Groepsvervoer Den Haag

Groepsvervoer Den Haag van de Haagse Taxi Service: comfortabel en efficiënt reizen met een groep.

Ben je met een groep mensen op pad en zoek je passend taxivervoer in Den Haag?

Groepsvervoer Den Haag van HTS Taxi is dan een uitstekende oplossing voor u. Wij bieden verschillende soorten taxi’s en busjes voor groepen tot wel 500 personen.

Ons groepsvervoer is ideaal voor diverse gelegenheden, zoals een bedrijfsuitje, uitgaansgelegenheden, bruiloft, concertbezoek of schoolreisje. Bij ons kun je rekenen op een comfortabele rit, uitstekende service en professionele chauffeurs die je veilig en snel naar je bestemming brengen.

Hoe werkt het reserveren van groepsvervoer bij de Haagse Taxi Service?

Bij ons kun je eenvoudig online of telefonisch je groepsvervoer reserveren. We raden aan om dit minimaal 24 uur van tevoren te doen, zodat we de beschikbaarheid van de taxi’s en busjes kunnen garanderen. Geef bij de reservering het aantal personen door, eventuele bagage en de gewenste vertrek- en aankomstlocatie(s).

Wij bieden groepsvervoer in Den Haag in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een minibusje of taxibusje, afhankelijk van de grootte van je groep. Onze busjes zijn voorzien van airconditioning, comfortabele stoelen en voldoende beenruimte, zodat je comfortabel kunt reizen.

Onze professionele chauffeurs hebben ruime ervaring in het rijden van groepen. Zij zorgen ervoor dat je op tijd op de afgesproken locatie bent en helpen je indien nodig bij het in- en uitladen van de bagage.

Wat zijn de voordelen van groepsvervoer van de Haagse Taxi Service?

 • Comfortabele en snelle rit: Met ons groepsvervoer reis je comfortabel en snel naar je bestemming zonder zorgen over het vinden van een parkeerplek of het navigeren door onbekende gebieden.
 • Flexibiliteit: Bij ons kun je terecht voor zowel korte als lange ritten, en we kunnen je ophalen en afzetten op verschillende locaties.
 • Kostenbesparend: Ons groepsvervoer is vaak voordeliger dan meerdere taxi’s of het openbaar vervoer.
 • Veiligheid en betrouwbaarheid: Onze chauffeurs zijn ervaren en professioneel, en onze voertuigen worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd om veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen.

Kortom, als je op zoek bent naar comfortabel, efficiënt en betrouwbaar groepsvervoer in Den Haag en omgeving, dan ben je bij de Haagse Taxi Service aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om je groepsvervoer Den Haag te reserveren of als je nog vragen hebt.

Boek uw rit hieronder of bel ons via 070 – 666 66 66

Journey Information

+

Options

Map

Loading map...
Distance
Journey Time
Taxi Den Haag V-klasse 2

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen over onze taxidiensten?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 6666 666 of mailen naar info@htstaxi.nl
  Click Here

  Adres:

  HTS Taxi Den Haag Wesselsstraat 331, 2572 SB Den Haag, Netherlands

  KVK-nummer: 69681694

  Callcenter:

  Tel:   070 – 666 66 66
  Mail: info@htstaxi.nl

  Call Now Button