070 666 6666
Haagsetaxi
Erasmusweg 6L, 2532 CP Den Haag

Leerlingenvervoer

wij nemen jouw vervoerszorg uit handen

Je bent directeur van een kleine school en bent op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf voor jouw leerlingen. Zowel voor hun jaarlijkse schooluitje als voor uitstapjes met de klas wil je goeie afspraken maken met een taxibedrijf in jouw regio.

Je bent medewerker van een grote school, of een onderwijsinstituut in het bijzonder onderwijs, en het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen voor correct verlopend leerlingenvervoer. Je hebt een taxibedrijf nodig dat jullie leerlingen elke dag ophaalt, naar school brengt en na de laatste les weer netjes thuis afzet. Je wil geen kritiek horen van ouders, alleen maar lovende woorden.

Wij zijn het taxibedrijf waarmee jij graag samenwerkt, het taxibedrijf dat precies doet wat jij verwacht. Onze chauffeurs weten hoe ze met kinderen moeten omgaan. Zij weten dat leerlingenvervoer andere kwaliteiten vraagt dan volwassenen van A naar B brengen. Zij passen zich aan aan hun klant van dat moment, elke keer weer.

Alles heeft een prijs, maar onze prijzen zijn goed. Met onze prijzen kan jij akkoord gaan en er 100% op vertrouwen dat wij doen wat we hebben afgesproken. We werken nauwkeurig en geven ook de juiste aandacht aan onze klanten voor leerlingenvervoer.

Reserveren doe je makkelijk en snel online. En als jij dat prettig vindt kunnen we uiteraard ook telefonisch jouw wensen bespreken. Leerlingenvervoer nemen wij jou graag uit handen!

leeerlingen vervoer
leeerlingen vervoer den haag

Taxi nodig voor leerlingen vervoer? Onze operators wachten op uw telefoontje:

070 666 6666

U kunt ook een taxi online bestellen

Betaalmethode (*)

Ophaal adres

Bestemming

Betaalmethode (*)

Ophaal adres

Bestemming

Factuurgegevens

Gegevens Klant(Hotel)

.