skip to Main Content

Taxi ook inzetbaar als koeriersdienst

HTS Taxi voor snel en verzorgd pakketbezorging

Het schiet u wellicht niet zo snel te binnen, maar wist u dat u HTS Taxi Den Haag ook kunt inschakelen als zeer representatieve koeriersdienst? Wij verzorgen dus meer dan alleen personenvervoer. Ook voor het vervoer van pakketten, brieven en andere goederen, zoals medicijnen, kunt u bij ons terecht. En dat ook nog tegen zeer aantrekkelijke tarieven. U leest hieronder meer over de koeriersdiensten van HTS Taxi Den Haag.

Veel ervaring in vervoer

HTS Taxi kent u natuurlijk vooral door onze onberispelijke taxiservice. Wij staan dag en nacht voor iedereen klaar voor en met onze airport taxi, hotel vervoer, VIP-service, trouwvervoer, zorgvervoer en noem maar op. Onze representatieve chauffeurs komen dus op heel veel plaatsten in de regio Den Haag en de rest van Nederland. Om die ritten zo efficiënt mogelijk te maken, kunnen zij natuurlijk op de heen- en/of terugweg ook pakketten op adressen in heel Nederland ophalen en/of afleveren.

Vele taxi’s op de weg

Door het grote aantal taxi’s en taxibussen dat wij dagelijks op de weg hebben, kunnen wij mede op het gebied van pakketvervoer een vlotte en vertrouwde service bieden. Dat kan dus door het extra meenemen van pakketten op bestaande ritten, maar ook door het verzorgen van sneltransport. Dankzij ons grote en flexibel inzetbare wagenpark en chauffeurs kan er binnen 30 minuten (bij spoedopdrachten vaak al binnen 15 minuten) een taxi koerier bij u zijn om uw pakket(ten) direct naar het bestemmingsadres te brengen.

Taxi voor zorgvervoer en medicijnbezorging

Als taxi vervoerder weten wij natuurlijk als geen ander hoe het is om goed zorgvervoer te organiseren. Dan betekent ook dat wij weten hoe belangrijk medicijnen voor patiënten zijn en dat deze op tijd bezorgd moeten worden. Ook voor medicijntransport kunt u een HTS Taxi inschakelen als koerier. Dan weet u zeker dat uw medicijnen op het door u gewenste tijdstip op het juiste adres terechtkomen.

HTS Taxi: voor alle soorten vervoer een uitkomst

U ziet, voor alle soorten vervoer biedt HTS Taxi een oplossing. Of dat nu om personenvervoer of goederenvervoer gaat. Wij brengen iedereen en elk pakket zorgvuldig en op tijd naar de juiste bestemming. Wil u ook meer weten over de Koeriersdiensten van HTS Taxi? Bel ons dan via telefoonnummer 070 – 6666 666, mail naar info@htstaxi.nl. HTS Taxi Den Haag: ook voor al uw koeriersdiensten!