skip to Main Content

Ziekenhuisvervoer door HTS Taxi Den Haag

Ziekenhuisvervoer in de regio Den Haag

Zoekt u in de regio Den Haag een betrouwbare taxi voor vervoer van en naar het ziekenhuis? Weet dat u dan altijd kunt rekenen op HTS Taxi Den Haag. Hoe vaak u ons daarvoor ook nodig heeft; wij zorgen altijd voor een comfortabele rit naar het ziekenhuis en brengen u ook weer veilig thuis. Wat dat betreft zijn onze ervaren en vriendelijke chauffeurs van alle markten thuis. Of het nu gaat om privé of zakelijk vervoer, of om ziekenhuisvervoer. Zij doen er alles aan om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen. Wilt u meer weten over het ziekenhuisvervoer van HTS Taxi Den Haag? Hieronder leest u er meer over. Natuurlijk kunt u ook direct uw gewenste taxirit naar het ziekenhuis online reserveren of ons bellen voor ziekenhuisvervoer op maat.

Wat kunt u van ons ziekenhuisvervoer verwachten

Moet u voor een onderzoek, controle, opname of ziekenbezoek naar het ziekenhuis? Dan kunt u daar met een taxi op een comfortabele en veilige manier naartoe. Onze taxichauffeurs geven u de kwaliteit en service die u wenst. HTS Taxi Den Haag verzorgt voornamelijk taxiritten in de regio Den Haag. Maar wij vervoeren u uiteraard ook vanuit omliggende plaatsen als Leidschendam, Voorburg, Rijswijk, Nootdorp, Scheveningen, Wateringen, Wassenaar en Ypenburg. Wij brengen u met onze privé taxi naar bijvoorbeeld HCM Westeinde, Haaglanden Medisch Centrum Bronovo en het Haga Ziekenhuis.

Pakketvervoer voor zorginstanties

Naast privé personenvervoer van en naar het ziekenhuis, verzorgen wij ook het vervoer van pakketten voor ziekenhuizen. Wij zetten onze taxi’s dus ook in om pakketten veilig te vervoeren van het ene ziekenhuis naar het andere ziekenhuis of tussen andere zorglocaties. In de zorgsector is het erg belangrijk dat een pakket zo snel mogelijk op een bepaald tijdstip op een bepaalde locatie is. HTS Taxi Den Haag helpt u daar graag mee. Meer weten over deze dienst? Neem dan gerust contact met ons op.

Ontdek onze tarieven

Wilt u ook gebruikmaken van onze privé taxi om het ziekenhuis te bezoeken? Of wilt u ons pakketvervoer inschakelen van en naar ziekenhuizen? Dan wilt u uiteraard meer weten over onze tarieven. Voor meer informatie over onze prijzen kunt u altijd bellen, of gaat u naar onze pagina met tarieven.

Reserveer direct uw ziekenhuistaxi

Wilt u direct gebruik maken van een ziekenhuis taxi van HTS Taxi Den Haag? Bel ons dan via telefoonnummer 070 – 6666 666, mail naar info@htstaxi.nl of reserveer direct online hier op de site. Wij horen graag van u waar u naartoe wilt en wanneer wij u kunnen ophalen.