Leerlingenvervoer

Leerlingenvervoer: wij nemen jouw vervoerszorg uit handen

Bent u directeur van een onderwijsinstelling of bent u ouder/verzorger en op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf voor uw leerlingen of kind?  HTS Taxi Den Haag lost deze zorgen voor u op. Op het gebied van leerlingenvervoer zijn wij de ideale partner. Al jarenlang vervoeren wij leerlingen dagelijks naar en van school. Ook voor de jaarlijkse schoolreisjes kunt u ons inschakelen. 

Bent u medewerker of docent van een grote school, of een onderwijsinstituut in het bijzonder onderwijs, en het is uw verantwoordelijkheid om te zorgen voor correct verlopend leerlingenvervoer? Schakel ons dan direct in en wij regelen het vervoer.  

Wij zijn de taxicentrale waarmee uw graag samenwerkt. De Haagse Taxi Service doet precies wat u van ons verwacht. Onze ervaren chauffeurs weten precies hoe ze met kinderen moeten omgaan. Zij weten dat leerlingenvervoer andere kwaliteiten vraagt dan volwassenen van A naar B brengen. Onze chauffeurs passen zich aan, aan ieder kind. Dat is inclusief beperkte en gehandicapte kinderen. 

Tevens werken wij samen met grote instellingen zoals het Rijswijks Lyceum en Middin.

Tot slot zijn wij ook een Toegestane Taxi Organisatie (TTO). Als TTO-houder kunnen we onze klanten voorzien van een kwalitatieve en prettige reiservaring.
Taxi Den Haag

Whatsapp ons

Door hieronder te klikken kunt u ons direct een bericht sturen.

Boek uw rit hieronder of bel ons via 070 – 666 66 66

Reis informatie

+

Opties

Kaart

Kaart laden...
Afstand
Reis tijd

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen/suggesties over onze dienstverlening? Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 6666 666 of mailen naar info@htstaxi.nl

Callcenter:

Tel:   070 – 6666 666
Mail: info@htstaxi.nl

Click Here

Adres:

HTS Taxi Den Haag
Erasmusweg 6Q
2532 CP Den Haag

Administratie

Tel:  070 6666 666
Mail: info@htstaxi.nl
    Call Now Button