skip to Main Content

Dagje naar de grootste bloemenveiling ter wereld?

  • Blog

Dagje Aalsmeer

Zin in een leuk dagje weg? Aalsmeer staat bekend als het bloemendorp van Nederland maar misschien ook wel als bloemenhoofdstad van Nederland.Al ruim 100 jaar worden hier worden hier sierbloemen gekweekt.In Aalsmeer bevind zich ook de grootste bloemenveiling van de wereld plaats. Deze bloemenveiling trekt jaarlijks ruim 150.000 bezoekers. Aalsmeer heeft meer te bieden dan bloemen, tijdens een dagje uit kunt u heerlijk genieten van het waterrijke omgeving, eenderde van het Aalsmeers grondgebied bestaat uit water. De Westeinderplassen vormen een van de grootste en mooiste binnenwateren van Nederland. In de zomer vinden ook veel activiteiten rondom en op het water plaats.

Wilt u een bezoek plannen aan de bloemenveiling? Openingstijden:
Geopend op doordeweekse dagen van 07:00 – 11:00 uur
En op de donderdag van 07:00 – 09:00 uur.

Vuur en Licht op het Water

Een jaarlijkse feestdag vol spektakel, op en aan het water. Vuur en Licht op het water vindt ieder jaar plaats op de eerste zaterdagavond in september. Op de Westeinderplassen in Aalsmeer vindt er een spectaculaire show plaats. Er varen meer dan honderd lichtgevende boten een mooie route door de Ringvaart en op de Westeinderplassen naar hun eindbestemming, de verlichte watertoren. Om 23:00 uur zal hier de vuurwerkshow starten. Geen boot? Niet getreurd, vanaf de Stommeerweg en Kudelstaartseweg heb je vanaf een halve kilometer het beste zicht op een halve maan aan verlichte boten.

Laat u vervoeren

HTS Taxi Den Haag rijdt vanuit Den Haag naar ieder gewenste plek in Nederland, zo ook Aalsmeer.  Naast individueel vervoer doen wij ook aan groepsvervoer. Wij halen u op en brengen u ook weer thuis. Wij hebben scherpe tarieven van Den Haag naar Aalsmeer. Voor de tarieven kunt u contact opnemen met onze centrale 070-6666666. of u kunt een kijkje nemen onder het kopje “tarieven“.