Haagse Taxilijn

Haagse Taxi Lijn

Waarom kiezen voor de Haagse Taxi Lijn?

 1. Betrouwbaarheid:
  Een van de belangrijkste redenen om voor de Haagse Taxi Lijn te kiezen, is de betrouwbaarheid en punctualiteit van hun diensten. Het bedrijf begrijpt het belang van tijd en zorgt ervoor dat hun chauffeurs altijd op tijd zijn. Of je nu naar het vliegveld moet, een vergadering hebt of een evenement bijwoont, je kunt erop vertrouwen dat de Haagse Taxi Lijn je op tijd en veilig naar je bestemming brengt.

 2. Professionele chauffeurs:
  HTL werkt alleen met ervaren en professionele chauffeurs. Ze zijn goed opgeleid, vriendelijk en klantgericht. Ze kennen de straten van Den Haag op hun duimpje en zorgen ervoor dat je comfortabel en veilig reist. Bovendien zijn de chauffeurs van de Haagse Taxi Lijn altijd beleefd en behulpzaam, waardoor je reiservaring nog aangenamer wordt.

 3. Moderne voertuigen:
  HTL biedt een breed scala aan voertuigen om aan verschillende behoeften te voldoen. Of je nu alleen reist, met een groep of met veel bagage, ze hebben de juiste oplossing voor je. Van comfortabele personenauto’s tot ruime minibusjes, je kunt er zeker van zijn dat je de juiste taxi vindt die aan jouw eisen voldoet.

 4. 24/7 beschikbaarheid:
  HTL begrijpt dat vervoersbehoeften niet beperkt zijn tot kantoortijden. Daarom zijn ze 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Of je nu ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds laat een taxi nodig hebt, je kunt altijd op hen rekenen. Dit maakt de HTL een betrouwbare keuze voor zowel zakelijke als persoonlijke reizen.

 5. Eenvoudig reserveringssysteem:
  Het reserveren van een taxi bij de Haagse Taxi Lijn is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Je kunt telefonisch of online een taxi boeken, afhankelijk van je voorkeur. Het bedrijf zorgt ervoor dat het reserveringsproces soepel verloopt, zodat je snel en gemakkelijk je taxi kunt regelen.

Luchthaven vervoer
De chauffeurs van de Haagse Taxi Lijn hebben uitgebreide kennis van de luchthavens in de regio, waaronder Schiphol Airport. Ze weten welke terminals te gebruiken, waar passagiers kunnen worden afgezet en opgehaald, en zijn op de hoogte van eventuele wijzigingen in vluchtschema's. Dit zorgt voor een soepele en efficiënte reiservaring, waarbij je op tijd op de juiste plek bent.
Reserveer direct
Previous
Next

Heeft u een speciale wens of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar en helpen u graag verder. Bij de Haagse Taxi Lijn bent u altijd verzekerd van comfortabel en veilig vervoer tegen een scherp tarief.
Reserveer online of bel ons via 070 – 2042 777. Als u verdere vragen heeft kunt u ons ook mailen via info@haagsetaxilijn.nl.

Taxi Schiphol

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen over onze taxidiensten?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 6666 666 of mailen naar info@htstaxi.nl
  Callcenter:

  Tel:   070 – 666 66 66
  Mail: info@htstaxi.nl

  Click Here

  Adres:

  HTS Taxi Den Haag
  Erasmusweg 6Q
  2532 CP Den Haag

  Administratie

  Tel:  070 – 666 66 66
  Mail: info@htstaxi.nl

  KVK-nummer: 69681694

  Call Now Button