skip to Main Content

Airport taxi, specialiteit van uw taxibedrijf

  • Blog

Voordelige keuze

Gaat u op vakantie met een voordelige vliegmaatschappij? Grote kans dat u dan op de meest onmogelijke tijden moet vliegen. Heel vroeg in de ochtend of heel laat in de avond. Als niemand u naar het vliegveld brengt, heeft u wellicht een vervoersprobleem. De kans dat u met de trein op tijd naar en van het het vliegveld kunt reizen, is dan ook erg klein. Bent u met meerdere personen? Dan is de trein sowieso een kostbare oplossing met alle losse treinkaartjes. En u wilt u uw goedkope ticket(s) natuurlijk ook niet onnodig duur maken met lang parkeren op het vliegveld. Door te kiezen voor een taxi van en naar het vliegveld heeft u de meest comfortabele en voordelige oplossing op elk tijdstip van de dag. Bovendien bent u met de taxi altijd stipt op tijd op het vliegveld en bent u direct na de landing weer op weg naar huis.

Goede tarieven

Het is verstandig om enige tijd voor uw vertrek een taxi te reserveren voor uw reis naar het vliegveld. U kunt dan ook alvast de terugreis van het vliegveld naar huis reserveren. Heeft u daarbij speciale wensen? Geef die dan bij uw reservering ook aan, dan kunnen wij daar rekening mee houden. Wij verzorgen voor iedereen een comfortabele, veilige en vlotte rit naar en van het vliegveld. U wordt door onze gecertificeerde en vriendelijke chauffeur in een mooie en comfortabele wagen naar het vliegveld van uw keuze gereden. Het fijne aan onze taxi airport service is dat deze ook nog uitstekend geprijsd is. Voor de actuele tarieven van onze airport taxi bekijkt u onze website of neemt u contact met ons op. U kunt dan direct uw gewenste taxivervoer reserveren.

Ook hoteltaxi van en naar Schiphol

Ontvangt u voor uw bedrijf zakelijke gasten? Ook dan kunt u het vervoer eenvoudig regelen via HTS Taxi Den Haag. Schakel daarvoor onze hotel taxi in. De hotel taxi brengt uw gasten van en naar Schiphol en het hotel waar zij verblijven. Vervoer van uw zakenpartners is een zeer persoonlijke en comfortabele manier van reizen. U geeft ze hiermee de boodschap dat ze belangrijk voor u en uw bedrijf zijn. Bovendien kunnen zij zo ook op de minder gunstige tijden van de dag van en naar het vliegveld gereden worden. Wanneer u minimaal 24 uur van tevoren reserveert, geniet u ook nog van onze speciale hotel kortingsprijzen.

Alle vliegvelden in Nederland en België

Heeft u interesse in onze airport service om op alle tijden van de dag (en nacht) naar en van het vliegveld gereden te worden. Weet dat u van onze speciale airport service gebruik kunt maken voor alle vliegvelden in Nederland en België. Wij rijden onder andere op:

  • Brussel Airport
  • Groningen Airport
  • Lelystad Airport
  • Eindhoven Airport
  • Rotterdam The Hague Airport

Bereken uw ritprijs en neem contact op met HTS Taxi Den Haag om uw airport taxi te reserveren.