skip to Main Content

Een taxi als trouwvervoer is comfortabel en voordelig

  • Blog

Welk trouwvervoer is populair bij pasgetrouwde stellen?

Een taxi huren voor trouwvervoer is zeer populair onder bruidsparen. HTS Taxi Den Haag deed navraag bij diverse kersverse echtelieden die zich op hun trouwdag lieten vervoeren door een taxi. Wat blijkt: zij geven allen aan het comfort, de punctualiteit en de kwaliteit (lees: rijstijl) van de chauffeurs zeer op prijs stellen. Ook zeggen ze dat ze op een spannende dag als hun trouwdag zich geen zorgen willen maken over vervoer. Dat moet tot in de puntjes geregeld zijn. En omdat er vaak een strak tijdschema gevolgd moet worden op diverse locaties, moet het vervoer vooral ook stipt zijn. Iedereen moet op de juiste tijd op de juiste plek zijn. Met een taxi lukte dat perfect, zeggen de stellen.

Bij de volgende bruiloft weer een taxi

Omdat we bij HTS Taxi benieuwd waren naar hoe bruidsparen het vervoer per taxi op trouwdag ervaren hebben, zijn we gaan vragen hoe de ‘afdronk’ was bij diverse stellen. Opvallend is hoe positief iedereen is over het gebruik van een taxi. “Als ik nog een keer ga trouwen, huur ik weer een taxi in”, zegt een bruidegom lachend. “Maar alle gekheid op een stokje: ik ben echt heel erg opgelucht dat het vervoer met de taxi zo gladjes verliep. Ik moet zeggen dat ik me er in de loop van de dag niet meer mee heb beziggehouden. Dat is een goed teken toch?”

Betrouwbaar, stipt, comfortabel en gezellig

Als HTS Taxi zeggen wij makkelijk dat taxivervoer een soepele oplossing is voor het vervoer tijdens een huwelijk. Maar is dat ook echt zo? Ja, zeggen de stellen. “De taxi’s zijn natuurlijk zeer comfortabele auto’s waar je met een onhandige trouwjurk makkelijk in past. Bovendien rijden de chauffeurs heel erg professioneel. Alsof je over de weg zweeft. Bovendien zijn ze heel erg vriendelijk en gezellig. Zij snappen ook wel dat het een feestdag voor ons is. En door hun gezellige voorkomen, halen ze ook een stukje spanning weg. Voordat je weet ben je al keuvelend op de volgende plaats van bestemming. Daar was ik vooraf wel nerveus over. Maar op de dag zelf, vergat ik dat helemaal.”

Ook vervoer groot gezelschap goed geregeld

De stellen zijn allemaal zeer tevreden. Maar wat vond de familie van het taxivervoer tijdens de bruiloft? “Die hebben ook een geweldige dag gehad. HTS Taxi had voor ons een aantal busjes geregeld, waar de hele familie in kon. Die hebben het supergezellig gehad in de taxi. Zo konden ze mooi oefenen voor de stukjes die ze ‘s avonds nog voor ons moesten opvoeren. Ik denk dat we het aan HTS Taxi te danken hebben dat ze dat zo goed gedaan hebben”, lachen ze. Zouden ze een taxi voor trouwvervoer aan iedereen aanbevelen? “Ja, op basis van onze ervaringen zeker wel. Maar wat mij betreft blijft het bij deze ene keer. Ik was van plan om maar een keer te trouwen…”