skip to Main Content

Beste 5 plekken in Den Haag met de toeristen taxi!

  • Blog

De toeristen taxi van HTS Taxi Den Haag

Wilt u uw gasten ook het beste van Den Haag laten zien? Verras ze dan met een dagje sightseeing in de omgeving, en laat ze vervoeren door de toeristen taxi van HTS Taxi Den Haag! Onze ervaren chauffeur brengt u naar alle toeristische highlights in Den Haag en omgeving. Ze worden tot aan de ingang afgezet, en de chauffeur wacht met de taxi op het afgesproken tijdstip om uw gasten verder te vervoeren, of om ze terug te brengen naar het hotel. Deze 5 plekken mogen uw gasten zeker niet missen, en dat zal ook niet gebeuren wanneer ze gebruik maken van de toeristen taxi!

Binnenhof: het politieke hart van Nederland

Het historische Binnenhof is daadwerkelijk het politieke hart van ons land. Veel van de belangrijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis van Nederland hebben zich hier afgespeeld. Laat uw gasten tijdens een rondleiding een kijkje nemen in de Tweede Kamer en de Ridderzaal met veel historische details, zoals de troon waar koning Willem-Alexander elk jaar de Troonrede voorleest tijdens Prinsjesdag.

Het Mauritshuis

In het Mauritshuis worden enkele van de mooiste schilderijen uit de Gouden Eeuw tentoongesteld. Zo is dit museum het thuis van onder andere Vermeers meisje met de parel en de anatomische les van dr. Nicolaes Tulp van Rembrandt. In het Mauritshuis worden ruim 250 werken van meesterschilders tentoongesteld. Het gebouw zelf is overigens ook een echt meesterwerk: het is een van de mooiste voorbeelden van de Hollandse classicistische barok.

Het paleis Noordeinde

Aan een van de meest elegante winkelstraten in Den Haag ligt het Paleis Noordeinde. Het prachtige gebouw speelt een belangrijke rol in het leven van de koninklijke familie. Zo heeft het paleis huwelijken en geboortes gezien, zijn verschillende leden van de koninklijke familie er opgebaard en wordt het paleis tegenwoordig door koning Willem-Alexander als werkplek gebruikt.

Madurodam: Nederland in het klein

Wilt u uw gasten heel Nederland in een oogopslag laten zien? Laat ze door de toeristen taxi dan naar Madurodam brengen! In het wereldberoemde park wordt het land tentoongesteld in de vorm van miniatuurgebouwen. Madurodam is het hele jaar open, en er zijn altijd leuke activiteiten.

Bezoek het Panorama Mesdag

Het Panorama Mesdag is een cilindervormig panoramaschilderij van ongeveer 14 meter en met een omtrek van 120 meter. Het schilderij is het enige overgebleven Nederlandse panoramaschilderij uit de 19e eeuw, en laat de Noordzee, de duinen, Den Haag en Scheveningen zien.

Bezoek Den Haag in stijl

Kortom, voor uw gasten uit het buitenland valt er in Den Haag genoeg te beleven! Laat ze in stijl vervoeren, van het hotel tot de ingang van de toeristische attractie, en van de uitgang weer terug naar het hotel. Dat kan met een toeristen taxi van HTS Taxi Den Haag. Bel en reserveer een toeristen taxi voor comfortabel vervoer!