skip to Main Content

Schoolreisje organiseren? Boek het vervoer via HTS Taxi Den Haag

  • Blog

Laat jouw leerlingen vervoeren door HTS Taxi

Werk jij op een school en ben je voor het volgende schoolreisje verantwoordelijk voor het leerlingenvervoer? Dan is HTS Taxi Den Haag de partner die je zoekt. Wij werken enkel met betrouwbare, verantwoordelijke chauffeurs die weten hoe ze met leerlingen moeten omgaan. Zij weten dat voor het vervoeren van leerlingen andere kwaliteiten nodig zijn dan bij volwassenen vervoer, zij passen zich daar elke keer weer op aan.

De leukste schoolreisjes rondom Den Haag

Wanneer je eenmaal weet dat het vervoer goed zit met HTS Taxi Den Haag, wordt het tijd om de bestemming van het schooluitje te gaan kiezen in de buurt van Den Haag. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de leeftijd van de leerlingen en met hun interesses. Wij geven voor iedere leeftijdscatogerie een leuke tip!

Groep 1 en 2: Drievliet

Voor de jongste leerlingen is er natuurlijk niets leuker dan lekker spelen met hun klasgenootjes. Heerlijk genieten in de verschillende attracties en ondertussen eventueel nog een ijsje en/of frietjes. Succes gegarandeerd!

Groep 3 en 4: het Omniversum

Voor groep 3 en 4 mag het programma al iets educatiever zijn. Daarom is voor hen het Omniversum een zeer geschikt uitstapje. Het Omniversum biedt diverse educatieve programma’s die mooi aansluiten bij vakken als aardrijkskunde en biologie. Zo gaan de leerlingen met de boswachter op tuinsafari en krijgen ze een prachtige natuurfilm te zien in de bolvormige bioscoopzaal. Leuk én leerzaam!

Groep 5 en 6: Corpus

In het museum Corpus beleven de leerlingen een unieke ‘reis door de mens’. Op een speelse wijze leren zij hoe het lichaam van de mens in elkaar zit. Bij de knie gaan ze het lichaam binnen en aan het einde van de reis komen ze via de hersenen weer naar buiten met een schat aan nieuwe informatie. Daarnaast kunnen de leerlingen bij Corpus allerlei leuke games doen.

Groep 7 en 8: COMM

Kinderen in groep zeven en acht houden zich steeds meer bezig met televisie en sociale media. De leerlingen zullen daarom erg geïnteresseerd zijn in een schoolreisje naar het Beeld & Geluid museum in Den Haag. Het museum voor communicatie heeft speelse en educatieve museumlessen voor elke leeftijd.

Uw leerlingen veilig vervoerd door HTS Taxi Den Haag

Heb je een keuze gemaakt voor de bestemming van je schoolreisje? Begin het uitje in stijl en laat je leerlingen veilig vervoeren door ons taxi bedrijf. Via het contactformulier op onze website kom je gemakkelijk met ons in contact. Meer weten? Bel of mail ons gerust! Bel naar: 070-6666666 of stuur ons een email via: info@htstaxi.nl. HTS Taxi Den Haag vervoert uw leerlingen veilig en snel!