Dutch English French Spanish

Omroepwest

Alle nieuwsberichten in de rubriek 'Het laatste nieuws'
  1. Het wordt nog even afwachten maar woensdag kan het weerrecord voor warmste dag in januari sneuvelen. Het kan misschien wel 13 tot 14 graden worden. De laatste warmste dag in januari werd twee jaar geleden op 25 januari gemeten. Toen was het 13,3 graden.
  2. Huurbazen die torenhoge huurprijzen vragen. Huisjesmelkers die woningen laten verpauperen, maar toch de hoofdprijs vragen. Verhuurders en woningbemiddelaars die je enorm veel borg laten betalen. Of zelfs sleutelgeld vragen, ook al is het verboden. Als het aan de Haagse PvdA ligt worden deze huurmisstanden verleden tijd. De partij heeft een meldpunt ingesteld dat de huurmisstanden in kaart brengt.
  3. Vrijdag 23 februari staat rood omcirkeld in de agenda van Kai Verbij. De schaatser uit Hoogmade staat dan als een van de favorieten aan de start van de 1000 meter op de Olympische Spelen. Het is het eindpunt van een lang traject. Een deel van die reis werd gevolgd door camera's. Dinsdag was de première in Theater Tuschinski in Amsterdam.
  4. Bewoners van verschillende wijken in Den Haag ervaren overlast van de nieuwe Avenio trams van HTM. Verschillende wijkorganisaties hebben gezamenlijk een brief gestuurd aan de HTM waarin zij vragen om een oplossing.
  5. Negen sporters uit onze regio gaan naar de Olympische Spelen in Pyeongchang. Dat is een groot aantal van de Nederlandse olympische ploeg die in totaal uit 33 Nederlanders bestaat. Over 17 dagen starten de Spelen.