skip to Main Content

Stijlvol groepsvervoer voor een vrijgezellenfeest

  • Blog

HTS Taxi Den Haag verzorgt het vervoer voor vrijgezellenfeesten

Heeft u binnenkort de trouwerij van een van uw vrienden op de planning staan? Dan is het erg leuk om voor hem of haar een vrijgezellenfeest te organiseren! Vrijgezellenfeesten worden steeds populairder. De vrienden van de bruid- en bruidegom komen hen een aantal weken voor de grote dag ieder apart verrassen met een leuk dagje uit, hartstikke gezellig! Gaat u binnenkort een vrijgezellenfeestje organiseren? Vergeet dan niet om ook het vervoer goed te regelen! Kies voor de professionele service van HTS taxi Den Haag, zo bent u verzekerd dat het vervoer op de dag van het feest goed zit! U kunt het hele vrijgezellenfeest door één bedrijf laten regelen, maar het is veel goedkoper om zelf de losse activiteiten te regelen en jullie tussendoor per taxi te laten vervoeren.

Tips voor de leukste vrijgezellenfeestjes

Het organiseren van een vrijgezellenfeest hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Tegenwoordig zijn er heel veel bedrijven die leuke activiteiten aanbieden, door zelf een samenstelling te maken het uit aanbod kunt u een feest helemaal aanpassen aan de voorkeuren van de bruid of bruidegom. Een aantal leuke voorbeelden:

  • Een stadsspel. Erg populair zijn de spellen op straat in een grote stad. De bruid of bruidegom krijgt dan een paar gekke opdrachten en moet deze binnen een bepaalde tijd uitvoeren. Hilariteit gegarandeerd!
  • Een leuke workshop. Het aanbod is haast eindeloos. Ga bijvoorbeeld cocktails maken, koken of naaktmodellen naschilderen. Laat het thema aansluiten bij de hobby’s, persoonlijkheid of interesses van de bruid of bruidegom, dat maakt het extra leuk!
  • Een heerlijke proeverij. Proeverijen zijn er in alle soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld bier, wijn, wodka of gin tonics gaan proeven. Leer alles over het favoriete drankje van de bruid of bruidegom!
  • Doe lekker gek met een kroegentocht. Een bruiloft is natuurlijk reden voor een feestje! Ga gezellig van kroeg naar kroeg en maak ondertussen de leukste en gekste foto’s om te laten zien tijdens de bruiloft.
  • Kies een avontuurlijke activiteit. Is de bruid of bruidegom een beetje avontuurlijk aangelegd? Kies dan voor een activiteit om wat adrenaline los te maken, zoals powerkiten of paintballen!

Vervoer per HTS taxi

Het is voor een vrijgezellenfeest het leukst om aantal activiteiten te combineren. Doe bijvoorbeeld ‘s middags een leuke workshop, ga daarna lekker uit eten en ga in de avond op kroegentocht. Ondertussen laat u uw gezelschap door de HTS taxi in stijl vervoeren van locatie naar locatie. Zo wordt het een goed georganiseerd feest waar iedereen nog lang over na zal praten! Meer weten? Bel of mail ons gerust! Bel naar: 070-6666666 of stuur ons een e-mail via: info@htstaxi.nl. HTS Taxi verzorgt het vervoer tijdens uw vrijgezellenfeest!