• Taxi Den Haag 070 666 66666
  • Vaste lage taxitarievenBel 070 666 6666
  • Taxi Den Haag en Omgeving
  • 1
  • 2
  • 3

Bel voor een Taxi 070 - 666 6666 (7x6)

Dollar

american

mastercard

pin

visa

Dutch English French Spanish

Taxi Den Haag nodig belt u dan naar

 ______________________________________________________

070 666 6666

 ______________________________________________________

Welkom bij Taxi Den Haag (Haagse Taxi Service)

Heeft u een ritje nodig? Dan bent u bij ons bij het goede adres! De Haagse Taxi Service biedt u uitstekende service aan voor mooie prijzen.
Zelfs de oh zo dure ritjes naar Schiphol worden door ons voorzien van bodemprijzen waar u geen nee tegen kunt zeggen.
Individueel vervoer of groepsvervoer binnen en buiten Den Haag behoren beiden tot onze aanbod.
U kunt stiptheid en veilige betaalmogelijkheden van ons verwachten.
Bovendien staan we 24/7, 7 dagen in de week voor u klaar.
Bel ons op 070 - 666 6666 en dan ziet u ons gauw verschijnen!.

Dutch English French Spanish

24-7

Taxi 24/7 bereikbaar

Snel een Taxi Den Haag nodig? Wij zijn altijd telefonisch, per e-mail of online bereikbaar. Dag en nacht!

ONZE DIENSTEN

onze diensten

Taxi Den Haag (Haagse Taxi Service) biedt personenvervoer, zakelijk vervoer, VIP vervoer, groepsvervoer, schoolvervoer en pakketdiensten.

Lees meer

tarieven-feature-1

Vaste lage taxitarieven voor Taxi Den Haag

Met onze vaste lage prijzen, ook voor taxi Den Haag, komt u aan het einde van de taxirit niet voor nare verassingen te staan.

ACTIES

car

Vanaf NU starttarief €0,-
voor voorwaarde neem contact op met centrale.
------------------------------------------------
Schiphol 47,- Vanaf Zondag t/m Donderdag van 22:00 tot 04:00 alleen brengen!!!

Lees meer

zakelijk-vervoer

Zakelijk taxivervoer

Op zoek naar representatief taxivervoer? Ook dan bent u bij de Haagse Taxi Service aan het juiste adres.

RESERVEREN

reserveren

Wilt u gelijk online een Taxi Den Haag reserveren? Dat kan! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw taxi bevestigen

Online Reserveren

Taxi Den Haag naar Gramsbergen

Taxi Den Haag naar Gramsbergen (NedersaksischGrambargn (uitspraak: Grambarn), of Gramsbärge) is een stadje en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Overijssel. De gemeente Gramsbergen is door de gemeentelijke herindeling bij Herindelingswet van 29 juni2000 aan de gemeente Hardenberg toegevoegd.

Geschiedenis[]

Gramsbergen wordt sinds pre-historische tijden bewoond en in het Cultuur Historisch Informatie Centrum Vechtdal worden gebruiksvoorwerpen tentoongesteld waarvan sommigen dateren van 8000 v.Chr..
In 
1339 is er sprake van de bouw van een kasteel, het Huis van Gramsbergen, door de heer van Borculo-Gramsbergen. Het kasteel werd in 1822 afgebroken. In 1593, tijdens de Tachtigjarige Oorlog, werd Gramsbergen bezet door de Spaanse krijgsheer Francisco Verdugo met als doel het Kasteel van Coevorden te belegeren. In april 1594 werd Coevorden door prins Maurits ontzet.

In de tijd van het Hanzeverbond, tot ca. 1500, waren er in Overijssel een aantal belangrijke Hanzesteden als KampenZwolle en Deventer. Deze zogeheten Gemeene of Principaalsteden zochten contact met kleinere steden en dorpen in hun achterland. In Overijssel was een groot aantal van deze Bijsteden aan een van de grote IJsselsteden gelieerd. Zo was de Gramsbergen, met onder andere HasseltOmmenOldenzaal enEnschede verbonden met de destijds belangrijke handelsstad Deventer. Men had waarschijnlijk weinig meer dan landbouwproducten te bieden. De geringe betrokkenheid van Gramsbergen bij de Hanze was uitsluitend te danken aan de ligging aan een toen belangrijke vaarverbinding via de Vecht.

Op 13 februari1795 wordt er een meiboom geplant op het huidige Meiboomplein. Dit om de komst van de Fransen te vieren. Vandaag de dag draagt het plein nog steeds dezelfde naam, maar is er geen meiboom meer te vinden. Er bestaan echter wel plannen om hier een dergelijke boom te planten. In 2001 is op het Meiboomplein een symboliserende meiboom geplaatst, een mast met versierselen en symbolieken. Op het Meiboomplein was oorspronkelijk een dobbe.[1]

Monumenten[]

Een deel van Gramsbergen is een beschermd stadsgezicht. Zie ook: