Dutch English French Spanish

Over ons

De Haagse Taxi Service staat bekend om de goede kwaliteit en service die ze aan haar cliënten levert.
De B.V. is een collectief van ondernemers die gezamenlijk over een ruim wagenpark beschikken, variërend van personenwagens tot 8-persoonsbussen.

De inkomsten van de Haagse Taxi Service bestaan voornamelijk uit de maandelijkse bijdrage van de aangesloten ondernemers.

De Haagse Taxi Service verzorgt naast het reguliere taxivervoer onder andere vervoer voor diverse zorgverzekeraars, hotels, ziekenhuizen, Ministeries, UWV, DSZW, televisie- en radiozenders, banken en politieke partijen en VIP-vervoer. Onder regio Haaglanden en omstreken vallen de volgende gebieden: Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Ypenburg, Nootdorp, Leidschenveen, Leidenschendam, Wassenaar, Wateringen, Wateringse Veld, Westland, Monster, Naaldwijk en Poeldijk.

VOERTUIGEN HAAGSE TAXI Service

De technische capaciteit van Haagse taxi centrale service uitgedrukt in het aantal voertuigen bedraagt nu 50 voertuigen, bestaande uit luxe Mercedes auto's type E-Klasse. Daarnaast beschikken we over een aantal bussen.

PERSONEELSEIGENSCHAPPEN

Onze chauffeurs voldoen naast de wettelijk gestelde eisen ook aan het volgende:

  • representatief uiterlijk,
  • een klantvriendelijke instelling
  • gekleed in kostuum met stropdas
  • voldoende improvisatievermogen
  • positieve houding
  • beschaafd communiceren in het Nederlands en Engels
  • goede rijvaardigheid

WAAROM HAAGSE TAXI SERVICE

Heel simpel: omdat kwaliteit bij HAAGSE TAXI SERVICE voorop staat. Dat begint bij onze betrouwbare en snelle service. Onze centrale is 24 uur per dag bereikbaar en kan u vrijwel altijd binnen vijf minuten van een taxi voorzien.

Ook moeten al onze chauffeurs aan strenge eisen voldoen. Zo dienen ze in het bezit te zijn van een Haagse keurmerk . Alle chauffeurs krijgen bovendien een psychologische test en een interne HAAGSE TAXI SERVICE-cursus, met daarin veel aandacht voor stratenkennis en service voor de klant.

KWALITEITSBEHEER

Onze interne afdeling kwaliteitsbeheer waakt voortdurend over de kwaliteit van onze dienstverlening en ons wagenpark. Mocht u toch een klacht hebben, meld dit dan via ons klachtenformulier. De afdeling kwaliteitsbeheer zorgt er dan voor dat deze klacht seriues wordt afgehandeld. 

Alle taxi's van de Haagse Taxi Service Den Haag zijn 100% rookvrij. Het is voor zowel passagiers als taxi chauffeurs niet toegestaan om te roken in de taxi. Tevens worden onze voertuigen en chauffeurs streng gecontroleerd op de kwaliteit om de service en kwaliteit te kunnen waarborgen.

Handige Info

“Een legale taxi herkent u door op het volgende te letten: Alle legale erkende taxi’s hebben een blauwe taxikentekenplaat. Zo weet u het zeker dat u niet instapt bij een illegale taxi. Iedere taxichauffeur moet een chauffeurspas hebben. Zo weet u dat u bij een vakbekwame chauffeur instapt. De chauffeurspas moet goed zichtbaar zijn in de taxi. De taxitarieven moeten van buitenaf en in de taxi duidelijk zichtbaar zijn. De meeste taxi’s hebben een tariefkaart achter een van de ruiten bevestigd. Straattaxi’s moeten beschikken over een taxameter. Dit is een apparaat dat het instaptarief aangeeft zodra de taxi gaat rijden en de kilometers bijhoudt.”

Weetje: Waarom is de yellowcab yellow? Hertz liet een onderzoek doen naar de meest opvallende kleur in het verkeer, dat werd dus geel.

Handige informatie sites:

De rijksoverheid
De boordcomputer
Taxiklacht
KNV
Nieuws over de taxi
KVW Taxi
Taxi-Wikipedia
Taxi Startpagina