service

LEERLINGENVERVOER: WIJ NEMEN JOUW VERVOERSZORG UIT HANDEN

Je bent directeur van een kleine school en bent op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf voor jouw leerlingen. Zowel voor hun jaarlijkse schooluitje als voor uitstapjes met de klas wil je goeie afspraken maken met een taxibedrijf in jouw regio.

Je bent medewerker van een grote school, of een onderwijsinstituut in het bijzonder onderwijs, en het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen voor correct verlopend leerlingenvervoer. Je hebt een taxibedrijf nodig dat jullie leerlingen elke dag ophaalt, naar school brengt en na de laatste les weer netjes thuis afzet. Je wil geen kritiek horen van ouders, alleen maar lovende woorden.

Wij zijn de taxicentrale waarmee jij graag samenwerkt, de taxicentrale dat precies doet wat jij verwacht. Onze chauffeurs weten hoe ze met kinderen moeten omgaan. Zij weten dat leerlingenvervoer andere kwaliteiten vraagt dan volwassenen van A naar B brengen. Zij passen zich aan aan hun klant van dat moment, elke keer weer.

Daarnaast zijn wij ook een Toegestane Taxi Organisatie (TTO). Als TTO-houder kunnen we onze klanten voorzien van een kwalitatieve en prettige reiservaring.

Leerlingenvervoer Den Haag

Alles heeft een prijs, maar onze prijzen zijn goed. Met onze prijzen kan jij akkoord gaan en er 100% op vertrouwen dat wij doen wat we hebben afgesproken. We werken nauwkeurig en geven ook de juiste aandacht aan onze klanten voor leerlingenvervoer.

Reserveren doe je makkelijk en snel online. En als jij dat prettig vindt kunnen we uiteraard ook telefonisch jouw wensen bespreken. Leerlingenvervoer nemen wij jou graag uit handen!