Dutch English French Spanish

Omroepwest

Alle nieuwsberichten in de rubriek 'Het laatste nieuws'
  1. Na bijna een jaar komt er een einde aan de 'grootste' Mondriaan van de wereld. De rode, gele en blauwe vlakken op het stadhuis van Den Haag worden er maandagochtend afgehaald.
  2. Bij zorginstelling 's Heeren Loo aan de Druivenhof in Noordwijk woedt maandagochtend een brand in een berging. Omdat er veel rook vrij komt, wordt het pand ontruimd, meldt de brandweer.
  3. Op de A4 bij Zoeterwoude is maandagochtend een ongeluk gebeurd. Het verkeer van Den Haag richting Amsterdam stond hierdoor flink vast.
  4. Het gaat een stuk beter in de Haagse wijk Vrederust. In 2014 pakte de politie de harde kern van een grote jeugdbende op. Zo'n 70 jongens pleegden woninginbraken, gebruikten geweld of verziekten de sfeer in de wijk. Bijna 4 jaar later is er veel veranderd. 'De sfeer in de wijk is aanzienlijk verbeterd,' zegt wijkagent Arno Weijermars.
  5. Anarchisten hebben dit weekend politiebureau De Heemstraat in de Schilderswijk beklad. In blauwe letters was te lezen: 'RIP Mitch' en 'Moordenaars'. De graffiti is zondag verwijderd door agenten.