Dutch English French Spanish

VIP VERVOER

Wanneer de gelegenheid er om vraagt, staan onze privé-chauffeurs u graag bij met het vervoeren van uw VIP's. Wij het vervoer, ú de credits. Dat verstaan wij onder VIP vervoer. Onze chauffeurs zijn ervaren in het omgaan met mensen die een hoog kwaliteitsniveau gewend zijn, niet alleen bekende mensen zijn VIP's ook uw belangrijke relatie is voor ons een VIP.

Er zijn diverse redenen om VIP vervoer in te schakelen. U organiseert bijvoorbeeld een seminar en wilt uw sprekers netjes laten ophalen en thuisbrengen zodat ze zich kunnen voorbereiden en na afloop een glas wijn kunnen drinken. Stel, u gaat trouwen en uw wilt uw grootouders naar huis laten brengen door een betrouwbare partij. Dit is VIP vervoer waar u zich geen zorgen over wilt maken. Wij nemen u deze zorgen graag uit handen en bieden u onze service aan. Wij zorgen ervoor dat een ervaren chauffeur zich als een gastheer opstelt en uw VIP de gewenste behandeling geeft.

Wij zijn ervaren als het gaat om omgang met bekende en minder bekende VIP's, bij ons staat betrouwbaarheid en discretie hoog in het vaandel. Als het gaat om privé informatie of contact met VIP's moet u op ons kunnen vertrouwen en er op kunnen rekenen dat dit bij ons in goede handen is.