skip to Main Content

Dagje naar onze hoofdstad Amsterdam?

  • Blog

Amsterdam

Een Wereldberoemde 17e-eeuw hoofdstad van Nederland, als men aan Amsterdam denkt, denkt men aan de grachten, de authentieke herengrachten, musea en niet te vergeten de toeristen. Geniet van de historische gebouwen, prachtige musea en gemoedelijke sfeer. Maak een rondvaart door de grachten, wandel door het Vondelpark en winkel in de oude binnenstad. Amsterdam staat bekend om zijn eigen sfeer, eigen humor en eigen soort mensen. Amsterdam is dan ook erg in trek bij dagjes-mensen en toeristen. Er is genoeg te doen in Amsterdam, wij hebben een paar highlights uitgekozen.

Grachtengordel-tour

Taxi Den Haag-Amsterdam

Waarschijnlijk heeft u wel eens gehoord van de Herengracht, Brouwersgracht, Keizergracht en/of de Prinsengracht dit zijn de bekendste grachten in Amsterdam. In Amsterdam worden er vele touren aangeboden om een rondvaart te maken door oa. deze grachten. Verken deze bruisende stad vanuit een ander perspectief en ontspan als je vaart door de prachtige grachten en langs iconische bezienswaardigheden.

Amsterdam Museum

In het Amsterdam Museum (voorheen Amsterdams Historisch Museum) leert de bezoeker alles over de rijke geschiedenis van de stad Amsterdam. 365 dagen per jaar nemen we je mee op reis door de stad en de tijd. Van de vroege Middeleeuwen via de Gouden Eeuw tot het Amsterdam van vandaag.

Museumplein

Vele toeristen weten het museumplein te vinden het Museumplein is toch wel het mooiste plein dat Amsterdam heeft. En er is zoveel te doen! Dit plein staat bekend bij museumliefhebbers. Hier vindt u diverse musea: Het Rijksmuseum ( dit museum staat bekend om zijn wel befaamde nachtwacht), Van Gogh Museum, Stedelijk Museum, het Moco Museum en het Concertgebouw liggen aan het Museumplein.

De Dam

wij vinden museumplein het mooiste plein van Amsterdam maar de Dam is het belangrijkste plein van Amsterdam. Een plein met een rijke geschiedenis, bewonder het Nationaal Monument, het Koninklijk Paleis en de Nieuwe Kerk. Geniet van de optredens van de artiesten. De Dam wordt ook wel gezien als de hart van Amsterdam. Dit plein ligt lekker centraal, u bent op loop afstand verwijdert van het Centraal Station en De Dam bevindt zich ook midden in het winkelgebied.

Taxi Den Haag- Taxi Amsterdam

HTS Taxi Den Haag  rijdt vanuit Den Haag naar ieder gewenste plek in Nederland, zo ook Amsterdam. Naast individueel vervoer doen wij ook aan groepsvervoer. Wij halen u op en brengen u ook weer thuis. HTS Taxi Den Haag heeft scherpe tarieven van Den Haag naar Amsterdam. Voor de tarieven kunt u contact opnemen met onze centrale 070-6666666. of u kunt een kijkje nemen onder het kopje “tarieven”.