skip to Main Content

Maak gebruik van de rolstoeltaxi van HTS Taxi Den Haag

Zorgeloos vervoer met onze rolstoeltaxi

Misschien heeft u al weleens gebruik gemaakt van de taxiservice van HTS Taxi Den Haag. Wij staan altijd voor u klaar om u snel, veilig en comfortabel naar de gewenste bestemming te brengen. Maar wist u ook dat wij een speciale rolstoeltaxi hebben? Ideaal voor mensen die met hun rolstoel naar een bestemming in of rondom Den Haag gebracht willen worden. Net als een reguliere taxi reserveert u uw rolstoeltaxi gemakkelijk en snel online of door telefonisch contact met ons op te nemen. Wilt u meer te weten komen onze speciale rolstoeltaxi? Lees dan snel dit nieuwsbericht!

Maak kennis met onze rolstoeltaxi

Voor mensen die aan de rolstoel gebonden zijn, is het soms lastig om zonder hulp iets te ondernemen. Ze kunnen soms geen auto rijden en zijn daarom genoodzaakt om thuis te blijven. Gelukkig biedt HTS Taxi Den Haag met de rolstoeltaxi een oplossing voor rolstoelgebruikers. U kunt online of telefonisch gemakkelijk een rolstoeltaxi reserveren en vervolgens halen wij u op het gewenste tijdstip op. Reserveren kan tot zes uur van tevoren. Uiteraard helpen wij u indien nodig met het in- en uitstappen. Of u nu gebracht wilt worden naar het ziekenhuis, uw huisadres of een onbezorgd dagje er op uit wilt gaan, wij maken het graag voor u mogelijk met onze rolstoeltaxi. Heeft u nog vragen over uw reservering? Neem dan contact met ons op.

Een fijne taxirit tegen een scherpe prijs

Wilt u gebruik maken van de rolstoeltaxi van HTS Taxi Den Haag? Dan kunt u rekenen op een topservice. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in de taxibranche. Zij zorgen graag voor een onbezorgde en veilige rit in onze rolstoeltaxi. Voor onze rolstoeltaxi hanteren wij scherpe en betaalbare vaste tarieven. Bent u benieuwd geworden naar onze tarieven? Neem dan contact met ons op of bekijk onze taxi tarieven.

Reserveer de rolstoeltaxi

Bent u als rolstoelgebruiker van plan om een mooi evenement te gaan bezoeken in Den Haag of omgeving? Wilt u veilig worden thuisgebracht? Of moet u voor een afspraak naar het ziekenhuis? Dan zorgt u er gewoon voor dat de rolstoeltaxi van HTS Taxi Den Haag op het gewenste tijdstip bij u voor de deur staat. Reserveer vandaag nog de rolstoeltaxi van HTS Taxi Den Haag. U kunt ons bellen via 070-6666666 of een e-mail sturen naar info@htstaxi.nl. HTS Taxi Den Haag kom dan zo snel mogelijk bij u langs met de rolstoeltaxi.