• Taxi Den Haag 070 666 66666
  • Vaste lage taxitarievenBel 070 666 6666
  • Taxi Den Haag en Omgeving
  • 1
  • 2
  • 3

Bel voor een Taxi 070 - 666 6666 (7x6)

Dollar

american

mastercard

pin

visa

Dutch English French Spanish

Taxi Den Haag nodig belt u dan naar

 ______________________________________________________

070 666 6666

 ______________________________________________________

Welkom bij Taxi Den Haag (Haagse Taxi Service)

Heeft u een ritje nodig? Dan bent u bij ons bij het goede adres! De Haagse Taxi Service biedt u uitstekende service aan voor mooie prijzen.
Zelfs de oh zo dure ritjes naar Schiphol worden door ons voorzien van bodemprijzen waar u geen nee tegen kunt zeggen.
Individueel vervoer of groepsvervoer binnen en buiten Den Haag behoren beiden tot onze aanbod.
U kunt stiptheid en veilige betaalmogelijkheden van ons verwachten.
Bovendien staan we 24/7, 7 dagen in de week voor u klaar.
Bel ons op 070 - 666 6666 en dan ziet u ons gauw verschijnen!.

Dutch English French Spanish

24-7

Taxi 24/7 bereikbaar

Snel een Taxi Den Haag nodig? Wij zijn altijd telefonisch, per e-mail of online bereikbaar. Dag en nacht!

ONZE DIENSTEN

onze diensten

Taxi Den Haag (Haagse Taxi Service) biedt personenvervoer, zakelijk vervoer, VIP vervoer, groepsvervoer, schoolvervoer en pakketdiensten.

Lees meer

tarieven-feature-1

Vaste lage taxitarieven voor Taxi Den Haag

Met onze vaste lage prijzen, ook voor taxi Den Haag, komt u aan het einde van de taxirit niet voor nare verassingen te staan.

ACTIES

car

Vanaf NU starttarief €0,-
voor voorwaarde neem contact op met centrale.
------------------------------------------------
Schiphol 47,- Vanaf Zondag t/m Donderdag van 22:00 tot 04:00 alleen brengen!!!

Lees meer

zakelijk-vervoer

Zakelijk taxivervoer

Op zoek naar representatief taxivervoer? Ook dan bent u bij de Haagse Taxi Service aan het juiste adres.

RESERVEREN

reserveren

Wilt u gelijk online een Taxi Den Haag reserveren? Dat kan! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw taxi bevestigen

Online Reserveren

Taxi Den Haag naar Kwintsheul

Taxi Den Haag naar Kwintsheul (WestlandsDe Heul) is een dorp in de gemeente WestlandprovincieZuid-Holland. Het dorp telt 3560 inwoners (2005), en behoorde voor de gemeentelijke herindeling van de Westlandse gemeenten De Lier's-GravenzandeMonsterNaaldwijk en Wateringen tot de gemeente Wateringen.

Het dorp (door de inwoners zelf De Heul genoemd) ligt aan de doorgaande weg (N466) tussen Naaldwijk en Wateringen en aan de Lange Watering die loopt van Den Haag Zuid-West naar 't Woudt. Het oudste nog overgebleven deel van Kwintsheul is gelegen langs de Lange Watering. In de loop van de tijd is het dorp uitgebreid met een aantal nieuwbouwwijken. In Kwintsheul staat de katholieke Andreaskerk uit 1893. Aan de Heulweg en de Hollewatering staat een tweetal bezienswaardige boerderijen uit respectievelijk de 18e en de 16e eeuw.

Het rijksmonument Holle Watering 26 is een van de eerste tuindersbedrijven in het Westland. Op het terrein bevindt zich ook een watertoren die voor bevloeiing is gebruikt.

n de dertiende eeuw zou het dorpje voor het eerst zijn genoemd bij een schenking van goederen door keizer Arnulf aan een zekere graaf Gerald. Bij deze goederen hoorde ook eenlandgoed te Huul. Er wordt aangenomen aan dat met dit Huul het dorp Kwintsheul werd bedoeld.

Het woord Heul zou wijzen op een opening in een dijk die de verbinding vormde tussen de aan beide zijden van de dijk stromende wateren. Door een brug werd vaak zo een heul overwelfd of door een bruggetje overspannen.

Karakteristiek voor het dorp waren de ronde bruggetjes die de huizen aan de overkant van het water met de weg naar Wateringen verbonden.

Aan het eind van de 19e eeuw werd Kwintsheul een zelfstandige parochie en werd er een houten hulpkerk gebouwd. Deze kerk werd een aantal jaren later, in 1893, vervangen door een stenen gebouw met een slanke toren, de Andreaskerk. Naast de kerk werd een school en een onderwijzerswoning gebouwd en aan de overkant van de Kerkstraat werd een bejaardentehuis gebouwd, dat de naam Huize Maria kreeg. Op die plaats staat anno 2012 een vestiging van de Rabobank.