skip to Main Content

Redenen om te kiezen voor HTS Taxi Den Haag

HTS taxi Den Haag inschakelen in Den Haag

Reist u wel eens met de taxi in de regio Den Haag? En vindt u het dan lastig om te bepalen welk taxibedrijf u daarvoor het beste kunt inschakelen? HTS Taxi Den Haag is een professioneel taxibedrijf, dat merkt u direct aan zowel de prettige rijstijl van onze chauffeurs als aan onze stijlvolle auto’s. In dit blog vertellen wij u graag meer over de voordelen van het inschakelen van ons taxibedrijf. Lees snel verder!

24-uursservice

HTS Taxi Den Haag is vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week telefonisch te bereiken. Belt u ons op vanuit Den Haag om een taxi te bestellen? Dan staat de taxi binnen tien minuten bij u voor de deur! Wij hebben een ruim wagenpark met onder andere personenwagens en busjes voor acht personen, waardoor u ook snel met een groep vervoerd kunt worden. Of u nu overdag of ‘s nachts een rit nodig heeft, op HTS taxi Den Haag kunt u altijd rekenen.

Heldere tarieven

Op onze website vindt u een formulier waarmee u gemakkelijk en snel uw ritprijs kunt berekenen. Zo is de prijs vooraf meteen duidelijk en komt u niet voor verrassingen te staan. Wilt u graag per taxi heen en terug gebracht worden naar een afspraak en wilt u dat de chauffeur tijdens uw afspraak op u wacht? Ook dat is mogelijk, u betaalt dan een gereduceerd tarief voor de wachttijd en de terugreis.

Prachtige reviews

Op onze website leest u de zeer positieve reviews van onze klanten. Ervaringen van vorige klanten zijn immers een belangrijke factor wanneer u een taxibedrijf gaat uitkiezen. Zowel professionele als particuliere klanten zijn onder de indruk van HTS Taxi Den Haag vanwege onze scherpe tarieven, vriendelijke chauffeurs, comfortabele auto’s en omdat wij altijd stipt op tijd zijn. Niet voor niets hebben wij een score van 4,7 uit 5 gekregen op Google!

Groot aanbod aan diensten

Bij HTS Taxi Den Haag kunt u terecht voor een grote verscheidenheid aan diensten. Schakel ons bijvoorbeeld in voor:

  • Vervoer van en naar alle luchthavens in Nederland
  • Een VIP-taxi
  • Luxe trouwvervoer
  • Zorgvervoer
  • Leerlingenvervoer
  • Het vervoeren van pakketten
  • Een rolstoeltaxi

Taxi reserveren? Dat kan!

Wilt u graag een taxi reserveren bij HTS Taxi Den Haag? Of heeft u vragen voor ons? Contacteer ons gerust! Wij zijn 24/7 te bereiken via het nummer 070-6666666 u kunt ook een e-mail sturen naar info@htstaxi.nl. HTS Taxi is het professionele taxibedrijf dat u zoekt in Den Haag!